Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bar Mario ASD Sbordone League
ripar alta Tactiek tikitaka4
40% Balbezit 60%
65% Spel op eigen helft 35%
1 Doelpogingen 16
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
33.8 gemiddelde waardering 49.6
average Schieten excellent
average Passen solid
average Verdedigen average


7e minuut.
Klungelig pakt Vicario de bal. Loffo is nu in balbezit. Rimolo schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Rimolo krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Inworp. Trolese met een snelle inworp. Turri probeert naar een medespeler te passen. Boski bereikt de bal nog maar net als eerste. Boski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bar Mario - ASD Sbordone League 0:1

32e minuut.
Rimolo is nu in balbezit. Kruszka tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rimolo is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Rimolo zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Cireddu rent richting de bal. Cireddu geeft een hoge lob. Turri bereikt de bal nog maar net als eerste. Turri draait met de bal, schiet en ... Rammos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bar Mario - ASD Sbordone League 0:2

37e minuut.
Inworp. Memmola met een snelle inworp. Cireddu rent richting de bal. Cireddu schiet op doel. Maleczek probeert de bal aan de voet te houden. Rammos bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bar Mario 59%, ASD Sbordone League 41%.
Bar Mario - ASD Sbordone League 0:2

55e minuut.
Kawaler onderschept slim de pass. Kawaler geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Kruszka de bal. Cireddu rent richting de bal. Cireddu draait met de bal, schiet en ... Rammos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Boski rent richting de bal. Boski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bar Mario - ASD Sbordone League 0:3

73e minuut.
Turri bereikt de bal nog maar net als eerste. Turri geeft een lange en hoge pass. Marzucchi is nu in balbezit. Boski rent richting de bal. Boski draait met de bal, schiet en ... Rammos bokst de bal weg. Cireddu is nu in balbezit. Cireddu draait met de bal, schiet en ... Rammos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Ottolina komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Ottolina speelt de bal door. Cireddu rent richting de bal. Kruszka tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kruszka krijgt een gele kaart.

82e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Schisano komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Trolese kopt de bal weg. Turri heeft problemen om de bal te vangen. Turri met een sublieme pass. Ottolina is nu in balbezit. Ottolina haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Ottolina is nu in balbezit. Marzucchi is nu in balbezit. Ottolina rent richting de bal. Ottolina draait met de bal, schiet en ... Rammos werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bar Mario - ASD Sbordone League 0:4

89e minuut.
Memmola bereikt de bal nog maar net als eerste. Memmola geeft een hoge lob. Klungelig pakt Ottolina de bal. Ottolina haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bar Mario - ASD Sbordone League 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bar Mario 72%, ASD Sbordone League 28%.
Bar Mario - ASD Sbordone League 0:5