Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C LG Lisia Góra FC MARIOLCIA
d Tactiek FORZA
58% Balbezit 42%
57% Spel op eigen helft 43%
13 Doelpogingen 21
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 1
58.5 gemiddelde waardering 58.1
zeer goed Schieten uitstekend
zeer goed Passen solide
uitstekend Verdedigen uitstekend


5e minuut.
Ravndal probeert naar een medespeler te passen. Niţu is nu in balbezit. Saleh is nu in balbezit. Niţu verovert de bal door een tackle van achteren. Niţu schiet op doel. Deflandre kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
Paarmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Paarmann passt de bal in één keer door. Niţu is nu in balbezit. Niţu haalt uit met een fantastische trap. Deflandre maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

22e minuut.
Paarmann rent richting de bal. Paarmann geeft de bal voor. Niţu is nu in balbezit. Niţu haalt uit met een fantastische trap. Deflandre probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C LG Lisia Góra - FC MARIOLCIA 0:1

27e minuut.
Fafik passt de bal zonder na te denken. Reismann bereikt de bal nog maar net als eerste. Reismann passt de bal in één keer door. Sánchez Pérez geeft de bal voor. Putscher krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Sánchez Pérez geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Arevalo krijgt zijn hoofd ertegen. Doublet verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
Putscher rent richting de bal. Putscher probeert naar een medespeler te passen. Arevalo is nu in balbezit. Arevalo schiet op doel. Matamela probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
F.C LG Lisia Góra - FC MARIOLCIA 1:1

34e minuut.
Trung Kiên passt de bal in één keer door. Sánchez Pérez is nu in balbezit. Sánchez Pérez passt de bal zonder na te denken. Putscher is nu in balbezit. Putscher schiet op doel. Doublet probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C LG Lisia Góra - FC MARIOLCIA 2:1

43e minuut.
Nørby rent richting de bal. Nørby passt de bal in één keer door. Niţu is nu in balbezit. Niţu haalt uit met een fantastische trap. Deflandre werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
F.C LG Lisia Góra - FC MARIOLCIA 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C LG Lisia Góra 57%, FC MARIOLCIA 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
F.C LG Lisia Góra - FC MARIOLCIA 2:2

46e minuut.
Kożukar komt het veld opgelopen. Kostrubski komt het veld opgelopen. Vén komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Asilefe verovert de bal door een tackle van achteren. Sánchez Pérez bereikt de bal nog maar net als eerste. Sánchez Pérez heeft problemen om de bal te vangen. Sánchez Pérez geeft een hoge lob. Arevalo springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Fafik rent richting de bal. Fafik geeft een hoge lob. Putscher bereikt de bal nog maar net als eerste. Putscher haalt uit met een fantastische trap. Doublet probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Doeltrap. Urbaniczky komt het veld opgelopen. Gronek komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Gronek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gronek geeft een lange en hoge pass. Wadoń heeft problemen om de bal te vangen. Putscher bereikt de bal nog maar net als eerste. Putscher haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C LG Lisia Góra - FC MARIOLCIA 3:2

74e minuut.
Fafik probeert de bal met de borst te controleren. Trung Kiên met een sublieme pass. Vén probeert naar een medespeler te passen. Kostrubski rent richting de bal. Kostrubski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Nørby passt de bal met de wreef. Trung Kiên met een sublieme pass. Vén met een sublieme pass. Kostrubski is nu in balbezit. Kostrubski haalt uit met een fantastische trap. Deflandre probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Polko bereikt de bal nog maar net als eerste. Polko geeft een hoge lob. Vén geeft een hoge lob. Kostrubski kopt de bal weg. Kożukar rent richting de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
F.C LG Lisia Góra - FC MARIOLCIA 3:3

85e minuut.
Asilefe rent richting de bal. Asilefe geeft de bal voor. Kożukar bereikt de bal nog maar net als eerste. Kostrubski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kostrubski draait met de bal, schiet en ... Deflandre kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

88e minuut.
Fafik is nu in balbezit. Fafik passt de bal zonder na te denken. Veen probeert naar een medespeler te passen. Arevalo is nu in balbezit. Arevalo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C LG Lisia Góra 54%, FC MARIOLCIA 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
F.C LG Lisia Góra - FC MARIOLCIA 3:3


Gelijkspel! De teams bereiden zich voor op de extra tijd.

91e minuut.
Yovo neemt vlug de vrije trap. Daar is Saleh, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kostrubski rent richting de bal. Kostrubski draait met de bal, schiet en ... Deflandre werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C LG Lisia Góra - FC MARIOLCIA 3:4

94e minuut.
Inworp. Vén met een snelle inworp. Trung Kiên met een sublieme pass. Kostrubski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kostrubski draait met de bal, schiet en ... Deflandre probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

99e minuut.
Vén passt de bal met de wreef. Nørby rent richting de bal. Nørby passt de bal in één keer door. Kostrubski is nu in balbezit. Kostrubski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C LG Lisia Góra - FC MARIOLCIA 3:5

102e minuut.
Veen passt de bal in één keer door. Arevalo is nu in balbezit. Arevalo passt de bal in één keer door. Reismann is nu in balbezit. Reismann haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

105e minuut.
Yovo bereikt de bal nog maar net als eerste. Arevalo onderschept slim de pass. Matamela legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Arevalo is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Putscher zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Doublet bokst de bal weg. Arevalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Putscher is nu in balbezit. Putscher schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C LG Lisia Góra - FC MARIOLCIA 4:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C LG Lisia Góra 57%, FC MARIOLCIA 43%.
F.C LG Lisia Góra - FC MARIOLCIA 4:5

107e minuut.
Asilefe geeft een hoge lob. Saleh kopt de bal weg. Asilefe geeft de bal voor. Kożukar rent richting de bal. Kożukar draait met de bal, schiet en ... Deflandre bokst de bal weg. Kostrubski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kostrubski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C LG Lisia Góra - FC MARIOLCIA 4:6

109e minuut.
Asilefe bereikt de bal nog maar net als eerste. Asilefe geeft een hoge lob. Kożukar kopt de bal weg. Kostrubski is nu in balbezit. Kostrubski draait met de bal, schiet en ... Deflandre probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kożukar bereikt de bal nog maar net als eerste. Kożukar draait met de bal, schiet en ... Deflandre probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C LG Lisia Góra - FC MARIOLCIA 4:7

112e minuut.
Wadoń met een sublieme pass. Nørby probeert naar een medespeler te passen. Vén probeert naar een medespeler te passen. Daar is Kostrubski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kostrubski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C LG Lisia Góra - FC MARIOLCIA 4:8

113e minuut.
Trung Kiên probeert naar een medespeler te passen. Vén rent richting de bal. Vén passt de bal met de wreef. Kostrubski rent richting de bal. Kostrubski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

114e minuut.
Wadoń heeft problemen om de bal te vangen. Putscher bereikt de bal nog maar net als eerste. Asilefe bereikt de bal nog maar net als eerste. Gronek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gronek haalt uit met een fantastische trap. Doublet verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

119e minuut.
Nørby met een snelle inworp. Kożukar probeert naar een medespeler te passen. Kostrubski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kostrubski schiet op doel. Deflandre maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C LG Lisia Góra - FC MARIOLCIA 4:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C LG Lisia Góra 69%, FC MARIOLCIA 31%.
F.C LG Lisia Góra - FC MARIOLCIA 4:9