Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mimalino Real Pegliolandia
Pneuma Tactiek A 5 con Ala
53% Balbezit 47%
52% Spel op eigen helft 48%
20 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 6
2 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
63.3 gemiddelde waardering 58.3
uitstekend Schieten zeer goed
zeer goed Passen zeer goed
uitmuntend Verdedigen zeer goed


7e minuut.
Seaman probeert naar een medespeler te passen. Chillan is nu in balbezit. Lamparski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Chillan raakt geblesseerd tijdens het duel. Chillan legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. İstek bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

11e minuut.
Cera bereikt de bal nog maar net als eerste. Cera probeert naar een medespeler te passen. Živković rent richting de bal. Chillan onderschept slim de pass. Chillan draait met de bal, schiet en ... İstek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Cera passt de bal in één keer door. Seaman bereikt de bal nog maar net als eerste. Seaman probeert naar een medespeler te passen. Chillan bereikt de bal nog maar net als eerste. Chillan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Olivera rent richting de bal. Olivera probeert naar een medespeler te passen. Legus is nu in balbezit. Olguín verovert de bal door een tackle van achteren. Olguín haalt uit met een fantastische trap. Holba kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Camino Tallón rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lamparski. Camino Tallón is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Cera zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Lindblad kopt de bal weg. Seaman geeft een hoge lob. Chillan rent richting de bal. Chillan draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

40e minuut.
Seaman geeft een lange en hoge pass. Camino Tallón is nu in balbezit. Lamparski begaat een overtreding. Lamparski krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Abrante met een snelle inworp. Olivera bereikt de bal nog maar net als eerste. Inczewski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Inczewski krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mimalino 44%, Real Pegliolandia 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Mimalino - Real Pegliolandia 0:0

46e minuut.
Fommei komt het veld opgelopen. Georget komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Aurala speelt de bal door. Fommei is nu in balbezit. Fommei passt de bal zonder na te denken. Olivera is nu in balbezit. Olivera haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Georget heeft problemen om de bal te vangen. Živković met een sublieme pass. Kouros rent richting de bal. Camino Tallón verovert de bal door een tackle van achteren. Camino Tallón draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Camino Tallón kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Demirian de bal onder controle te krijgen. Živković bereikt de bal nog maar net als eerste. Chillan verovert de bal door een tackle van achteren. Chillan haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

56e minuut.
Legus met een sublieme pass. Fommei is nu in balbezit. Fommei passt de bal in één keer door. Olivera heeft problemen om de bal te vangen. Olivera haalt uit met een fantastische trap. Holba verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Olguín is nu in balbezit. Olguín haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mimalino - Real Pegliolandia 0:1

64e minuut.
Georget bereikt de bal nog maar net als eerste. Olguín verovert de bal door een tackle van achteren. Olguín passt de bal met de wreef. Olivera is nu in balbezit. Olivera schiet op doel. Holba verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

73e minuut.
Chillan rent richting de bal. Chillan passt de bal zonder na te denken. Camino Tallón is nu in balbezit. Camino Tallón schiet op doel. İstek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Mimalino - Real Pegliolandia 1:1

76e minuut.
Lindblad verovert de bal door een tackle van achteren. Lindblad geeft een lange en hoge pass. Abrante rent richting de bal. Fommei verovert de bal door een tackle van achteren. Fommei haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Aurala kopt de bal weg. Daar is Jován, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chillan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Chillan krijgt een gele kaart.

82e minuut.
Camino Tallón probeert naar een medespeler te passen. Cera rent richting de bal. Cera passt de bal in één keer door. Chillan is nu in balbezit. Chillan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Chillan rent richting de bal. Chillan geeft een hoge lob. Klungelig pakt Lamparski de bal. Camino Tallón bereikt de bal nog maar net als eerste. Camino Tallón haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

90e minuut.
Chillan probeert de bal aan de voet te houden. Camino Tallón is nu in balbezit. Demirian onderschept slim de pass. Chillan rent richting de bal. Chillan schiet op doel. İstek bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mimalino 56%, Real Pegliolandia 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Mimalino - Real Pegliolandia 1:1


Gelijkspel! De teams bereiden zich voor op de extra tijd.

95e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cera met een snelle inworp. Inczewski rent richting de bal. Inczewski geeft een lange en hoge pass. Chillan maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

103e minuut.
Aurala bereikt de bal nog maar net als eerste. Inczewski verovert de bal door een tackle van achteren. Inczewski probeert naar een medespeler te passen. Camino Tallón is nu in balbezit. Camino Tallón haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mimalino 59%, Real Pegliolandia 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Mimalino - Real Pegliolandia 1:1

110e minuut.
Fommei is nu in balbezit. Abrante rent richting de bal. Fommei onderschept slim de pass. Fommei geeft de bal voor. Olivera kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

114e minuut.
Kouros kopt de bal weg. Chillan is nu in balbezit. Živković begaat een overtreding. Chillan raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Camino Tallón neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

118e minuut.
Lamparski rent richting de bal. Camino Tallón onderschept slim de pass. Jován begaat een overtreding. Jován krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mimalino 54%, Real Pegliolandia 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Mimalino - Real Pegliolandia 1:1


Geen van beide teams kon scoren in de extra tijd, de wedstrijd zal daarom door penalty`s beslist moeten worden.

Olguín kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
---
Chillan legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. İstek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
---
Olivera zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
---
Camino Tallón legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Mimalino - Real Pegliolandia 2:1
---
Fommei kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Holba probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
---
De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Georget neemt zijn aanloop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans! Doeltrap.
---
Aurala zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal vliegt tegen de lat.
---
Inczewski legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
---
De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Jován neemt zijn aanloop. Holba verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.
---