Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS>NADZIEJA CZARKÓW Viva la JUVE
Attack Tactiek meczowa
51% Balbezit 49%
62% Spel op eigen helft 38%
4 Doelpogingen 17
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
54.4 gemiddelde waardering 57.8
solid Schieten excellent
very good Passen excellent
formidable Verdedigen very good


2e minuut.
Wyszyński met de inworp. Ferraris geeft een hoge lob. Daar is Arvelo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oprea bereikt de bal nog maar net als eerste. Oprea draait met de bal, schiet en ... Brycht bokst de bal weg.

8e minuut.
Demiguel rent richting de bal. Bergström verovert de bal door een tackle van achteren. Bergström passt de bal in één keer door. Oprea bereikt de bal nog maar net als eerste. Oprea schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

17e minuut.
Szirmay is nu in balbezit. Wyszyński onderschept slim de pass. Wyszyński probeert naar een medespeler te passen. Oprea heeft problemen om de bal te vangen. Oprea schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Medić geeft een hoge lob. Oprea is nu in balbezit. Oprea passt de bal met de wreef. Bergström bereikt de bal nog maar net als eerste. Bergström haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Rybak speelt de bal door. Szirmay rent richting de bal. Szirmay probeert naar een medespeler te passen. Delmas bereikt de bal nog maar net als eerste. Delmas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Arvelo met een sublieme pass. Peräjärvi probeert de bal aan de voet te houden. Brodnicki speelt de bal door. Bergström is nu in balbezit. Bergström draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Brodnicki raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Gardocki komt het veld opgelopen.

41e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Poloczek met een snelle inworp. Medić rent richting de bal. Kubinszki verovert de bal door een tackle van achteren. Kubinszki haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Huybers heeft problemen om de bal te vangen. Bergström bereikt de bal nog maar net als eerste. Oprea rent richting de bal. Oprea draait met de bal, schiet en ... Brycht probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS>NADZIEJA CZARKÓW - Viva la JUVE 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS>NADZIEJA CZARKÓW 63%, Viva la JUVE 37%.
KS>NADZIEJA CZARKÓW - Viva la JUVE 0:1

46e minuut.
Gardocki passt de bal met de wreef. Bergström bereikt de bal nog maar net als eerste. Coupet legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bergström is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Oprea neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Brycht verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Oprea kan de bal niet met de borst controleren. Oprea draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS>NADZIEJA CZARKÓW - Viva la JUVE 0:2

51e minuut.
Gardocki speelt de bal door. Bergström rent richting de bal. Demiguel begaat een overtreding. Demiguel krijgt een gele kaart.

55e minuut.
Huybers geeft een lange en hoge pass. Inworp. Lăcustă zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Paliło is nu in balbezit. Paliło geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

63e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Targoński komt het veld opgelopen.

71e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Sælboe komt het veld opgelopen. Vidaurreta komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Huybers onderschept slim de pass. Gardocki rent richting de bal. Gardocki passt de bal met de wreef. Bergström is nu in balbezit. Bergström draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS>NADZIEJA CZARKÓW - Viva la JUVE 0:3

74e minuut.
Sælboe geeft de bal voor. Kubinszki is nu in balbezit. Medić legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kubinszki is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kubinszki neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
KS>NADZIEJA CZARKÓW - Viva la JUVE 1:3

75e minuut.
Lăcustă passt de bal in één keer door. Ferraris bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferraris speelt de bal door. Bergström is nu in balbezit. Bergström haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS>NADZIEJA CZARKÓW - Viva la JUVE 1:4

79e minuut.
Paliło passt de bal in één keer door. Bergström is nu in balbezit. Coupet onderschept slim de pass. Oprea verovert de bal door een tackle van achteren. Oprea draait met de bal, schiet en ... Brycht verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

82e minuut.
Vidaurreta passt de bal in één keer door. Peräjärvi speelt de bal door. Sælboe is nu in balbezit. Sælboe geeft een hoge lob. Kubinszki maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS>NADZIEJA CZARKÓW - Viva la JUVE 2:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS>NADZIEJA CZARKÓW 61%, Viva la JUVE 39%.
KS>NADZIEJA CZARKÓW - Viva la JUVE 2:4