Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Borussia Football Club fradici mezzi
433x Tactiek Fradici 2
45% Balbezit 55%
71% Spel op eigen helft 29%
0 Doelpogingen 23
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44.9 gemiddelde waardering 54.3
goed Schieten uitstekend
goed Passen solide
redelijk Verdedigen formidabel


4e minuut.
Frigerio verovert de bal door een tackle van achteren. Frigerio passt de bal met de wreef. Bejbl met een sublieme pass. Falce bereikt de bal nog maar net als eerste. Falce draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

7e minuut.
Falce is nu in balbezit. Lamka bereikt de bal nog maar net als eerste. Lamka passt de bal in één keer door. Falce bereikt de bal nog maar net als eerste. Falce schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

12e minuut.
Lamka bereikt de bal nog maar net als eerste. Falce rent richting de bal. Falce passt de bal in één keer door. Călugăru bereikt de bal nog maar net als eerste. Călugăru schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Austin kopt de bal weg. Călugăru controleert de bal met de borst. Călugăru passt de bal zonder na te denken. Lamka bereikt de bal nog maar net als eerste. Lamka haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Przyziółkiewicz is nu in balbezit. Urbanowski verovert de bal door een tackle van achteren. Urbanowski speelt de bal door. Lamka is nu in balbezit. Lamka geeft de bal voor. Markus bokst de bal weg. Călugăru bereikt de bal nog maar net als eerste. Călugăru draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Borussia Football Club - fradici mezzi 0:1

38e minuut.
Urbanowski probeert naar een medespeler te passen. Lamka bereikt de bal nog maar net als eerste. Lamka passt de bal in één keer door. Falce rent richting de bal. Falce schiet op doel. Markus kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Maruszewski onderschept slim de pass. Paal!

40e minuut.
Urbanowski speelt de bal door. Laboga geeft een hoge lob. Bejbl kopt de bal weg. Klungelig pakt Călugăru de bal. Călugăru schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Bejbl is nu in balbezit. Bejbl passt de bal zonder na te denken. Lamka met een sublieme pass. Călugăru rent richting de bal. Călugăru haalt uit met een fantastische trap. Markus verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Urbanowski zal de hoekschop nemen. Daar is Bejbl, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bejbl geeft een lange en hoge pass. Călugăru springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Borussia Football Club - fradici mezzi 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Borussia Football Club 68%, fradici mezzi 32%.
Borussia Football Club - fradici mezzi 0:2

47e minuut.
Călugăru passt de bal met de wreef. Alyanak met een sublieme pass. Maruszewski rent richting de bal. Falce bereikt de bal nog maar net als eerste. Falce haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Bejbl is nu in balbezit. Bejbl passt de bal met de wreef. Urbanowski heeft problemen om de bal te vangen. Urbanowski geeft een lange en hoge pass. Falce krijgt zijn hoofd ertegen. Markus bokst de bal weg. Urbanowski kopt de bal weg. Falce rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Maruszewski. Falce roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Falce kan niet meer verder spelen. Belnikolovski komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Lamka onderschept slim de pass. Urbanowski is nu in balbezit. Urbanowski met een sublieme pass. Lamka rent richting de bal. Lamka draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

52e minuut.
Austin probeert naar een medespeler te passen. Bejbl is nu in balbezit. Bejbl passt de bal zonder na te denken. Călugăru bereikt de bal nog maar net als eerste. Călugăru draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Przyziółkiewicz probeert naar een medespeler te passen. Bejbl is nu in balbezit. Bejbl passt de bal zonder na te denken. Belnikolovski is nu in balbezit. Belnikolovski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Austin passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Lamka de bal. Lamka passt de bal met de wreef. Belnikolovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Belnikolovski schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

77e minuut.
Alyanak heeft problemen om de bal te vangen. Frączek rent richting de bal. Călugăru verovert de bal door een tackle van achteren. Călugăru haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Borussia Football Club - fradici mezzi 0:3

81e minuut.
Laboga geeft de bal voor. Klungelig pakt Przyziółkiewicz de bal. Urbanowski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Urbanowski krijgt een gele kaart. Przyziółkiewicz raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

86e minuut.
Frączek geeft de bal voor. Urbanowski kopt de bal weg. Cirilo heeft problemen om de bal te vangen. Belnikolovski is nu in balbezit. Belnikolovski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Bejbl geeft een hoge lob. Lamka is nu in balbezit. Călugăru bereikt de bal nog maar net als eerste. Călugăru haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Alyanak de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Borussia Football Club - fradici mezzi 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Borussia Football Club 73%, fradici mezzi 27%.
Borussia Football Club - fradici mezzi 0:4