Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gengiscan BUFFRA TEAM
352 Tactiek 442
54% Balbezit 46%
47% Spel op eigen helft 53%
5 Doelpogingen 20
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 5
56.4 gemiddelde waardering 55.3
very good Schieten formidable
good Passen solid
average Verdedigen good


4e minuut.
Lukošaitis probeert de bal met de borst te controleren. Lukošaitis met een sublieme pass. Tianphosuwan probeert de bal aan de voet te houden. Rickardsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Rickardsson draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Batola met een sublieme pass. Matai bereikt de bal nog maar net als eerste. Matai geeft de bal voor. Bilha maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Rickardsson kopt de bal weg. Bilha heeft problemen om de bal te vangen. Opala probeert naar een medespeler te passen. Rickardsson rent richting de bal. Rickardsson schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Opala probeert naar een medespeler te passen. Fulczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Fulczyk passt de bal in één keer door. Bilha rent richting de bal. Bilha draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Torre Alta rent richting de bal. Torre Alta geeft een lange en hoge pass. Matai kopt de bal weg. Rickardsson heeft problemen om de bal te vangen. Rickardsson haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Kaleta speelt de bal door. Opala met een sublieme pass. Rickardsson rent richting de bal. Daar is Rickardsson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rickardsson haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Sava geeft een hoge lob. Majsner verovert de bal door een tackle van achteren. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sepsey met een snelle inworp. Bolec geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Mocho kopt de bal weg. Engländer geeft een hoge lob. Torre Alta kopt de bal weg. Sava rent richting de bal. Sava geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Wirikaman verovert de bal door een tackle van achteren. Wirikaman geeft een lange en hoge pass. Rickardsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Bilha bereikt de bal nog maar net als eerste. Bilha draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gengiscan - BUFFRA TEAM 0:1

45e minuut.
Matai speelt de bal door. Bilha rent richting de bal. Rickardsson is nu in balbezit. Rickardsson haalt uit met een fantastische trap. Beerenberg maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gengiscan 52%, BUFFRA TEAM 48%.
Gengiscan - BUFFRA TEAM 0:1

46e minuut.
Hirst komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Pleşca is nu in balbezit. Pleşca geeft de bal voor. Hirst is nu in balbezit. Hirst haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gengiscan - BUFFRA TEAM 0:2

52e minuut.
Opala rent richting de bal. Opala probeert naar een medespeler te passen. Rickardsson heeft problemen om de bal te vangen. Rickardsson draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

65e minuut.
Hirst met een sublieme pass. Klungelig pakt Rickardsson de bal. Mansour Gueye rent richting de bal. Rickardsson onderschept slim de pass. Rickardsson draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Mansour Gueye kopt de bal weg. Mocho bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Fulczyk. Mocho is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mocho wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Sava rent richting de bal. Wirikaman verovert de bal door een tackle van achteren. Wirikaman geeft de bal voor. Hirst is nu in balbezit. Hirst schiet op doel. Beerenberg verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gengiscan - BUFFRA TEAM 0:3

87e minuut.
Rickardsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Hirst is nu in balbezit. Rickardsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Rickardsson schiet op doel. Beerenberg werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gengiscan - BUFFRA TEAM 0:4

89e minuut.
Matai probeert naar een medespeler te passen. Rickardsson is nu in balbezit. Rickardsson passt de bal zonder na te denken. Hirst is nu in balbezit. Hirst haalt uit met een fantastische trap. Beerenberg probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gengiscan 43%, BUFFRA TEAM 57%.
Gengiscan - BUFFRA TEAM 0:4