Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-27 19:10
  • Bekerwedstrijd: Coppa Italia
  • Stadion: SUPERNOVA
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 21301
KVARA-OSHIIIIIMEEEEEEEEENN Kyteler
tutti x 1 uno x Tactiek Anelli
46% Balbezit 54%
63% Spel op eigen helft 37%
2 Doelpogingen 27
6 Overtredingen 1
3 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 5
39.6 gemiddelde waardering 60.3
goed Schieten formidabel
matig Passen solide
zwak Verdedigen zeer goed


4e minuut.
Teplý geeft een hoge lob. Cadre kopt de bal weg. Leopardo probeert naar een medespeler te passen. Bleyenberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Bleyenberg haalt uit met een fantastische trap. Ozera kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Ozera met een sublieme pass. Leopardo kopt de bal weg. Sudoł bereikt de bal nog maar net als eerste. Canonici rent richting de bal. Canonici schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

8e minuut.
Ötmez geeft een lange en hoge pass. Canonici rent richting de bal. Met opzet legt Teplý zijn tegenspeler op de grond. Teplý krijgt een gele kaart. Canonici is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Wilson zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Sudoł springt en kopt de bal. Ozera probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Wilson rent richting de bal. Lagerfeld schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Wilson is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Wilson zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Bergamaschi heeft problemen om de bal te vangen. Sudoł verovert de bal door een tackle van achteren. Sudoł draait met de bal, schiet en ... Ozera maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KVARA-OSHIIIIIMEEEEEEEEENN - Kyteler 0:1

27e minuut.
Bergamaschi is nu in balbezit. Bergamaschi probeert naar een medespeler te passen. Lenoble bereikt de bal nog maar net als eerste. Canonici onderschept slim de pass. Canonici schiet op doel. Ozera verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Sudoł is nu in balbezit. Sudoł haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KVARA-OSHIIIIIMEEEEEEEEENN - Kyteler 0:2

30e minuut.
Mihart speelt de bal door. Leopardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Leopardo passt de bal in één keer door. Bleyenberg rent richting de bal. Bleyenberg draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

35e minuut.
Baumruk bereikt de bal nog maar net als eerste. Danev is nu in balbezit. Baumruk is nu in balbezit. Baumruk schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Wilson probeert naar een medespeler te passen. Canonici is nu in balbezit. Canonici probeert naar een medespeler te passen. Sudoł rent richting de bal. Sudoł schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bleyenberg bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Bleyenberg probeert de bal met de borst te controleren. Lagerfeld rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bleyenberg. Bleyenberg krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Bleyenberg draait met de bal, schiet en ... Ozera maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal rolt over de achterlijn. Ozera met een harde bal richting middenveld. Leopardo is nu in balbezit. Leopardo schiet op doel. Ozera probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KVARA-OSHIIIIIMEEEEEEEEENN 65%, Kyteler 35%.
KVARA-OSHIIIIIMEEEEEEEEENN - Kyteler 0:2

49e minuut.
Pruś passt de bal zonder na te denken. Wilson is nu in balbezit. Wilson geeft een hoge lob. Bleyenberg rent richting de bal. Bleyenberg schiet op doel. Ozera probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bleyenberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Bleyenberg draait met de bal, schiet en ... Paal!

51e minuut.
Baumruk rent richting de bal. Ötmez rent richting de bal. Baumruk begaat een overtreding. Baumruk krijgt een gele kaart.

53e minuut.
Mihart passt de bal zonder na te denken. Andrade heeft problemen om de bal te vangen. Sudoł bereikt de bal nog maar net als eerste. Sudoł schiet op doel. Ozera maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Ozera met een harde bal richting middenveld. Pruś kopt de bal weg. Andrade heeft problemen om de bal te vangen. Sudoł bereikt de bal nog maar net als eerste. Sudoł haalt uit met een fantastische trap. Ozera bokst de bal weg.

58e minuut.
Danev probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Wilson rent richting de bal. Wilson passt de bal met de wreef. Canonici bereikt de bal nog maar net als eerste. Canonici schiet op doel. Paal! Ozera probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Mihart passt de bal zonder na te denken. Leopardo rent richting de bal. Leopardo passt de bal met de wreef. Wilson is nu in balbezit. Wilson haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Andrade is nu in balbezit. Andrade geeft een lange en hoge pass. Cadre is nu in balbezit. Lixăndroiu verovert de bal door een tackle van achteren. Lixăndroiu haalt uit met een fantastische trap. Baghici bokst de bal weg. Brizuela geeft een lange en hoge pass. Canonici bereikt de bal nog maar net als eerste. Teplý begaat een overtreding. Teplý krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Canonici raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

75e minuut.
Canonici bereikt de bal nog maar net als eerste. Canonici geeft een hoge lob. Bleyenberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Bleyenberg draait met de bal, schiet en ... Ozera maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KVARA-OSHIIIIIMEEEEEEEEENN - Kyteler 0:3

79e minuut.
Leopardo speelt de bal door. Bergamaschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bleyenberg onderschept slim de pass. Bleyenberg draait met de bal, schiet en ... Ozera probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KVARA-OSHIIIIIMEEEEEEEEENN - Kyteler 0:4

81e minuut.
Leopardo passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Sudoł de bal. Andrade begaat een overtreding. Sudoł wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KVARA-OSHIIIIIMEEEEEEEEENN 62%, Kyteler 38%.
KVARA-OSHIIIIIMEEEEEEEEENN - Kyteler 0:4