Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bieszczadzkie Rysie MKS GKS 1962 Jastrzębie
532 Tactiek nowoczesna
41% Balbezit 59%
77% Spel op eigen helft 23%
1 Doelpogingen 38
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.6 gemiddelde waardering 56.4
average Schieten formidable
poor Passen very good
weak Verdedigen good


2e minuut.
Kraay met een sublieme pass. Podetti probeert de bal met de borst te controleren. Podetti met een sublieme pass. Roupa Velha bereikt de bal nog maar net als eerste. Roupa Velha schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Wziątka geeft een hoge lob. Van Hal bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Hal passt de bal met de wreef. Roupa Velha rent richting de bal. Roupa Velha haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bieszczadzkie Rysie - MKS GKS 1962 Jastrzębie 0:1

9e minuut.
Van Hal is nu in balbezit. Van Hal passt de bal zonder na te denken. Roupa Velha rent richting de bal. Roupa Velha schiet op doel. Dubuś probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bieszczadzkie Rysie - MKS GKS 1962 Jastrzębie 0:2

10e minuut.
Kraay rent richting de bal. Kraay geeft een hoge lob. Tătaru kopt de bal weg. Podetti is nu in balbezit. Podetti geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Tătaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Tătaru passt de bal zonder na te denken. Van Hal rent richting de bal. Van Hal haalt uit met een fantastische trap. Dubuś maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bieszczadzkie Rysie - MKS GKS 1962 Jastrzębie 0:3

13e minuut.
Dubuś probeert naar een medespeler te passen. Şamilsoy rent richting de bal. Şamilsoy passt de bal zonder na te denken. Van Hal bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Hal haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Tătaru rent richting de bal. Tătaru passt de bal in één keer door. Van Hal heeft problemen om de bal te vangen. Van Hal haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bieszczadzkie Rysie - MKS GKS 1962 Jastrzębie 0:4

16e minuut.
Skiba verovert de bal door een tackle van achteren. Roupa Velha verovert de bal door een tackle van achteren. Roupa Velha met een sublieme pass. Van Hal rent richting de bal. Van Hal haalt uit met een fantastische trap. Dubuś verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bieszczadzkie Rysie - MKS GKS 1962 Jastrzębie 0:5

17e minuut.
Koziara probeert naar een medespeler te passen. Synowiec rent richting de bal. Podetti onderschept slim de pass. Podetti draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Podetti geeft de bal voor. Van Hal kopt de bal weg. Şamilsoy is nu in balbezit. Şamilsoy geeft de bal voor. Roupa Velha maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Koziara heeft problemen om de bal te vangen. Podetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Podetti passt de bal in één keer door. Van Hal rent richting de bal. Van Hal schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Tătaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Roupa Velha bereikt de bal nog maar net als eerste. Roupa Velha passt de bal in één keer door. Van Hal is nu in balbezit. Van Hal haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Klungelig pakt Roupa Velha de bal. Van Hal bereikt de bal nog maar net als eerste. Skiba legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Skiba krijgt een gele kaart. Van Hal is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Podetti legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Tătaru passt de bal met de wreef. Van Hal is nu in balbezit. Van Hal passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Roupa Velha de bal. Roupa Velha draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Bieszczadzkie Rysie - MKS GKS 1962 Jastrzębie 0:6

41e minuut.
Nalbandian raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ronkowski komt het veld opgelopen.

43e minuut.
Şamilsoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Şamilsoy passt de bal in één keer door. Van Hal rent richting de bal. Van Hal schiet op doel. Dubuś maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bieszczadzkie Rysie - MKS GKS 1962 Jastrzębie 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bieszczadzkie Rysie 75%, MKS GKS 1962 Jastrzębie 25%.
Bieszczadzkie Rysie - MKS GKS 1962 Jastrzębie 0:7

47e minuut.
Podetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Podetti probeert naar een medespeler te passen. Van Hal is nu in balbezit. Roupa Velha rent richting de bal. Roupa Velha haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bieszczadzkie Rysie - MKS GKS 1962 Jastrzębie 0:8

