Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-27 19:35
  • Bekerwedstrijd: Puchar Polski
  • Stadion: Zeby Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 17745
Zeby Legion KOLNO
belzeb Tactiek sssss
43% Balbezit 57%
63% Spel op eigen helft 37%
7 Doelpogingen 23
4 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 1
44.5 gemiddelde waardering 65.3
adequate Schieten outstanding
solid Passen excellent
adequate Verdedigen excellent


3e minuut.
Koncový geeft een lange en hoge pass. Längst geeft de bal voor. Cabezón kopt de bal weg. Klungelig pakt Picciariello de bal. Picciariello haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Leszek is nu in balbezit. Leszek geeft een hoge lob. Klungelig pakt Cabezón de bal. Pauri is nu in balbezit. Pauri haalt uit met een fantastische trap. Pleşu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Janczewski kopt de bal weg. Tashiro rent richting de bal. Pauri tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pauri krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Janczewski geeft een hoge lob. Pauri probeert de bal aan de voet te houden. Picciariello rent richting de bal. Picciariello haalt uit met een fantastische trap. Pleşu probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Koncový geeft een lange en hoge pass. Gallen kopt de bal weg. Klungelig pakt Kemercioğlu de bal. Kemercioğlu geeft een lange en hoge pass. Pauri springt en kopt de bal. Pleşu bokst de bal weg. Janczewski rent richting de bal. Janczewski haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

33e minuut.
Kemercioğlu probeert naar een medespeler te passen. Leszek rent richting de bal. Leszek geeft een lange en hoge pass. Pauri bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabezón verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
Zeby - Legion KOLNO 0:1

34e minuut.
Pauri is nu in balbezit. Pauri passt de bal in één keer door. Hořejší is nu in balbezit. Picciariello onderschept slim de pass. Picciariello haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Pauri passt de bal in één keer door. Kemercioğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kemercioğlu passt de bal in één keer door. Picciariello is nu in balbezit. Picciariello haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Kemercioğlu is nu in balbezit. Kemercioğlu passt de bal met de wreef. Picciariello bereikt de bal nog maar net als eerste. Picciariello geeft de bal voor. Janczewski maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Janczewski geeft een hoge lob. Pleşu probeert naar een medespeler te passen. Längst kopt de bal weg. Picciariello bereikt de bal nog maar net als eerste. Picciariello draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zeby 67%, Legion KOLNO 33%.
Zeby - Legion KOLNO 0:1

51e minuut.
Koncový passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Gallen de bal. Gallen geeft een hoge lob. Janczewski kopt de bal weg. Pauri is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Leszek geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Pauri krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Kemercioğlu kan de bal niet met de borst controleren. Piękniś bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Kemercioğlu zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Kemercioğlu moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Kemercioğlu schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

72e minuut.
Koncový rent richting de bal. Längst verovert de bal door een tackle van achteren. Längst passt de bal in één keer door. Picciariello rent richting de bal. Picciariello haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Pyrka komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Pauri controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Bódi komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Tashiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Tashiro geeft een lange en hoge pass. Doboş kopt de bal weg. Migălaş is nu in balbezit. Migălaş schiet op doel. Stygienko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Janczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tashiro legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Janczewski raakt geblesseerd tijdens het duel. Bódi neemt de penalty, wat een uithaal! Pleşu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zeby - Legion KOLNO 0:2

84e minuut.
Pyrka speelt de bal door. Janczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Janczewski geeft een hoge lob. Bódi krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Luts is nu in balbezit. Luts geeft de bal voor. Hořejší heeft problemen om de bal te vangen. Bódi rent richting de bal. Bódi draait met de bal, schiet en ... Pleşu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Prekas met een sublieme pass. Koncový met een sublieme pass. Piękniś probeert naar een medespeler te passen. Daar is Migălaş, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Migălaş schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Grubizna met een sublieme pass. Pyrka is nu in balbezit. Pyrka geeft een hoge lob. Bódi maakt een snoekduik en kopt de bal. Pleşu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zeby - Legion KOLNO 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zeby 59%, Legion KOLNO 41%.
Zeby - Legion KOLNO 0:3