Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real Bisalta Fagiolada
nuova Tactiek mkcEccellenzaToC
45% Balbezit 55%
56% Spel op eigen helft 44%
3 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
30.9 gemiddelde waardering 38.8
matig Schieten goed
goed Passen matig
matig Verdedigen zwak


9e minuut.
Servidati onderschept slim de pass. De Battista rent richting de bal. De Battista met een sublieme pass. Assennato bereikt de bal nog maar net als eerste. Assennato haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Margolo probeert naar een medespeler te passen. Assennato bereikt de bal nog maar net als eerste. Rivoiro is nu in balbezit. Assennato verovert de bal door een tackle van achteren. Assennato haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

33e minuut.
De Battista onderschept slim de pass. Plozner rent richting de bal. De Battista onderschept slim de pass. De Battista passt de bal in één keer door. Assennato bereikt de bal nog maar net als eerste. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Calatrone onderschept slim de pass. Servidati met een sublieme pass. Assennato rent richting de bal. De Battista is nu in balbezit. De Battista haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Bisalta - Fagiolada 0:1

42e minuut.
Cani rent richting de bal. Cani geeft een hoge lob. De Battista rent richting de bal. De Battista draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Cunegatti de bal onder controle te krijgen. Zeoli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Bisalta - Fagiolada 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Bisalta 60%, Fagiolada 40%.
Real Bisalta - Fagiolada 0:2

55e minuut.
Nicheli verovert de bal door een tackle van achteren. Calatrone met een sublieme pass. Pierluca bereikt de bal nog maar net als eerste. De Battista verovert de bal door een tackle van achteren. De Battista draait met de bal, schiet en ... Zeoli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Assennato rent richting de bal. Assennato haalt uit met een fantastische trap. Zeoli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

81e minuut.
Zeoli met een harde bal richting middenveld. Sambataro bereikt de bal nog maar net als eerste. Sambataro passt de bal met de wreef. Fantoni rent richting de bal. Fantoni haalt uit met een fantastische trap. Roccati verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Bisalta 53%, Fagiolada 47%.
Real Bisalta - Fagiolada 0:2