48e minuut.
Muchomorek passt de bal in één keer door. Şamilsoy rent richting de bal. Şamilsoy passt de bal met de wreef. Van Hal bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Hal haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Podetti passt de bal in één keer door. Tătaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Tătaru speelt de bal door. Daar is Van Hal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Van Hal schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bieszczadzkie Rysie - MKS GKS 1962 Jastrzębie 0:9

54e minuut.
Daar is Muchomorek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Van Hal bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Hal passt de bal zonder na te denken. Roupa Velha rent richting de bal. Roupa Velha schiet op doel. Dubuś kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Roupa Velha bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Klungelig pakt Roupa Velha de bal. Kurzelewski speelt de bal door. Daar is Skiba, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Roupa Velha rent richting de bal. Roupa Velha draait met de bal, schiet en ... Dubuś verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Van Hal rent richting de bal. Van Hal schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bieszczadzkie Rysie - MKS GKS 1962 Jastrzębie 0:10

58e minuut.
Wziątka bereikt de bal nog maar net als eerste. Wziątka geeft een lange en hoge pass. Van Hal is nu in balbezit. Van Hal draait met de bal, schiet en ... Dubuś maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bieszczadzkie Rysie - MKS GKS 1962 Jastrzębie 0:11

61e minuut.
Kraay probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Van Hal de bal. Van Hal met een sublieme pass. Roupa Velha bereikt de bal nog maar net als eerste. Roupa Velha draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bieszczadzkie Rysie - MKS GKS 1962 Jastrzębie 0:12

69e minuut.
Klungelig pakt Van Hal de bal. Muchomorek begaat een overtreding. Van Hal is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kraay zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Roupa Velha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Roupa Velha schiet op doel. Dubuś bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Bieszczadzkie Rysie - MKS GKS 1962 Jastrzębie 0:13

69e minuut.
Daar is Synowiec, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Muchomorek bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Hal verovert de bal door een tackle van achteren. Van Hal schiet op doel. Dubuś maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bieszczadzkie Rysie - MKS GKS 1962 Jastrzębie 0:14

72e minuut.
Van Hal is nu in balbezit. Van Hal passt de bal in één keer door. Daar is Kurzelewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Roupa Velha is nu in balbezit. Roupa Velha schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bieszczadzkie Rysie - MKS GKS 1962 Jastrzębie 0:15

74e minuut.
Kurzelewski is nu in balbezit. Roupa Velha onderschept slim de pass. Roupa Velha passt de bal zonder na te denken. Van Hal rent richting de bal. Van Hal schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

75e minuut.
Ghiţă onderschept slim de pass. Ghiţă passt de bal in één keer door. Van Hal rent richting de bal. Van Hal haalt uit met een fantastische trap. Dubuś maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bieszczadzkie Rysie - MKS GKS 1962 Jastrzębie 0:16

78e minuut.
Podetti heeft problemen om de bal te vangen. Podetti passt de bal met de wreef. Tătaru probeert naar een medespeler te passen. Roupa Velha bereikt de bal nog maar net als eerste. Roupa Velha haalt uit met een fantastische trap. Dubuś probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Tătaru speelt de bal door. Van Hal is nu in balbezit. Van Hal draait met de bal, schiet en ... Kurzelewski probeert de bal aan de voet te houden. Dubuś werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bieszczadzkie Rysie - MKS GKS 1962 Jastrzębie 0:17

85e minuut.
Tătaru met een sublieme pass. Podetti rent richting de bal. Podetti passt de bal met de wreef. Van Hal rent richting de bal. Van Hal draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

88e minuut.
Dubuś speelt de bal door. Şamilsoy kopt de bal weg. Van Hal heeft problemen om de bal te vangen. Van Hal haalt uit met een fantastische trap. Dubuś werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Von Gunten rent richting de bal. Von Gunten geeft de bal voor. Şamilsoy kopt de bal weg. Van Hal bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Hal schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bieszczadzkie Rysie - MKS GKS 1962 Jastrzębie 0:18

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bieszczadzkie Rysie 79%, MKS GKS 1962 Jastrzębie 21%.
Bieszczadzkie Rysie - MKS GKS 1962 Jastrzębie 0:18