Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Atletico Lavandino F.C. Capsano
tiratopa Tactiek 4-4-2 b
43% Balbezit 57%
67% Spel op eigen helft 33%
0 Doelpogingen 23
3 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 5
32.4 gemiddelde waardering 51.5
redelijk Schieten zeer goed
zwak Passen solide
matig Verdedigen formidabel


13e minuut.
Hoàng Việt verovert de bal door een tackle van achteren. Hoàng Việt geeft een lange en hoge pass. Ceschina bereikt de bal nog maar net als eerste. Ceschina geeft een lange en hoge pass. Ardelean springt en kopt de bal. Prebianca kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Faustini de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Lavandino - F.C. Capsano 0:1

23e minuut.
Magliulo is nu in balbezit. Hoàng Việt onderschept slim de pass. Hoàng Việt met een sublieme pass. Ardelean bereikt de bal nog maar net als eerste. Ardelean draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Santinelli geeft een hoge lob. Pecoriello kan de bal niet met de borst controleren. Pecoriello passt de bal in één keer door. Ardelean bereikt de bal nog maar net als eerste. Ardelean schiet op doel. Prebianca bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Hoàng Việt zal de hoekschop nemen. Ardelean bereikt de bal nog maar net als eerste. Ardelean draait met de bal, schiet en ... Klungelig pakt Paglione de bal. Prebianca kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Pecoriello probeert naar een medespeler te passen. Ceschina rent richting de bal. Ceschina passt de bal met de wreef. Masselli bereikt de bal nog maar net als eerste. Masselli haalt uit met een fantastische trap. Prebianca kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Sarchi heeft problemen om de bal te vangen. Pecoriello rent richting de bal. Pecoriello geeft een hoge lob. Ardelean is nu in balbezit. Ardelean draait met de bal, schiet en ... Prebianca bokst de bal weg. Masselli rent richting de bal. Masselli schiet op doel. Prebianca kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Fatarella heeft problemen om de bal te vangen.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Hoàng Việt onderschept slim de pass. Hoàng Việt geeft een lange en hoge pass. Daar is Masselli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ardelean rent richting de bal. Ardelean haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Santinelli de bal. Masselli is nu in balbezit. Masselli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Lavandino - F.C. Capsano 0:2

43e minuut.
Battino passt de bal in één keer door. Ardelean is nu in balbezit. Paglione tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Paglione krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atletico Lavandino 64%, F.C. Capsano 36%.
Atletico Lavandino - F.C. Capsano 0:2

47e minuut.
Pecoriello rent richting de bal. Pecoriello passt de bal met de wreef. Hoàng Việt met een sublieme pass. Ardelean bereikt de bal nog maar net als eerste. Ardelean haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Fatarella geeft een hoge lob. Inworp. Hoàng Việt met de inworp. Pecoriello is nu in balbezit. Pecoriello draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Hoàng Việt kopt de bal weg. Daar is Fatarella, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ardelean rent richting de bal. Ardelean draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Lavandino - F.C. Capsano 0:3

61e minuut.
Pecoriello kopt de bal weg. Klungelig pakt Paglione de bal. Ardelean bereikt de bal nog maar net als eerste. Ardelean haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Hoàng Việt rent richting de bal. Hoàng Việt passt de bal zonder na te denken. Ardelean bereikt de bal nog maar net als eerste. Ardelean schiet op doel. Prebianca werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Lavandino - F.C. Capsano 0:4

70e minuut.
Fatarella onderschept slim de pass. Fatarella met een sublieme pass. Ardelean is nu in balbezit. Ardelean schiet op doel. Prebianca maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Lavandino - F.C. Capsano 0:5

74e minuut.
Nardella heeft problemen om de bal te vangen. Battino bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Nardella. Nardella krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atletico Lavandino 71%, F.C. Capsano 29%.
Atletico Lavandino - F.C. Capsano 0:5