Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C. Tąpkowice Czarni Sochaczew
Normal Tactiek nowa
40% Balbezit 60%
87% Spel op eigen helft 13%
0 Doelpogingen 42
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.8 gemiddelde waardering 50.5
poor Schieten very good
poor Passen very good
weak Verdedigen average


4e minuut.
Peloza rent richting de bal. Chalcarz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Peloza is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Mallku zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Dittman bereikt de bal nog maar net als eerste. Dittman haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Mallku passt de bal met de wreef. Czępiński is nu in balbezit. Czępiński speelt de bal door. van Boven is nu in balbezit. van Boven schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Tąpkowice - Czarni Sochaczew 0:1

7e minuut.
Ziarkowski trapt de bal weg van het doel. Nolis kopt de bal weg. Daar is Sobieniecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. van Boven bereikt de bal nog maar net als eerste. van Boven haalt uit met een fantastische trap. Książek bokst de bal weg.

12e minuut.
Przybyś kopt de bal weg. van Boven geeft de bal voor. Dittman rent richting de bal. Dittman haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Tąpkowice - Czarni Sochaczew 0:2

13e minuut.
Żuraw rent richting de bal. Czępiński verovert de bal door een tackle van achteren. Czępiński passt de bal zonder na te denken. van Boven rent richting de bal. van Boven haalt uit met een fantastische trap. Książek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Chalcarz rent richting de bal. Mallku verovert de bal door een tackle van achteren. Mallku geeft een hoge lob. Dittman is nu in balbezit. Dittman haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Soboń rent richting de bal. Peloza verovert de bal door een tackle van achteren. Peloza speelt de bal door. Dittman rent richting de bal. Dittman haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Tąpkowice - Czarni Sochaczew 0:3

25e minuut.
Chalcarz probeert naar een medespeler te passen. Majkrzak rent richting de bal. Majkrzak geeft de bal voor. Dittman is nu in balbezit. Dittman draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Książek trapt de bal weg van het doel. Nolis kopt de bal weg. van Boven rent richting de bal. van Boven draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
van Boven kopt de bal weg. Dittman rent richting de bal. Przybyś probeert naar een medespeler te passen. van Boven rent richting de bal. van Boven draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Tąpkowice - Czarni Sochaczew 0:4

29e minuut.
Peloza passt de bal in één keer door. Mallku probeert naar een medespeler te passen. Peloza bereikt de bal nog maar net als eerste. Peloza geeft de bal voor. Klungelig pakt Przybyś de bal.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Nolis met een sublieme pass. Peloza rent richting de bal. Peloza passt de bal zonder na te denken. van Boven bereikt de bal nog maar net als eerste. van Boven draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Tąpkowice - Czarni Sochaczew 0:5

35e minuut.
Peloza bereikt de bal nog maar net als eerste. Peloza passt de bal zonder na te denken. Dittman bereikt de bal nog maar net als eerste. Dittman draait met de bal, schiet en ... Książek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Tąpkowice - Czarni Sochaczew 0:6

38e minuut.
Nolis is nu in balbezit. Nolis probeert naar een medespeler te passen. van Boven bereikt de bal nog maar net als eerste. van Boven haalt uit met een fantastische trap. Książek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Tąpkowice - Czarni Sochaczew 0:7

41e minuut.
Peloza met een sublieme pass. Dittman is nu in balbezit. Dittman geeft een hoge lob. Klungelig pakt van Boven de bal. van Boven schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Tąpkowice 87%, Czarni Sochaczew 13%.
F.C. Tąpkowice - Czarni Sochaczew 0:7

47e minuut.
Czępiński geeft een hoge lob. Dittman kopt de bal weg. Peloza probeert naar een medespeler te passen. van Boven is nu in balbezit. van Boven schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Dittman rent richting de bal. Dittman draait met de bal, schiet en ... Książek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Tąpkowice - Czarni Sochaczew 0:8

49e minuut.
Nolis rent richting de bal. Nolis geeft een lange en hoge pass. van Boven is nu in balbezit. van Boven schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Tąpkowice - Czarni Sochaczew 0:9

51e minuut.
Chalcarz kopt de bal weg. Łukaszewski controleert de bal met de borst. Corpataux met een sublieme pass. Dittman rent richting de bal. Dittman haalt uit met een fantastische trap. Książek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

53e minuut.
Nolis met de inworp. Chalcarz rent richting de bal. Mallku onderschept slim de pass. Mallku passt de bal zonder na te denken. Nolis geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. van Boven maakt een snoekduik en kopt de bal. Książek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Tąpkowice - Czarni Sochaczew 0:10

58e minuut.
Żuraw geeft een lange en hoge pass. Majkrzak geeft een hoge lob. Przybyś kopt de bal weg. van Boven is nu in balbezit. van Boven haalt uit met een fantastische trap. Książek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Tąpkowice - Czarni Sochaczew 0:11

59e minuut.
Dittman bereikt de bal nog maar net als eerste. Žigić tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dittman is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mallku zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. van Boven springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Tąpkowice - Czarni Sochaczew 0:12

61e minuut.
Nolis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Peloza probeert de bal met de borst te controleren. Peloza geeft een lange en hoge pass. van Boven is nu in balbezit. van Boven geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
van Boven is nu in balbezit. van Boven haalt uit met een fantastische trap. Ziarkowski probeert de bal aan de voet te houden. Czępiński geeft de bal voor. Dittman springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Tąpkowice - Czarni Sochaczew 0:13

73e minuut.
Dittman geeft een lange en hoge pass. van Boven rent richting de bal. Peloza met een sublieme pass. Dittman is nu in balbezit. Dittman draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Tąpkowice - Czarni Sochaczew 0:14

77e minuut.
Mallku is nu in balbezit. Mallku speelt de bal door. van Boven bereikt de bal nog maar net als eerste. Dittman rent richting de bal. Dittman draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Książek trapt de bal weg van het doel. Peloza kopt de bal weg. Dittman probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Dittman draait met de bal, schiet en ... Książek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Tąpkowice - Czarni Sochaczew 0:15

81e minuut.
Dittman is nu in balbezit. Peloza is nu in balbezit. Peloza passt de bal zonder na te denken. van Boven bereikt de bal nog maar net als eerste. van Boven schiet op doel. Książek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Czępiński zal de hoekschop nemen. van Boven springt en kopt de bal. Książek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Tąpkowice - Czarni Sochaczew 0:16

86e minuut.
Daar is Dittman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dittman geeft een hoge lob. van Boven is nu in balbezit. van Boven geeft een lange en hoge pass. Dittman springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Tąpkowice - Czarni Sochaczew 0:17

88e minuut.
Nolis probeert naar een medespeler te passen. Mallku controleert de bal met de borst. Nolis probeert naar een medespeler te passen. Karsai geeft een hoge lob. van Boven kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

90e minuut.
Przybyś geeft een lange en hoge pass. Inworp. Nolis met de inworp. Klungelig pakt Peloza de bal. Peloza geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Tąpkowice - Czarni Sochaczew 0:18

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Tąpkowice 86%, Czarni Sochaczew 14%.
F.C. Tąpkowice - Czarni Sochaczew 0:18