Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
efsane_geridöndü KIYI EMNİYETİ 1856
bilal Tactiek 532
44% Balbezit 56%
77% Spel op eigen helft 23%
2 Doelpogingen 35
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
48.4 gemiddelde waardering 63.2
very good Schieten outstanding
adequate Passen excellent
weak Verdedigen excellent


4e minuut.
Tuğalp passt de bal zonder na te denken. O`Reilly rent richting de bal. Meray verovert de bal door een tackle van achteren. Meray haalt uit met een fantastische trap. Açıkkanat maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

5e minuut.
Lineker bereikt de bal nog maar net als eerste. Meray geeft een lange en hoge pass. Brglez probeert de bal met de borst te controleren. Meray bereikt de bal nog maar net als eerste. Meray schiet op doel. Açıkkanat probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

7e minuut.
Lineker probeert naar een medespeler te passen. Meray is nu in balbezit. Meray probeert naar een medespeler te passen. Tuğalp rent richting de bal. Tuğalp draait met de bal, schiet en ... Açıkkanat kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

8e minuut.
Jagorkinas heeft problemen om de bal te vangen. Jagorkinas met een sublieme pass. Lineker bereikt de bal nog maar net als eerste. Lineker geeft een hoge lob. Tuğalp springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Jelonek rent richting de bal. Radeta is nu in balbezit. Radeta geeft een hoge lob. Moreira bereikt de bal nog maar net als eerste. Moreira geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Lineker passt de bal met de wreef. Daar is Ćirović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ćirović passt de bal met de wreef. Tuğalp bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuğalp haalt uit met een fantastische trap. Açıkkanat probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Meray speelt de bal door. Moreira rent richting de bal. Tuğalp onderschept slim de pass. Tuğalp schiet op doel. Açıkkanat probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
efsane_geridöndü - KIYI EMNİYETİ 1856 0:1

29e minuut.
Szot rent richting de bal. Szot passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Ćirović de bal. Ćirović geeft een lange en hoge pass. Meray krijgt zijn hoofd ertegen. Açıkkanat verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Lineker neemt de hoekschop. Tuğalp maakt een snoekduik en kopt de bal. Açıkkanat bokst de bal weg.

30e minuut.
Szot rent richting de bal. Szot passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Ćirović de bal. Ćirović speelt de bal door. Szot geeft een lange en hoge pass. Açıkkanat probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Szot kopt de bal weg. Moreira heeft problemen om de bal te vangen. Tuğalp rent richting de bal. Tuğalp haalt uit met een fantastische trap. Açıkkanat werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
efsane_geridöndü - KIYI EMNİYETİ 1856 0:2

34e minuut.
Jelonek kopt de bal weg. Szot rent richting de bal. Szot met een sublieme pass. Meray rent richting de bal. Meray haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

35e minuut.
Jagorkinas controleert de bal met de borst. Jagorkinas probeert naar een medespeler te passen. Tuğalp is nu in balbezit. Tuğalp haalt uit met een fantastische trap. Açıkkanat werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
O`Reilly geeft de bal voor. Socha kopt de bal weg. Klungelig pakt Moreira de bal. Meray bereikt de bal nog maar net als eerste. Meray schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Lineker probeert naar een medespeler te passen. Daar is Goulios, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Meray is nu in balbezit. Tuğalp bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuğalp haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Açıkkanat trapt de bal weg. Ćirović speelt de bal door. Klungelig pakt Tuğalp de bal. Tuğalp haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Açıkkanat trapt de bal weg. Ćirović kopt de bal weg. Stougaard heeft problemen om de bal te vangen. Tuğalp rent richting de bal. Tuğalp draait met de bal, schiet en ... Açıkkanat bokst de bal weg.

43e minuut.
Szot kopt de bal weg. Meray rent richting de bal. Meray probeert naar een medespeler te passen. Tuğalp bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuğalp draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
efsane_geridöndü - KIYI EMNİYETİ 1856 0:3

45e minuut.
Szot probeert naar een medespeler te passen. Lineker rent richting de bal. Lineker passt de bal met de wreef. Meray rent richting de bal. Meray draait met de bal, schiet en ... Açıkkanat verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: efsane_geridöndü 82%, KIYI EMNİYETİ 1856 18%.
efsane_geridöndü - KIYI EMNİYETİ 1856 0:3

46e minuut.
Obositu komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Açıkkanat met een harde bal richting middenveld. Ćirović kopt de bal weg. Tuğalp bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuğalp schiet op doel. Paal!

53e minuut.
Daar is Obositu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Moreira bereikt de bal nog maar net als eerste. Moreira geeft een hoge lob. Miastkowski rent richting de bal. Miastkowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Meray onderschept slim de pass. Meray passt de bal in één keer door. Lineker rent richting de bal. Lineker geeft een hoge lob. Tuğalp krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Brglez geeft een lange en hoge pass. Medaglia controleert de bal met de borst. Medaglia met een sublieme pass. Jagorkinas geeft de bal voor. Meray maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Jagorkinas speelt de bal door. Lineker met een sublieme pass. Obositu met een sublieme pass. Meray bereikt de bal nog maar net als eerste. Meray schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Meray is nu in balbezit. Goulios is nu in balbezit. Meray onderschept slim de pass. Meray haalt uit met een fantastische trap. Açıkkanat probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
efsane_geridöndü - KIYI EMNİYETİ 1856 0:4

75e minuut.
Inworp. Shalaby komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Daar is Ćirović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ćirović geeft een hoge lob. Tuğalp bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuğalp draait met de bal, schiet en ... Açıkkanat maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
efsane_geridöndü - KIYI EMNİYETİ 1856 0:5

83e minuut.
Ćirović geeft de bal voor. Brenkis onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Ćirović neemt de hoekschop. Meray maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Tuğalp is nu in balbezit. Tuğalp passt de bal zonder na te denken. Meray bereikt de bal nog maar net als eerste. Meray haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
efsane_geridöndü - KIYI EMNİYETİ 1856 0:6

87e minuut.
O`Reilly kopt de bal weg. Obositu rent richting de bal. Obositu geeft een lange en hoge pass. Meray is nu in balbezit. Meray schiet op doel. Açıkkanat kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: efsane_geridöndü 72%, KIYI EMNİYETİ 1856 28%.
efsane_geridöndü - KIYI EMNİYETİ 1856 0:6