Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lesne Dziadki 2 El Clasico CF
gerr Tactiek 06.06.2024
44% Balbezit 56%
64% Spel op eigen helft 36%
3 Doelpogingen 21
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
49.4 gemiddelde waardering 62.9
adequate Schieten formidable
solid Passen excellent
formidable Verdedigen very good


5e minuut.
Klungelig pakt de Pryck de bal. Lenkei bereikt de bal nog maar net als eerste. Lenkei passt de bal in één keer door. Díaz Carabajo is nu in balbezit. Díaz Carabajo schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Türmer passt de bal in één keer door. Malinowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Żemojtel onderschept slim de pass. Díaz Carabajo verovert de bal door een tackle van achteren. Díaz Carabajo haalt uit met een fantastische trap. Chávez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Perrin speelt de bal door. Lenkei heeft problemen om de bal te vangen. Mischenko tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mischenko krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Inworp. Cumerlotti met een snelle inworp. Díaz Carabajo rent richting de bal. Díaz Carabajo draait met de bal, schiet en ... Chávez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lesne Dziadki 2 - El Clasico CF 0:1

23e minuut.
Cumerlotti passt de bal in één keer door. Díaz Carabajo bereikt de bal nog maar net als eerste. Malinowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Malinowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lesne Dziadki 2 - El Clasico CF 0:2

32e minuut.
Żemojtel geeft een hoge lob. Inworp. Cumerlotti met de inworp. Lenkei geeft een lange en hoge pass. Malinowski maakt een snoekduik en kopt de bal. Chávez bokst de bal weg.

34e minuut.
Türmer met een sublieme pass. Díaz Carabajo heeft problemen om de bal te vangen. Díaz Carabajo passt de bal zonder na te denken. Malinowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Malinowski schiet op doel. Chávez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

38e minuut.
Semmler verovert de bal door een tackle van achteren. Ángel is nu in balbezit. Kitzbichler probeert naar een medespeler te passen. Díaz Carabajo rent richting de bal. Díaz Carabajo passt de bal in één keer door. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lesne Dziadki 2 64%, El Clasico CF 36%.
Lesne Dziadki 2 - El Clasico CF 0:2

46e minuut.
Gniza passt de bal met de wreef. Inworp. Cumerlotti met de inworp. Lenkei geeft de bal voor. Malinowski maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Malinowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Cumerlotti rent richting de bal. Cumerlotti passt de bal zonder na te denken. Díaz Carabajo rent richting de bal. Díaz Carabajo schiet op doel. Chávez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Malinowski bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Marcola bereikt de bal nog maar net als eerste. Lenkei is nu in balbezit. Lenkei passt de bal in één keer door. Malinowski rent richting de bal. Malinowski haalt uit met een fantastische trap. Chávez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Cumerlotti zal de hoekschop nemen. Malinowski springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lesne Dziadki 2 - El Clasico CF 0:3

60e minuut.
Doeltrap. Pasieka komt het veld opgelopen. Chávez met een harde bal richting middenveld. Mischenko kopt de bal weg. Marozsán is nu in balbezit. Wielgus is nu in balbezit. Wielgus schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Cumerlotti met een sublieme pass. Türmer rent richting de bal. Türmer passt de bal in één keer door. Pasieka bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasieka haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Inworp. Johanning komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Kitzbichler speelt de bal door. Türmer rent richting de bal. Türmer speelt de bal door. Malinowski heeft problemen om de bal te vangen. Malinowski haalt uit met een fantastische trap. Chávez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

77e minuut.
Klungelig pakt Pasieka de bal. Bendkowski onderschept slim de pass. Bendkowski speelt de bal door. Gniza bereikt de bal nog maar net als eerste. Gniza schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Semmler bereikt de bal nog maar net als eerste. Semmler geeft de bal voor. Pasieka kopt de bal weg. Malinowski controleert de bal met de borst. Malinowski haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Daar is Malinowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Malinowski speelt de bal door. Cumerlotti speelt de bal door. Pasieka rent richting de bal. Pasieka schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lesne Dziadki 2 64%, El Clasico CF 36%.
Lesne Dziadki 2 - El Clasico CF 0:3