Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AKS MODRZEW Admirał Borowik
ok Tactiek cam3
54% Balbezit 46%
65% Spel op eigen helft 35%
4 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 6
59.8 gemiddelde waardering 62.5
uitstekend Schieten uitmuntend
zeer goed Passen solide
uitmuntend Verdedigen uitstekend


12e minuut.
Vadanan heeft problemen om de bal te vangen. Vadanan passt de bal in één keer door. Valencia Díaz probeert naar een medespeler te passen. Ivanković geeft een lange en hoge pass. Szurowski krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Valencia Díaz passt de bal zonder na te denken. Ivanković rent richting de bal. Ivanković passt de bal zonder na te denken. Szurowski rent richting de bal. Szurowski draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
AKS MODRZEW - Admirał Borowik 0:1

18e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hermann zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vadanan rent richting de bal. Vadanan geeft een lange en hoge pass. Szurowski krijgt zijn hoofd ertegen. Călugăru probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hołowczyc met een snelle inworp. Hermann speelt de bal door. Klungelig pakt Baykan de bal. Baykan schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Płuciennik is nu in balbezit. Płuciennik draait met de bal, schiet en ... Călugăru kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Hermann verovert de bal door een tackle van achteren. Hermann passt de bal met de wreef. Ivanković is nu in balbezit. Ivanković geeft een lange en hoge pass. Płuciennik kopt de bal weg. Călugăru probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Hermann geeft een lange en hoge pass. Kangru geeft een lange en hoge pass. Jipa heeft problemen om de bal te vangen. Caramarin is nu in balbezit. Caramarin schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
AKS MODRZEW - Admirał Borowik 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AKS MODRZEW 67%, Admirał Borowik 33%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
AKS MODRZEW - Admirał Borowik 1:1

48e minuut.
Klungelig pakt Sarniak de bal. Szurowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szurowski passt de bal met de wreef. Płuciennik heeft problemen om de bal te vangen. Płuciennik haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Vadanan met een sublieme pass. Kangru met een sublieme pass. Jipa rent richting de bal. Bucăţelu verovert de bal door een tackle van achteren. Bucăţelu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
Mathopa probeert naar een medespeler te passen. Szurowski heeft problemen om de bal te vangen. Koonings bereikt de bal nog maar net als eerste. Stankiewicz is nu in balbezit. Stankiewicz schiet op doel. Mathopa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Bucăţelu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bucăţelu speelt de bal door. Szerc rent richting de bal. Szerc geeft een lange en hoge pass. Caramarin maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Ivanković geeft een hoge lob. Sarniak heeft problemen om de bal te vangen. Płuciennik rent richting de bal. Płuciennik draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Baykan de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Stankiewicz passt de bal in één keer door. Ivanković bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivanković passt de bal met de wreef. Szurowski rent richting de bal. Szurowski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Mione passt de bal zonder na te denken. Ivanković heeft problemen om de bal te vangen. Ivanković geeft de bal voor. Klungelig pakt Hołowczyc de bal. Vadanan geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

90e minuut.
Inworp. Vadanan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Płuciennik is nu in balbezit. Płuciennik schiet op doel. Călugăru werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AKS MODRZEW - Admirał Borowik 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AKS MODRZEW 63%, Admirał Borowik 37%.
AKS MODRZEW - Admirał Borowik 1:2