Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vott a past F.C. Celtics
we2 Tactiek FraT
44% Balbezit 56%
66% Spel op eigen helft 34%
1 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 6
24.1 gemiddelde waardering 43.4
poor Schieten adequate
hopeless Passen good
adequate Verdedigen poor


13e minuut.
Manley probeert de bal aan de voet te houden. Bechara is nu in balbezit. Begoña verovert de bal door een tackle van achteren. Begoña geeft een hoge lob. Corbari springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vott a past - F.C. Celtics 0:1

15e minuut.
Manley speelt de bal door. Begoña is nu in balbezit. Begoña speelt de bal door. Corbari is nu in balbezit. Corbari draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Gioulakis met een sublieme pass. Bravo speelt de bal door. Begoña is nu in balbezit. Begoña met een sublieme pass. Anzolini geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Rojão met een sublieme pass. Manley is nu in balbezit. Manley geeft de bal voor. Oberman rent richting de bal. Oberman draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Corbari bereikt de bal nog maar net als eerste. Corbari haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Vott a past - F.C. Celtics 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vott a past 61%, F.C. Celtics 39%.
Vott a past - F.C. Celtics 0:2

62e minuut.
Manley rent richting de bal. Manley geeft een hoge lob. Bravo bereikt de bal nog maar net als eerste. Bravo geeft een hoge lob. Begoña geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Tsaousopoulos geeft de bal voor. Inworp. Rojão zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Begoña is nu in balbezit. Begoña geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Iarca met een sublieme pass. Anzolini is nu in balbezit. Anzolini passt de bal zonder na te denken. Corbari bereikt de bal nog maar net als eerste. Corbari haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

74e minuut.
Klungelig pakt Grochal de bal. Marreco geeft de bal voor. Hotz controleert de bal met de borst. Corbari bereikt de bal nog maar net als eerste. Corbari haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Anzolini geeft de bal voor. Tsaousopoulos kopt de bal weg. Bravo heeft problemen om de bal te vangen. Corbari bereikt de bal nog maar net als eerste. Corbari haalt uit met een fantastische trap. Sandilands kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Corbari rent richting de bal. Corbari schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Vott a past - F.C. Celtics 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vott a past 71%, F.C. Celtics 29%.
Vott a past - F.C. Celtics 0:3