Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
DRAGOCAP Bertoi Team
ale Tactiek VIV
47% Balbezit 53%
59% Spel op eigen helft 41%
4 Doelpogingen 20
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
49.6 gemiddelde waardering 59.1
solid Schieten formidable
good Passen excellent
very good Verdedigen excellent


6e minuut.
Aguilar kopt de bal weg. Daar is Rogovskij, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Seren bereikt de bal nog maar net als eerste. Kazun bereikt de bal nog maar net als eerste. Kazun schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
DRAGOCAP - Bertoi Team 0:1

15e minuut.
Dumitrescu geeft een hoge lob. Rogovskij kopt de bal weg. Riesgo probeert naar een medespeler te passen. Kazun rent richting de bal. Kazun draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Klungelig pakt Riesgo de bal. Riesgo passt de bal zonder na te denken. Aguilar geeft de bal voor. Seren is nu in balbezit. Seren haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

21e minuut.
Nsana passt de bal met de wreef. Riesgo met een sublieme pass. Kazun rent richting de bal. Seren bereikt de bal nog maar net als eerste. Seren haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
DRAGOCAP - Bertoi Team 0:2

23e minuut.
Nartea met een snelle inworp. Riesgo rent richting de bal. Riesgo met een sublieme pass. Seren rent richting de bal. Seren draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Nsana zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Riesgo speelt de bal door. Seren is nu in balbezit. Seren haalt uit met een fantastische trap. Vala maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DRAGOCAP - Bertoi Team 0:3

36e minuut.
Riesgo passt de bal in één keer door. Daar is Seren, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kazun bereikt de bal nog maar net als eerste. Seren bereikt de bal nog maar net als eerste. Seren draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Deresh met een sublieme pass. Sirotin probeert naar een medespeler te passen. Broseghini met een sublieme pass. Nion rent richting de bal. Nion geeft een lange en hoge pass. Ordoñez bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DRAGOCAP 66%, Bertoi Team 34%.
DRAGOCAP - Bertoi Team 0:3

46e minuut.
Rubirosa komt het veld opgelopen.

56e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Tuğlu stond buitenspel. Benhalima komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Jamison rent richting de bal. Jamison geeft een hoge lob. Daar is Rogovskij, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Seren rent richting de bal. Seren schiet op doel. Vala probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gataulin komt het veld opgelopen. Đình Bắc komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Ordoñez trapt de bal weg van het doel. Seren kopt de bal weg. Brezovar probeert naar een medespeler te passen. Gataulin is nu in balbezit. Gataulin schiet op doel. Vala verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Inworp. Blanco komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Đình Bắc passt de bal met de wreef. Brezovar rent richting de bal. Brezovar passt de bal met de wreef. Seren is nu in balbezit. Seren haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Dulański is nu in balbezit. Dulański geeft een lange en hoge pass. Đình Bắc bereikt de bal nog maar net als eerste. Đình Bắc geeft een lange en hoge pass. Seren krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Jamison geeft de bal voor. Blanco kopt de bal weg. Klungelig pakt Rogovskij de bal. Benhalima rent richting de bal. Benhalima geeft een hoge lob. Vala kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Blanco zal de hoekschop nemen. Seren maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DRAGOCAP - Bertoi Team 0:4

81e minuut.
Đình Bắc speelt de bal door. Daar is Gataulin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Broseghini tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Broseghini krijgt een gele kaart. Gataulin is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Jamison met een snel genomen vrije trap. Seren rent richting de bal. Seren haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Vala trapt de bal weg. Hubacher probeert de bal met de borst te controleren. Gataulin is nu in balbezit. Gataulin haalt uit met een fantastische trap. Vala probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
DRAGOCAP - Bertoi Team 0:5

84e minuut.
Rogovskij is nu in balbezit. Gataulin verovert de bal door een tackle van achteren. Gau onderschept slim de pass. Seren is nu in balbezit. Seren haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DRAGOCAP 53%, Bertoi Team 47%.
DRAGOCAP - Bertoi Team 0:5