Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real Pisciotta UltrasVecchieManiere
Ave Tactiek CTX20193
44% Balbezit 56%
66% Spel op eigen helft 34%
7 Doelpogingen 32
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
42.1 gemiddelde waardering 57.3
adequate Schieten formidable
good Passen solid
good Verdedigen solid


4e minuut.
Śliwka verovert de bal door een tackle van achteren. Śliwka geeft een hoge lob. Gostomski kopt de bal weg. Daar is Rubio Fauria, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rubio Fauria schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Dagostino passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Uvír de bal. Corvalle is nu in balbezit. Gostomski onderschept slim de pass. Gostomski schiet op doel. Marañón verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

7e minuut.
Carrillo speelt de bal door. Dagostino bereikt de bal nog maar net als eerste. Dagostino passt de bal in één keer door. Gostomski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gostomski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Carrillo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dagostino rent richting de bal. Dagostino geeft een lange en hoge pass. Gostomski springt en kopt de bal. Marañón werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Klungelig pakt Yerli de bal. Yerli passt de bal met de wreef. Mendil geeft een lange en hoge pass. Szakály rent richting de bal. Szakály schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Manu is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Suwazono. Manu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Văn Minh zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Stanić maakt een snoekduik en kopt de bal. Boniecki bokst de bal weg.

28e minuut.
Szakály bereikt de bal nog maar net als eerste. Szakály passt de bal zonder na te denken. Corvalle rent richting de bal. Gostomski verovert de bal door een tackle van achteren. Gostomski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Dagostino is nu in balbezit. Dagostino geeft de bal voor. Uvír heeft problemen om de bal te vangen. Gostomski rent richting de bal. Gostomski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Pisciotta - UltrasVecchieManiere 0:1

33e minuut.
Iussa geeft een hoge lob. Inworp. Carrillo met de inworp. Dagostino rent richting de bal. Dagostino schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Gostomski bereikt de bal nog maar net als eerste. Uvír is nu in balbezit. Szakály verovert de bal door een tackle van achteren. Szakály schiet op doel. Marañón maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Pisciotta - UltrasVecchieManiere 0:2

36e minuut.
Carrillo probeert naar een medespeler te passen. Śliwka rent richting de bal. Śliwka geeft de bal voor. Kinský rent richting de bal. Kinský haalt uit met een fantastische trap. Boniecki bokst de bal weg. Biggioggero is nu in balbezit. Biggioggero geeft een hoge lob. Dagostino rent richting de bal. Dagostino draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real Pisciotta - UltrasVecchieManiere 0:3

39e minuut.
Dagostino speelt de bal door. Szakály is nu in balbezit. Hufajko onderschept slim de pass. Gostomski onderschept slim de pass. Gostomski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Na een snelle pass probeert Dagostino de bal onder controle te krijgen. Rubio Fauria rent richting de bal. Rubio Fauria geeft een hoge lob. Gostomski is nu in balbezit. Gostomski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Gorra passt de bal in één keer door. Śliwka geeft een hoge lob. Dagostino bereikt de bal nog maar net als eerste. Dagostino geeft een lange en hoge pass. Gostomski maakt een snoekduik en kopt de bal. Marañón kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Pisciotta 66%, UltrasVecchieManiere 34%.
Real Pisciotta - UltrasVecchieManiere 0:3

49e minuut.
Stanić verovert de bal door een tackle van achteren. Śliwka verovert de bal door een tackle van achteren. Śliwka geeft de bal voor. Dagostino is nu in balbezit. Dagostino schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

51e minuut.
Yerli controleert de bal met de borst. Śliwka bereikt de bal nog maar net als eerste. Śliwka met een sublieme pass. Dagostino is nu in balbezit. Dagostino draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Rubio Fauria onderschept slim de pass. Rubio Fauria geeft de bal voor. Szakály kopt de bal weg. Gostomski rent richting de bal. Gostomski schiet op doel. Marañón kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

60e minuut.
Na een snelle pass probeert Carrillo de bal onder controle te krijgen. Rubio Fauria is nu in balbezit. Rubio Fauria passt de bal in één keer door. Szakály bereikt de bal nog maar net als eerste. Szakály schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Rubio Fauria rent richting de bal. Rubio Fauria geeft de bal voor. Szakály is nu in balbezit. Szakály haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Mendil geeft de bal voor. Yerli is nu in balbezit. Dagostino onderschept slim de pass. Dagostino geeft de bal voor. Gostomski is nu in balbezit. Marañón kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

65e minuut.
Biggioggero met een sublieme pass. Mendil is nu in balbezit. Mendil geeft de bal voor. Gostomski is nu in balbezit. Gostomski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Klungelig pakt Carrillo de bal. Carrillo geeft een hoge lob. Hufajko probeert de bal aan de voet te houden. Szakály bereikt de bal nog maar net als eerste. Szakály schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Manu is nu in balbezit. Kinský bereikt de bal nog maar net als eerste. Manu is nu in balbezit. Kinský is nu in balbezit. Kinský haalt uit met een fantastische trap. Boniecki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

73e minuut.
Klungelig pakt Biggioggero de bal. Suwazono bereikt de bal nog maar net als eerste. Suwazono geeft de bal voor. Dagostino rent richting de bal. Dagostino schiet op doel. Marañón kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

75e minuut.
Szakály bereikt de bal nog maar net als eerste. Gostomski rent richting de bal. Szakály is nu in balbezit. Gostomski rent richting de bal. Gostomski schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

77e minuut.
Stanić heeft problemen om de bal te vangen. Śliwka is nu in balbezit. Stanić onderschept slim de pass. Stanić draait met de bal, schiet en ... Boniecki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Pisciotta - UltrasVecchieManiere 1:3

81e minuut.
Inworp. Suwazono zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Coporan kan de bal niet met de borst controleren. Rubio Fauria bereikt de bal nog maar net als eerste. Rubio Fauria geeft een lange en hoge pass. Marañón probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Stanić bereikt de bal nog maar net als eerste. Śliwka legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Stanić raakt geblesseerd tijdens het duel. Śliwka probeert naar een medespeler te passen. Kinský kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Pisciotta - UltrasVecchieManiere 2:3

88e minuut.
Klungelig pakt Iussa de bal. Dagostino is nu in balbezit. Dagostino passt de bal in één keer door. Gostomski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gostomski haalt uit met een fantastische trap. Marañón kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Hufajko bereikt de bal nog maar net als eerste. Hufajko geeft een hoge lob. Carrillo geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Yerli de bal onder controle te krijgen. Gostomski springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Pisciotta 67%, UltrasVecchieManiere 33%.
Real Pisciotta - UltrasVecchieManiere 2:3