Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-27 19:07
  • Bekerwedstrijd: Coppa Italia
  • Stadion: AMSICORA
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 36900
KaralisFC U.S. Levi
AranciaNEW Tactiek Bizona
42% Balbezit 58%
60% Spel op eigen helft 40%
6 Doelpogingen 19
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 6
42.1 gemiddelde waardering 44.2
good Schieten solid
adequate Passen good
solid Verdedigen very good


3e minuut.
Stramaccioni geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Foudal met een snelle inworp. Cazal is nu in balbezit. Cazal schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Foudal rent richting de bal. Foudal passt de bal in één keer door. Galanda is nu in balbezit. Matthews verovert de bal door een tackle van achteren. Matthews schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Matthews is nu in balbezit. Matthews schiet op doel. Zambotto werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KaralisFC - U.S. Levi 0:1

13e minuut.
Na een snelle pass probeert Galanda de bal onder controle te krijgen. Fasani is nu in balbezit. Matthews onderschept slim de pass. Matthews draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KaralisFC - U.S. Levi 0:2

21e minuut.
Inworp. Danzeisen met de inworp. Erjavec rent richting de bal. Erjavec geeft een lange en hoge pass. Matthews maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Cazal is nu in balbezit. Matthews bereikt de bal nog maar net als eerste. Marchesano onderschept slim de pass. Cazal verovert de bal door een tackle van achteren. Cazal draait met de bal, schiet en ... Zambotto kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Tamelli rent richting de bal. Cazal onderschept slim de pass. Cazal passt de bal in één keer door. Matthews rent richting de bal. Matthews draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KaralisFC - U.S. Levi 0:3

30e minuut.
Stramaccioni geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Foudal de bal. Foudal met een sublieme pass. Cazal bereikt de bal nog maar net als eerste. Cazal haalt uit met een fantastische trap. Zambotto kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Matthews de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KaralisFC - U.S. Levi 0:4

36e minuut.
Gallet rent richting de bal. Quang Long tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gallet raakt geblesseerd tijdens het duel. Gallet zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Matthews rent richting de bal. Matthews draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Foudal speelt de bal door. Cazal bereikt de bal nog maar net als eerste. Cazal met een sublieme pass. Matthews bereikt de bal nog maar net als eerste. Matthews haalt uit met een fantastische trap. Zambotto probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Cazal bereikt de bal nog maar net als eerste. Cazal passt de bal met de wreef. Daar is Matthews, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Matthews schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KaralisFC - U.S. Levi 0:5

42e minuut.
Leone geeft een hoge lob. Inworp. Tamelli zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Okçun is nu in balbezit. Okçun draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KaralisFC 62%, U.S. Levi 38%.
KaralisFC - U.S. Levi 0:5

63e minuut.
Klungelig pakt Braam de bal. Sırıtmaz met een sublieme pass. Matthews bereikt de bal nog maar net als eerste. Cazal rent richting de bal. Cazal schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Stramaccioni zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fortini is nu in balbezit. Fortini passt de bal met de wreef. Rizzari bereikt de bal nog maar net als eerste. Rizzari draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Doeltrap. Sırıtmaz met een harde bal richting middenveld. Luca kopt de bal weg. Cazal is nu in balbezit. Cazal haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Cazal probeert naar een medespeler te passen. Foudal is nu in balbezit. Stramaccioni bereikt de bal nog maar net als eerste. Foudal verovert de bal door een tackle van achteren. Foudal haalt uit met een fantastische trap. Zambotto verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

75e minuut.
Tamelli geeft een hoge lob. Leone geeft de bal voor. Atzeni controleert de bal met de borst. Erjavec rent richting de bal. Erjavec haalt uit met een fantastische trap. Zambotto probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Braam rent richting de bal. Quang Long verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Guedes. Guedes krijgt een gele kaart. Quang Long is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Quang Long zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Rizzari, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rizzari schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Foudal passt de bal in één keer door. Cazal heeft problemen om de bal te vangen. Cazal speelt de bal door. Matthews rent richting de bal. Matthews draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Zambotto bokst de bal weg.

88e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Zambotto niet meer kan verder spelen. Montaldo komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KaralisFC 57%, U.S. Levi 43%.
KaralisFC - U.S. Levi 0:5