Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Atalanta 1907 SS Castello
2.0 442** pr. Tactiek MW
54% Balbezit 46%
59% Spel op eigen helft 41%
3 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 2
42.1 gemiddelde waardering 42.6
matig Schieten goed
solide Passen goed
redelijk Verdedigen goed


1e minuut.
Zaffarese is nu in balbezit. Zaffarese passt de bal met de wreef. Rongioletti met een sublieme pass. Mattiisen rent richting de bal. Mattiisen draait met de bal, schiet en ... Correa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Bistarini met een sublieme pass. Zaffarese met een sublieme pass. Rongioletti probeert naar een medespeler te passen. Mattiisen heeft problemen om de bal te vangen. Mattiisen schiet op doel. Correa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Ferrarini probeert naar een medespeler te passen. van Zwieten is nu in balbezit. Żebryk begaat een overtreding. Żebryk krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Cabra is nu in balbezit. Kusz onderschept slim de pass. Kusz speelt de bal door. Ferrarini is nu in balbezit. Ferrarini schiet op doel. Gavino verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atalanta 1907 57%, SS Castello 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Atalanta 1907 - SS Castello 0:0

72e minuut.
Inworp. Varela komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Moldovan onderschept slim de pass. Moldovan geeft een hoge lob. van Zwieten bereikt de bal nog maar net als eerste. van Zwieten schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Atalanta 1907 - SS Castello 1:0

85e minuut.
Inworp. Rohonczy komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atalanta 1907 60%, SS Castello 40%.
Atalanta 1907 - SS Castello 1:0