Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
grandelazio Flynet Football Club
352 Tactiek Icarium 523TrAB
48% Balbezit 52%
82% Spel op eigen helft 18%
0 Doelpogingen 45
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
42.3 gemiddelde waardering 63.3
adequate Schieten incredible
adequate Passen formidable
solid Verdedigen formidable


3e minuut.
Daar is Milde, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Patronov is nu in balbezit. Patronov probeert naar een medespeler te passen. Trajcevski bereikt de bal nog maar net als eerste. Trajcevski schiet op doel. Bakero kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

6e minuut.
Milde bereikt de bal nog maar net als eerste. Bakero speelt de bal door. Patronov met een sublieme pass. Trajcevski bereikt de bal nog maar net als eerste. Trajcevski schiet op doel. Bakero bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
grandelazio - Flynet Football Club 0:1

9e minuut.
Buendía passt de bal met de wreef. Pescariu rent richting de bal. Pescariu geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Winiecki de bal onder controle te krijgen. Trajcevski maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
grandelazio - Flynet Football Club 0:2

11e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Patronov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pescariu is nu in balbezit. Pescariu geeft de bal voor. Trajcevski springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Israel geeft een hoge lob. Rydlewski kopt de bal weg. Pescariu probeert naar een medespeler te passen. Milde is nu in balbezit. Milde draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Chechelski onderschept slim de pass. Chechelski met een sublieme pass. Trajcevski is nu in balbezit. Rydlewski is nu in balbezit. Milde rent richting de bal. Bakero verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Milde bereikt de bal nog maar net als eerste. Milde haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
grandelazio - Flynet Football Club 0:3

18e minuut.
Trajcevski schiet op doel. Rydlewski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Patronov zal de hoekschop nemen. Trajcevski springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Patronov rent richting de bal. Patronov met een sublieme pass. Trajcevski is nu in balbezit. Trajcevski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
grandelazio - Flynet Football Club 0:4

21e minuut.
Chechelski geeft een lange en hoge pass. Patronov kopt de bal weg. Klungelig pakt Rydlewski de bal. Trajcevski rent richting de bal. Trajcevski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Pescariu probeert naar een medespeler te passen. Milde rent richting de bal. Trajcevski bereikt de bal nog maar net als eerste. Trajcevski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
grandelazio - Flynet Football Club 0:5

25e minuut.
Patronov passt de bal zonder na te denken. Milde bereikt de bal nog maar net als eerste. Trajcevski bereikt de bal nog maar net als eerste. Trajcevski haalt uit met een fantastische trap. Bakero probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
grandelazio - Flynet Football Club 0:6

28e minuut.
Winiecki rent richting de bal. Winiecki passt de bal met de wreef. Trajcevski is nu in balbezit. Trajcevski schiet op doel. Bakero maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
grandelazio - Flynet Football Club 0:7

29e minuut.
Ostręga geeft een hoge lob. Pescariu is nu in balbezit. Pescariu passt de bal met de wreef. Milde is nu in balbezit. Milde draait met de bal, schiet en ... Bakero bokst de bal weg.

31e minuut.
Patronov onderschept slim de pass. Patronov probeert naar een medespeler te passen. Milde is nu in balbezit. Milde draait met de bal, schiet en ... Bakero probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
grandelazio - Flynet Football Club 0:8

33e minuut.
Patronov verovert de bal door een tackle van achteren. Patronov speelt de bal door. Milde bereikt de bal nog maar net als eerste. Milde draait met de bal, schiet en ... Bakero maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
grandelazio - Flynet Football Club 0:9

34e minuut.
Patronov probeert naar een medespeler te passen. Milde is nu in balbezit. Rydlewski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Rydlewski krijgt een gele kaart. Milde is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Patronov legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Bakero probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Buculei bereikt de bal nog maar net als eerste. Patronov rent richting de bal. Patronov passt de bal in één keer door. Milde is nu in balbezit. Milde schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Veliev speelt de bal door. Patronov bereikt de bal nog maar net als eerste. Patronov passt de bal in één keer door. Milde is nu in balbezit. Milde schiet op doel. Bakero kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Petikyan passt de bal met de wreef. Poveda rent richting de bal. Trajcevski rent richting de bal. Trajcevski draait met de bal, schiet en ... Bakero maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
grandelazio - Flynet Football Club 0:10

