Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-27 19:33
  • Bekerwedstrijd: Puchar Polski
  • Stadion: TKKF Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 20975
TKKF FC LG UNITED
4-4-2 Tactiek ls01
49% Balbezit 51%
45% Spel op eigen helft 55%
7 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
50.1 gemiddelde waardering 49.8
solid Schieten very good
good Passen solid
formidable Verdedigen very good


9e minuut.
Szlávik heeft problemen om de bal te vangen. Sato bereikt de bal nog maar net als eerste. Sato passt de bal in één keer door. Bojas rent richting de bal. Bojas schiet op doel. Polaczek bokst de bal weg.

10e minuut.
Villanger rent richting de bal. Villanger geeft de bal voor. Klungelig pakt Császi de bal. Valo bereikt de bal nog maar net als eerste. Valo schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Călin rent richting de bal. Călin geeft een lange en hoge pass. Valo rent richting de bal. Valo schiet op doel. Orava maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TKKF - FC LG UNITED 0:1

38e minuut.
Inworp. Pradas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Villanger met een sublieme pass. Piosik rent richting de bal. Piosik schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TKKF 48%, FC LG UNITED 52%.
TKKF - FC LG UNITED 0:1

49e minuut.
Császi verovert de bal door een tackle van achteren. Kocharyan is nu in balbezit. Valo begaat een overtreding. Valo krijgt een gele kaart.

58e minuut.
Rašić probeert naar een medespeler te passen. Szlávik bereikt de bal nog maar net als eerste. Szlávik passt de bal in één keer door. Bojas is nu in balbezit. Bojas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Călin verovert de bal door een tackle van achteren. Călin geeft een hoge lob. Galera Rodríguez kopt de bal weg. Valo is nu in balbezit. Valo draait met de bal, schiet en ... Orava probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Szlávik bereikt de bal nog maar net als eerste. Villanger onderschept slim de pass. Villanger geeft een lange en hoge pass. Valo rent richting de bal. Valo draait met de bal, schiet en ... Orava verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

64e minuut.
Kocot onderschept slim de pass. Rašić rent richting de bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kocot met de inworp. Rašić geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Bobeş de bal. Szlávik rent richting de bal. Szlávik draait met de bal, schiet en ... Polaczek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Pradas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Villanger geeft de bal voor. Daar is Kocot, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Galera Rodríguez rent richting de bal. Galera Rodríguez haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Zavadszky onderschept slim de pass. Zavadszky speelt de bal door. Valo is nu in balbezit. Valo draait met de bal, schiet en ... Orava maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
TKKF - FC LG UNITED 0:2

87e minuut.
Polaczek probeert naar een medespeler te passen. Piosik kopt de bal weg. Császi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Valo is nu in balbezit. Valo draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Valo is nu in balbezit. Valo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TKKF 41%, FC LG UNITED 59%.
TKKF - FC LG UNITED 0:2