Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Most Wanted TM BT Gotham
laganarobercika Tactiek sss
44% Balbezit 56%
66% Spel op eigen helft 34%
3 Doelpogingen 32
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
41.7 gemiddelde waardering 64.5
good Schieten outstanding
good Passen excellent
good Verdedigen excellent


6e minuut.
Jabłonowski onderschept slim de pass. Horozcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Horozcu passt de bal in één keer door. Renieri rent richting de bal. Renieri haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Renieri passt de bal met de wreef. Lang bereikt de bal nog maar net als eerste. Lang geeft de bal voor. Horozcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Horozcu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Most Wanted TM - BT Gotham 0:1

9e minuut.
Gallo geeft een hoge lob. Horozcu is nu in balbezit. Pakizer tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pakizer krijgt een gele kaart. Horozcu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. van Wermeskerken met een snel genomen vrije trap. Pazurek is nu in balbezit. Lang verovert de bal door een tackle van achteren. Lang haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Most Wanted TM - BT Gotham 0:2

11e minuut.
Schettini speelt de bal door. Horozcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Horozcu speelt de bal door. Renieri rent richting de bal. Renieri schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Stanojev rent richting de bal. Stanojev passt de bal met de wreef. Jabłonowski geeft een lange en hoge pass. Renieri rent richting de bal. Renieri draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mancini met een snelle inworp. van Wermeskerken rent richting de bal. van Wermeskerken geeft een lange en hoge pass. Lang kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Horozcu passt de bal zonder na te denken. Renieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Renieri haalt uit met een fantastische trap. Kwiczy probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Horozcu neemt de hoekschop. Lang springt en kopt de bal. Kalemba werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Most Wanted TM - BT Gotham 0:3

22e minuut.
Lang kopt de bal weg. van Wermeskerken bereikt de bal nog maar net als eerste. van Wermeskerken passt de bal zonder na te denken. Renieri is nu in balbezit. Renieri haalt uit met een fantastische trap. Kalemba kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Renieri is nu in balbezit. Miąskiewicz legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Renieri raakt geblesseerd tijdens het duel. Horozcu neemt de penalty, wat een uithaal! Kalemba maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Most Wanted TM - BT Gotham 0:4

28e minuut.
Mancini passt de bal met de wreef. Horozcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Horozcu passt de bal in één keer door. Renieri is nu in balbezit. Renieri schiet op doel. Kalemba bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

28e minuut.
Pazurek geeft de bal voor. Mancini is nu in balbezit. Mancini met een sublieme pass. Lang is nu in balbezit. Lang haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Kalemba niet meer kan verder spelen. Bilski komt het veld opgelopen.

36e minuut.
Klungelig pakt Horozcu de bal. Michnikowski speelt de bal door. Lang rent richting de bal. Renieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Renieri schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Horozcu probeert naar een medespeler te passen. Renieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Lang rent richting de bal. Lang haalt uit met een fantastische trap. Bilski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Most Wanted TM - BT Gotham 0:5

43e minuut.
Jabłonowski is nu in balbezit. Jabłonowski geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gula met een snelle inworp. Michnikowski geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
van Wermeskerken rent richting de bal. Horozcu rent richting de bal. Horozcu passt de bal zonder na te denken. Renieri is nu in balbezit. Renieri haalt uit met een fantastische trap. Bilski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Most Wanted TM 65%, BT Gotham 35%.
Most Wanted TM - BT Gotham 0:5

46e minuut.
Kleshchenko komt het veld opgelopen. Saydam komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Jabłonowski passt de bal zonder na te denken. Horozcu heeft problemen om de bal te vangen. Horozcu passt de bal zonder na te denken. Renieri rent richting de bal. Renieri haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

50e minuut.
Horozcu rent richting de bal. Renieri rent richting de bal. Horozcu is nu in balbezit. Horozcu schiet op doel. Bilski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Most Wanted TM - BT Gotham 0:6

51e minuut.
Lang is nu in balbezit. Lang geeft een hoge lob. Renieri kopt de bal weg. Horozcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Horozcu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

54e minuut.
Pakizer rent richting de bal. Horozcu onderschept slim de pass. Horozcu probeert naar een medespeler te passen. Lang rent richting de bal. Lang haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Most Wanted TM - BT Gotham 0:7

55e minuut.
Gallo kopt de bal weg. Mancini controleert de bal met de borst. Mancini passt de bal zonder na te denken. Lang bereikt de bal nog maar net als eerste. Lang draait met de bal, schiet en ... Bilski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

57e minuut.
Horozcu is nu in balbezit. Renieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Pakizer onderschept slim de pass. Horozcu is nu in balbezit. Horozcu schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Saydam kopt de bal weg. Horozcu controleert de bal met de borst. Horozcu passt de bal met de wreef. Renieri rent richting de bal. Renieri draait met de bal, schiet en ... Bilski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Renieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Renieri geeft een lange en hoge pass. Midas is nu in balbezit. Lang onderschept slim de pass. Lang haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Saydam geeft de bal voor. Lang kopt de bal weg. Renieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Renieri schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Most Wanted TM - BT Gotham 0:8

63e minuut.
Mancini is nu in balbezit. Giermkowski onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Mancini zal de hoekschop nemen. Renieri krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Most Wanted TM - BT Gotham 0:9

64e minuut.
Klungelig pakt Lang de bal. Mancini is nu in balbezit. Klungelig pakt Mancini de bal. Mancini haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Most Wanted TM - BT Gotham 0:10

67e minuut.
Michnikowski is nu in balbezit. Michnikowski passt de bal zonder na te denken. Midas probeert naar een medespeler te passen. Gergishanov is nu in balbezit. Gergishanov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Midas geeft een lange en hoge pass. Stanojev geeft een hoge lob. Sapuga maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Gergishanov rent richting de bal. Gergishanov haalt uit met een fantastische trap. Sapuga kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal. Stanojev bereikt de bal nog maar net als eerste. Stanojev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Most Wanted TM - BT Gotham 1:10

75e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Solnica komt het veld opgelopen. Basałaj komt het veld opgelopen. Bardoni komt het veld opgelopen. Dowgiałło komt het veld opgelopen. Lichański komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Dowgiałło rent richting de bal. Mancini is nu in balbezit. Pazurek onderschept slim de pass. Dowgiałło onderschept slim de pass. Dowgiałło draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Most Wanted TM - BT Gotham 1:11

82e minuut.
Saydam onderschept slim de pass. Saydam geeft de bal voor. Dowgiałło bereikt de bal nog maar net als eerste. Dowgiałło draait met de bal, schiet en ... Bilski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Most Wanted TM - BT Gotham 1:12

86e minuut.
Bardoni rent richting de bal. Horozcu rent richting de bal. Horozcu met een sublieme pass. Daar is Dowgiałło, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dowgiałło schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Fellet speelt de bal door. Horozcu is nu in balbezit. Horozcu geeft de bal voor. Dowgiałło bereikt de bal nog maar net als eerste. Dowgiałło schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Most Wanted TM - BT Gotham 1:13

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Most Wanted TM 67%, BT Gotham 33%.
Most Wanted TM - BT Gotham 1:13