41e minuut.
Pescariu geeft de bal voor. Rydlewski met een sublieme pass. Trajcevski is nu in balbezit. Trajcevski haalt uit met een fantastische trap. Bakero werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
grandelazio - Flynet Football Club 0:11

42e minuut.
Trajcevski rent richting de bal. Patronov speelt de bal door. Milde is nu in balbezit. Milde haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
grandelazio - Flynet Football Club 0:12

44e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Patronov zal de hoekschop nemen. Trajcevski bereikt de bal nog maar net als eerste. Trajcevski haalt uit met een fantastische trap. Bakero maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: grandelazio 85%, Flynet Football Club 15%.
grandelazio - Flynet Football Club 0:12

46e minuut.
Chechelski geeft een lange en hoge pass. Trajcevski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rydlewski begaat een overtreding. Rydlewski krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Trajcevski raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Patronov neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Patronov is nu in balbezit. Patronov passt de bal zonder na te denken. Trajcevski is nu in balbezit. Daar is Trajcevski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trajcevski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Trajcevski bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Buculei kopt de bal weg. Ostręga is nu in balbezit. Milde tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ostręga roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Ostręga kan niet meer verder spelen. Ðujić komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Buculei rent richting de bal. Buculei passt de bal met de wreef. Patronov speelt de bal door. Trajcevski bereikt de bal nog maar net als eerste. Trajcevski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Milde is nu in balbezit. Milde haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
van der Ploeg speelt de bal door. Buculei met een sublieme pass. Milde bereikt de bal nog maar net als eerste. Milde schiet op doel. Bakero maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
grandelazio - Flynet Football Club 0:13

59e minuut.
Buculei geeft een lange en hoge pass. Patronov kopt de bal weg. Milde bereikt de bal nog maar net als eerste. Milde schiet op doel. Bakero probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
grandelazio - Flynet Football Club 0:14

65e minuut.
Patronov rent richting de bal. Milde rent richting de bal. Patronov probeert naar een medespeler te passen. Trajcevski rent richting de bal. Trajcevski draait met de bal, schiet en ... Bakero kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Milde bereikt de bal nog maar net als eerste. Milde schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
grandelazio - Flynet Football Club 0:15

66e minuut.
Arazzi passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Ðujić de bal. Milde rent richting de bal. Milde schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
grandelazio - Flynet Football Club 0:16

68e minuut.
Pescariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pescariu met een sublieme pass. Trajcevski rent richting de bal. Trajcevski draait met de bal, schiet en ... Bakero maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
grandelazio - Flynet Football Club 0:17

69e minuut.
Veér probeert naar een medespeler te passen. Winiecki met een sublieme pass. Klungelig pakt Arazzi de bal. Trajcevski rent richting de bal. Trajcevski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Patronov probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Trajcevski de bal. Milde rent richting de bal. Milde haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Trajcevski bereikt de bal nog maar net als eerste. Trajcevski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Doeltrap. Bakero trapt de bal weg van het doel. Patronov speelt de bal door. Trajcevski bereikt de bal nog maar net als eerste. Trajcevski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Patronov geeft de bal voor. Poveda controleert de bal met de borst. Trajcevski rent richting de bal. Trajcevski draait met de bal, schiet en ... Bakero werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
grandelazio - Flynet Football Club 0:18

81e minuut.
Veliev onderschept slim de pass. Veliev geeft een lange en hoge pass. Patronov speelt de bal door. Milde is nu in balbezit. Milde draait met de bal, schiet en ... Bakero kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
grandelazio - Flynet Football Club 0:19

83e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pescariu met de inworp. Patronov bereikt de bal nog maar net als eerste. Patronov geeft een lange en hoge pass. Trajcevski maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Trajcevski bereikt de bal nog maar net als eerste. Trajcevski passt de bal zonder na te denken. Milde bereikt de bal nog maar net als eerste. Milde haalt uit met een fantastische trap. Bakero maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
grandelazio - Flynet Football Club 0:20

87e minuut.
Pescariu heeft problemen om de bal te vangen. Pescariu speelt de bal door. Trajcevski is nu in balbezit. Trajcevski schiet op doel. Bakero werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
grandelazio - Flynet Football Club 0:21

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: grandelazio 78%, Flynet Football Club 22%.
grandelazio - Flynet Football Club 0:21