Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-27 19:11
  • Bekerwedstrijd: Coppa Italia
  • Stadion: maya Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 12794
maya A Mani Basse
4231 Tactiek QQ3-B
37% Balbezit 63%
72% Spel op eigen helft 28%
1 Doelpogingen 40
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 6
30 gemiddelde waardering 55.2
matig Schieten uitstekend
matig Passen uitstekend
matig Verdedigen goed


7e minuut.
Şüküroğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Şüküroğlu kan de bal niet met de borst controleren. Avanzini bereikt de bal nog maar net als eerste. Loffredo onderschept slim de pass. Loffredo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Camarda is nu in balbezit. Camarda geeft de bal voor. Şüküroğlu kopt de bal weg. Akif bereikt de bal nog maar net als eerste. Akif schiet op doel. Bulbarelli bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Ariano neemt de hoekschop. Battilana kopt de bal weg. Akif bereikt de bal nog maar net als eerste. Akif geeft een hoge lob. Şüküroğlu springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Cuéllar Jiménez met een sublieme pass. Klungelig pakt Ariano de bal. Ariano met een sublieme pass. Camarda met een sublieme pass. Loffredo is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Camarda geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Şüküroğlu krijgt zijn hoofd ertegen. Bulbarelli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Stefanutti geeft een hoge lob. Cuéllar Jiménez kopt de bal weg. Şüküroğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Şüküroğlu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
maya - A Mani Basse 0:1

18e minuut.
Vinici heeft problemen om de bal te vangen. Akif is nu in balbezit. Şüküroğlu is nu in balbezit. Şüküroğlu schiet op doel. Bulbarelli probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
maya - A Mani Basse 0:2

21e minuut.
Akif verovert de bal door een tackle van achteren. Akif met een sublieme pass. Şüküroğlu is nu in balbezit. Şüküroğlu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
maya - A Mani Basse 0:3

24e minuut.
Braga rent richting de bal. Jagodzki onderschept slim de pass. Camarda geeft een hoge lob. Akif rent richting de bal. Akif schiet op doel. Bulbarelli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Camarda speelt de bal door. Ariano is nu in balbezit. Ariano geeft een lange en hoge pass. Şüküroğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Şüküroğlu draait met de bal, schiet en ... Bulbarelli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
Camarda bereikt de bal nog maar net als eerste. Camarda geeft een lange en hoge pass. Şüküroğlu kopt de bal weg. Akif is nu in balbezit. Akif schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
maya - A Mani Basse 0:4

33e minuut.
Daar is Camarda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Camarda speelt de bal door. Şüküroğlu is nu in balbezit. Şüküroğlu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
maya - A Mani Basse 0:5

36e minuut.
Albrecht probeert naar een medespeler te passen. Ariano speelt de bal door. Akif heeft problemen om de bal te vangen. Akif draait met de bal, schiet en ... Bulbarelli werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

39e minuut.
Perrucchetti geeft een hoge lob. Pedemonte kopt de bal weg. Daar is Laluz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maienza rent richting de bal. Maienza haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Avanzini heeft problemen om de bal te vangen. Şüküroğlu rent richting de bal. Şüküroğlu passt de bal zonder na te denken. Loffredo bereikt de bal nog maar net als eerste. Loffredo haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Daar is Braga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cuéllar Jiménez rent richting de bal. Cuéllar Jiménez passt de bal met de wreef. Akif rent richting de bal. Akif schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Ariano bereikt de bal nog maar net als eerste. Ariano geeft een lange en hoge pass. Şüküroğlu rent richting de bal. Şüküroğlu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
maya - A Mani Basse 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: maya 71%, A Mani Basse 29%.
maya - A Mani Basse 0:6

52e minuut.
Camarda rent richting de bal. Camarda geeft de bal voor. Stefanutti is nu in balbezit. Akif onderschept slim de pass. Akif haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

55e minuut.
Albrecht is nu in balbezit. Albrecht geeft een hoge lob. Camarda probeert naar een medespeler te passen. Loffredo rent richting de bal. Loffredo schiet op doel. Bulbarelli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
maya - A Mani Basse 0:7

59e minuut.
Loffredo onderschept slim de pass. Loffredo passt de bal met de wreef. Camarda is nu in balbezit. Camarda geeft de bal voor. Şüküroğlu krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Pedemonte kopt de bal weg. Colledan kan de bal niet met de borst controleren. Şüküroğlu rent richting de bal. Şüküroğlu schiet op doel. Bulbarelli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
maya - A Mani Basse 0:8

63e minuut.
Cuéllar Jiménez rent richting de bal. Cuéllar Jiménez geeft een hoge lob. Şüküroğlu is nu in balbezit. Şüküroğlu draait met de bal, schiet en ... Bulbarelli probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
maya - A Mani Basse 0:9

64e minuut.
Daar is Vinici, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Şüküroğlu rent richting de bal. Akif bereikt de bal nog maar net als eerste. Akif draait met de bal, schiet en ... Bulbarelli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
maya - A Mani Basse 0:10

66e minuut.
Battilana onderschept slim de pass. Loffredo onderschept slim de pass. Loffredo passt de bal met de wreef. Şüküroğlu is nu in balbezit. Şüküroğlu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Akif is nu in balbezit. Akif schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
maya - A Mani Basse 0:11

69e minuut.
Perrucchetti onderschept slim de pass. Perrucchetti passt de bal zonder na te denken. Camarda probeert naar een medespeler te passen. Loffredo is nu in balbezit. Loffredo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Battilana speelt de bal door. Jagodzki rent richting de bal. Maienza tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Jagodzki wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Jagodzki kan niet meer verder spelen. Brasesco komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Perrucchetti passt de bal zonder na te denken. Camarda is nu in balbezit. Camarda passt de bal in één keer door. Şüküroğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Şüküroğlu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
maya - A Mani Basse 0:12

78e minuut.
Braga passt de bal zonder na te denken. Stefanutti probeert naar een medespeler te passen. Şüküroğlu is nu in balbezit. Şüküroğlu haalt uit met een fantastische trap. Bulbarelli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
maya - A Mani Basse 0:13

80e minuut.
Camarda probeert naar een medespeler te passen. Brasesco geeft de bal voor. Şüküroğlu probeert de bal met de borst te controleren. Şüküroğlu haalt uit met een fantastische trap. Bulbarelli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
maya - A Mani Basse 0:14

82e minuut.
Loffredo draait met de bal, schiet en ... Bulbarelli speelt de bal door. Stefanutti kopt de bal weg. Akif is nu in balbezit. Akif haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Akif bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Ariano geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Şüküroğlu maakt een snoekduik en kopt de bal. Avanzini onderschept slim de pass.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Şüküroğlu verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Camarda zal de hoekschop nemen. Şüküroğlu maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

85e minuut.
Stefanutti rent richting de bal. Stefanutti geeft een lange en hoge pass. Camarda met een sublieme pass. Şüküroğlu is nu in balbezit. Şüküroğlu schiet op doel. Bulbarelli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

87e minuut.
Ariano rent richting de bal. Stefanutti is nu in balbezit. Akif geeft een lange en hoge pass. Şüküroğlu rent richting de bal. Şüküroğlu haalt uit met een fantastische trap. Bulbarelli bokst de bal weg.

88e minuut.
Battilana geeft de bal voor. Inworp. Ariano met een snelle inworp. Akif is nu in balbezit. Akif draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: maya 74%, A Mani Basse 26%.
maya - A Mani Basse 0:14