Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-27 19:09
  • Bekerwedstrijd: Coppa Italia
  • Stadion: Dukla Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 11662
Dukla A.C. Divino Amore
A1 Tactiek 5-3-2 A
46% Balbezit 54%
73% Spel op eigen helft 27%
2 Doelpogingen 34
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38 gemiddelde waardering 61.4
solid Schieten outstanding
adequate Passen excellent
good Verdedigen very good


4e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cagnazzo met de inworp. Megyeri geeft een lange en hoge pass. Pleśnar is nu in balbezit. Pleśnar haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

5e minuut.
Ariotti kopt de bal weg. Klungelig pakt Beltramini de bal. Megyeri is nu in balbezit. Megyeri geeft de bal voor. Hébert springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

8e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Megyeri zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sacerdoti is nu in balbezit. Podobiński onderschept slim de pass. Podobiński geeft een lange en hoge pass. Serafini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Hébert de bal.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Megyeri onderschept slim de pass. Megyeri met een sublieme pass. Klungelig pakt Pleśnar de bal. Pleśnar schiet op doel. Paal! Klungelig pakt Pleśnar de bal. Ros rent richting de bal. Pleśnar verovert de bal door een tackle van achteren. Pleśnar haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Pleśnar is nu in balbezit. Pleśnar geeft een hoge lob. Daar is Gaboardi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hébert rent richting de bal. Hébert geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Asnaghi met een harde bal richting middenveld. Megyeri geeft de bal voor. Hébert kopt de bal weg. Pleśnar rent richting de bal. Pleśnar schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Dukla - A.C. Divino Amore 0:1

19e minuut.
Ros onderschept slim de pass. Dedde probeert naar een medespeler te passen. Podobiński is nu in balbezit. Podobiński geeft de bal voor. Hébert krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Mrówka is nu in balbezit. Ombrellaio verovert de bal door een tackle van achteren. Ombrellaio met een sublieme pass. Beltramini is nu in balbezit. Beltramini draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Dukla - A.C. Divino Amore 1:1

25e minuut.
Megyeri is nu in balbezit. Megyeri passt de bal zonder na te denken. Cagnazzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cagnazzo geeft de bal voor. Hébert springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Megyeri passt de bal zonder na te denken. Podobiński rent richting de bal. Podobiński passt de bal met de wreef. Hébert is nu in balbezit. Hébert schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Podobiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Podobiński speelt de bal door. Pleśnar is nu in balbezit. Pleśnar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dukla - A.C. Divino Amore 1:2

37e minuut.
Nascimbeni kopt de bal weg. Cagnazzo speelt de bal door. Megyeri geeft een hoge lob. Hébert is nu in balbezit. Hébert draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Podobiński passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Pleśnar de bal. Hébert is nu in balbezit. Hébert schiet op doel. Serafini werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dukla - A.C. Divino Amore 1:3

43e minuut.
Podobiński is nu in balbezit. Podobiński probeert naar een medespeler te passen. Pleśnar bereikt de bal nog maar net als eerste. Pleśnar schiet op doel. Serafini werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dukla - A.C. Divino Amore 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dukla 73%, A.C. Divino Amore 27%.
Dukla - A.C. Divino Amore 1:4

47e minuut.
Ombrellaio passt de bal zonder na te denken. Cagnazzo met een sublieme pass. Megyeri met een sublieme pass. Hébert bereikt de bal nog maar net als eerste. Hébert schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Sacerdoti met een snelle inworp. Podobiński probeert naar een medespeler te passen. Hébert bereikt de bal nog maar net als eerste. Hébert haalt uit met een fantastische trap. Serafini maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dukla - A.C. Divino Amore 1:5

55e minuut.
Beltramini is nu in balbezit. Ivin verovert de bal door een tackle van achteren. Ivin geeft een hoge lob. Pleśnar is nu in balbezit. Pleśnar schiet op doel. Serafini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Klungelig pakt Nascimbeni de bal. Pleśnar rent richting de bal. Hébert is nu in balbezit. Hébert draait met de bal, schiet en ... Serafini maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dukla - A.C. Divino Amore 1:6

67e minuut.
Cagnazzo speelt de bal door. Podobiński is nu in balbezit. Podobiński probeert naar een medespeler te passen. Pleśnar is nu in balbezit. Pleśnar schiet op doel. Serafini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

68e minuut.
Megyeri heeft problemen om de bal te vangen. Megyeri geeft een lange en hoge pass. Pleśnar kopt de bal weg. Hébert rent richting de bal. Hébert draait met de bal, schiet en ... Serafini bokst de bal weg.

70e minuut.
Cagnazzo rent richting de bal. Cagnazzo passt de bal zonder na te denken. Podobiński speelt de bal door. Pleśnar bereikt de bal nog maar net als eerste. Pleśnar schiet op doel. Serafini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dukla - A.C. Divino Amore 1:7

73e minuut.
Mrówka bereikt de bal nog maar net als eerste. Podobiński speelt de bal door. Pleśnar bereikt de bal nog maar net als eerste. Pleśnar draait met de bal, schiet en ... Serafini maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dukla - A.C. Divino Amore 1:8

75e minuut.
Nascimbeni bereikt de bal nog maar net als eerste. Nascimbeni geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Megyeri met een snelle inworp. Cagnazzo geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Megyeri met de inworp. Cagnazzo is nu in balbezit. Cagnazzo geeft een lange en hoge pass. Hébert krijgt zijn hoofd ertegen. Serafini werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dukla - A.C. Divino Amore 1:9

77e minuut.
Beltramini rent richting de bal. Hébert verovert de bal door een tackle van achteren. Dedde is nu in balbezit. Hébert onderschept slim de pass. Hébert draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Klungelig pakt Hébert de bal. Hébert passt de bal met de wreef. Pleśnar rent richting de bal. Hébert bereikt de bal nog maar net als eerste. Hébert draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Dukla - A.C. Divino Amore 1:10

81e minuut.
Dedde bereikt de bal nog maar net als eerste. Dedde passt de bal met de wreef. Megyeri speelt de bal door. Hébert bereikt de bal nog maar net als eerste. Hébert haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Pleśnar rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dukla - A.C. Divino Amore 1:11

83e minuut.
Cagnazzo rent richting de bal. Cagnazzo geeft een lange en hoge pass. Hébert rent richting de bal. Hébert haalt uit met een fantastische trap. Serafini probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dukla - A.C. Divino Amore 1:12

84e minuut.
Podobiński is nu in balbezit. Podobiński geeft de bal voor. Hébert kopt de bal weg. Pleśnar rent richting de bal. Pleśnar haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Podobiński rent richting de bal. Podobiński passt de bal met de wreef. Pleśnar probeert naar een medespeler te passen. Hébert bereikt de bal nog maar net als eerste. Hébert haalt uit met een fantastische trap. Serafini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ros probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pleśnar is nu in balbezit. Pleśnar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dukla - A.C. Divino Amore 1:13

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dukla 72%, A.C. Divino Amore 28%.
Dukla - A.C. Divino Amore 1:13