Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Il Regno Napolitano gabrin
Normal Tactiek 442 albero
38% Balbezit 62%
71% Spel op eigen helft 29%
0 Doelpogingen 33
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 39.5
weak Schieten solid
weak Passen solid
unsatisfactory Verdedigen weak


2e minuut.
Arjona geeft de bal voor. Rogozneanu kopt de bal weg. McGoldrick bereikt de bal nog maar net als eerste. McGoldrick haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

4e minuut.
Dytko passt de bal met de wreef. Rogozneanu rent richting de bal. Andreozzi rent richting de bal. Rogozneanu verovert de bal door een tackle van achteren. Rogozneanu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
Boninsegna kopt de bal weg. Arjona is nu in balbezit. Arjona passt de bal in één keer door. Daar is Rogozneanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rogozneanu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Arjona probeert naar een medespeler te passen. Aposti rent richting de bal. Aposti passt de bal in één keer door. Rogozneanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogozneanu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Daar is Okoński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Okoński speelt de bal door. Arjona bereikt de bal nog maar net als eerste. Arjona geeft een lange en hoge pass. McGoldrick maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Rogozneanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogozneanu passt de bal in één keer door. Daar is McGoldrick, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. McGoldrick haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Il Regno Napolitano - gabrin 0:1

25e minuut.
Okoński is nu in balbezit. Okoński passt de bal zonder na te denken. McGoldrick bereikt de bal nog maar net als eerste. McGoldrick haalt uit met een fantastische trap. Trevisan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Il Regno Napolitano - gabrin 0:2

27e minuut.
Lamparski speelt de bal door. Okoński is nu in balbezit. Okoński passt de bal met de wreef. McGoldrick is nu in balbezit. McGoldrick haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Il Regno Napolitano - gabrin 0:3

28e minuut.
Raviele probeert naar een medespeler te passen. Daar is Fumi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rogozneanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogozneanu draait met de bal, schiet en ... Trevisan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Iuliano bereikt de bal nog maar net als eerste. Lamparski is nu in balbezit. Lamparski speelt de bal door. Rogozneanu heeft problemen om de bal te vangen. Rogozneanu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Il Regno Napolitano - gabrin 0:4

36e minuut.
Arjona probeert naar een medespeler te passen. Okoński bereikt de bal nog maar net als eerste. Okoński passt de bal in één keer door. McGoldrick is nu in balbezit. McGoldrick schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Okoński rent richting de bal. Okoński speelt de bal door. McGoldrick bereikt de bal nog maar net als eerste. McGoldrick draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Boninsegna de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Il Regno Napolitano - gabrin 0:5

40e minuut.
Arjona passt de bal met de wreef. Aposti rent richting de bal. Aposti met een sublieme pass. Rogozneanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogozneanu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Aposti geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Okoński probeert de bal met de borst te controleren. Okoński geeft een lange en hoge pass. Rogozneanu springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Il Regno Napolitano 67%, gabrin 33%.
Il Regno Napolitano - gabrin 0:5

47e minuut.
Okoński rent richting de bal. Okoński probeert naar een medespeler te passen. Arjona heeft problemen om de bal te vangen. McGoldrick bereikt de bal nog maar net als eerste. McGoldrick haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Klungelig pakt Okoński de bal. Okoński passt de bal in één keer door. McGoldrick is nu in balbezit. McGoldrick schiet op doel. Trevisan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Celentano geeft de bal voor. Inworp. Okoński met de inworp. McGoldrick rent richting de bal. McGoldrick geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Il Regno Napolitano - gabrin 0:6

59e minuut.
Tartaglia passt de bal met de wreef. Lamparski probeert naar een medespeler te passen. Arjona met een sublieme pass. Aposti bereikt de bal nog maar net als eerste. Carniel geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Lamparski is nu in balbezit. Arjona bereikt de bal nog maar net als eerste. Arjona passt de bal met de wreef. McGoldrick is nu in balbezit. McGoldrick schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
McGoldrick bereikt de bal nog maar net als eerste. McGoldrick passt de bal in één keer door. Carniel rent richting de bal. Rogozneanu verovert de bal door een tackle van achteren. Rogozneanu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Aposti neemt de hoekschop. Okoński kopt de bal weg. Klungelig pakt Andreozzi de bal. Rogozneanu rent richting de bal. Rogozneanu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Daar is Fumi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aposti rent richting de bal. Aposti passt de bal zonder na te denken. McGoldrick is nu in balbezit. McGoldrick draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Il Regno Napolitano - gabrin 0:7

77e minuut.
Arjona is nu in balbezit. Arjona geeft een lange en hoge pass. Daar is Nicastro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. McGoldrick rent richting de bal. McGoldrick haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Klungelig pakt Okoński de bal. Okoński probeert naar een medespeler te passen. McGoldrick rent richting de bal. McGoldrick draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Celentano de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Carniel geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Aposti zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Arjona bereikt de bal nog maar net als eerste. Arjona geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Aposti kopt de bal weg. Rogozneanu rent richting de bal. McGoldrick bereikt de bal nog maar net als eerste. McGoldrick schiet op doel. Boninsegna probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Il Regno Napolitano - gabrin 0:8

82e minuut.
Daar is Rogozneanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arjona is nu in balbezit. Arjona passt de bal in één keer door. McGoldrick rent richting de bal. McGoldrick schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Trevisan trapt de bal weg. Aposti heeft problemen om de bal te vangen. Aposti passt de bal zonder na te denken. Rogozneanu is nu in balbezit. Rogozneanu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Il Regno Napolitano 75%, gabrin 25%.
Il Regno Napolitano - gabrin 0:8