Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Celtic Gdańsk KS Goal
new Tactiek goal
47% Balbezit 53%
54% Spel op eigen helft 46%
15 Doelpogingen 24
8 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
58 gemiddelde waardering 65.7
very good Schieten outstanding
solid Passen formidable
excellent Verdedigen excellent


11e minuut.
Uustalu geeft een hoge lob. Thalmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Thalmann met een sublieme pass. Ziegler bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziegler haalt uit met een fantastische trap. Calle verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

15e minuut.
Moradel kopt de bal weg. Vujačić heeft problemen om de bal te vangen. Kozicki is nu in balbezit. Besteci verovert de bal door een tackle van achteren. Besteci schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Masu met een sublieme pass. Thalmann heeft problemen om de bal te vangen. Domenech rent richting de bal. Thalmann onderschept slim de pass. Thalmann haalt uit met een fantastische trap. Calle kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Masu is nu in balbezit. Masu passt de bal met de wreef. Ziegler bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziegler schiet op doel. Calle maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Celtic Gdańsk - KS Goal 1:0

33e minuut.
Masu passt de bal met de wreef. Thalmann rent richting de bal. Vallejos verovert de bal door een tackle van achteren. Ziegler is nu in balbezit. Ziegler draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Palacios verovert de bal door een tackle van achteren. Palacios geeft een lange en hoge pass. Ricard rent richting de bal. Ricard geeft een lange en hoge pass. Vujačić krijgt zijn hoofd ertegen. dişbudak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Ziegler bereikt de bal nog maar net als eerste. Masu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziegler is nu in balbezit. Ziegler haalt uit met een fantastische trap. Masu probeert de bal aan de voet te houden. De bal vliegt tegen de lat.

41e minuut.
Ricard speelt de bal door. Vujačić heeft problemen om de bal te vangen. Vujačić passt de bal met de wreef. Besteci is nu in balbezit. Besteci haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Celtic Gdańsk 47%, KS Goal 53%.
Celtic Gdańsk - KS Goal 1:0

47e minuut.
Masu rent richting de bal. Ambrois verovert de bal door een tackle van achteren. Araujo rent richting de bal. Araujo geeft een lange en hoge pass. Vujačić springt en kopt de bal. dişbudak bokst de bal weg.

51e minuut.
Ambrois rent richting de bal. Ambrois passt de bal in één keer door. Araujo rent richting de bal. Araujo geeft een hoge lob. Vujačić springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Araujo is nu in balbezit. Araujo geeft een hoge lob. Vujačić rent richting de bal. Vujačić haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Ziegler is nu in balbezit. Ziegler passt de bal zonder na te denken. Thalmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Masu is nu in balbezit. Masu draait met de bal, schiet en ... Calle kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

58e minuut.
Masu kan de bal niet met de borst controleren. Masu passt de bal zonder na te denken. Ziegler bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziegler haalt uit met een fantastische trap. Calle werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Celtic Gdańsk - KS Goal 2:0

71e minuut.
Besteci bereikt de bal nog maar net als eerste. Besteci passt de bal in één keer door. Araujo met een sublieme pass. Moradel rent richting de bal. Moradel schiet op doel. dişbudak bokst de bal weg.

72e minuut.
Ambrois kopt de bal weg. Moradel rent richting de bal. Palacios begaat een overtreding. Moradel is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Moradel komt bij de bal en schiet. dişbudak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

79e minuut.
Ricard geeft de bal voor. Meireles heeft problemen om de bal te vangen. Moradel rent richting de bal. Vujačić is nu in balbezit. Vujačić haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Thalmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Domenech onderschept slim de pass. Domenech passt de bal zonder na te denken. Ricard rent richting de bal. Ricard geeft een lange en hoge pass. dişbudak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Moradel rent richting de bal. Moradel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Celtic Gdańsk - KS Goal 2:1

87e minuut.
Besteci probeert naar een medespeler te passen. Araujo bereikt de bal nog maar net als eerste. Araujo geeft de bal voor. Vujačić krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Celtic Gdańsk - KS Goal 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Celtic Gdańsk 59%, KS Goal 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Celtic Gdańsk - KS Goal 2:2


Gelijkspel! De teams bereiden zich voor op de extra tijd.

93e minuut.
Brito geeft een lange en hoge pass. Inworp. Masu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Thalmann rent richting de bal. Thalmann haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

94e minuut.
Besteci kopt de bal weg. Daar is Moradel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Uustalu rent richting de bal. Moradel verovert de bal door een tackle van achteren. Moradel draait met de bal, schiet en ... dişbudak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

97e minuut.
Ricard speelt de bal door. Vujačić bereikt de bal nog maar net als eerste. Uustalu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vujačić raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Ricard neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. dişbudak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat. Moradel krijgt zijn hoofd ertegen. Vujačić heeft problemen om de bal te vangen. Vujačić draait met de bal, schiet en ... dişbudak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Celtic Gdańsk - KS Goal 2:3

105e minuut.
Turczyński is nu in balbezit. Turczyński geeft een hoge lob. Vujačić probeert de bal aan de voet te houden. Ricard bereikt de bal nog maar net als eerste. Ricard geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Celtic Gdańsk 69%, KS Goal 31%.
Celtic Gdańsk - KS Goal 2:3

114e minuut.
Ricard met een sublieme pass. Uustalu rent richting de bal. Besteci is nu in balbezit. Vujačić rent richting de bal. Vujačić haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Daar is Palacios, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Moradel is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Araujo zal de hoekschop nemen. dişbudak bokst de bal weg.

116e minuut.
Masu verovert de bal door een tackle van achteren. Masu passt de bal met de wreef. Thalmann heeft problemen om de bal te vangen. Thalmann haalt uit met een fantastische trap. Calle werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

120e minuut.
Vallejos met een sublieme pass. Klungelig pakt Valentin de bal. Valentin passt de bal zonder na te denken. Ziegler rent richting de bal. Ziegler haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Celtic Gdańsk - KS Goal 3:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Celtic Gdańsk 48%, KS Goal 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Celtic Gdańsk - KS Goal 3:3


Geen van beide teams kon scoren in de extra tijd, de wedstrijd zal daarom door penalty`s beslist moeten worden.

Besteci zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Celtic Gdańsk - KS Goal 3:4
---
Thalmann kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Calle bokst de bal weg.
---
Moradel legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. dişbudak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
---
De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Ziegler neemt zijn aanloop. De bal vliegt tegen de lat.
---
Vujačić legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Celtic Gdańsk - KS Goal 3:5
---
Valentin kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De bal vliegt tegen de lat.
---
Vallejos neemt de penalty, wat een uithaal! dişbudak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Celtic Gdańsk - KS Goal 3:6
---