Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
wiki team F.C. KURAK
442 Tactiek miodek
49% Balbezit 51%
63% Spel op eigen helft 37%
1 Doelpogingen 25
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.3 gemiddelde waardering 54.1
adequate Schieten excellent
very good Passen excellent
adequate Verdedigen excellent


2e minuut.
Madey passt de bal in één keer door. Michalczuk speelt de bal door. Lemus is nu in balbezit. Lemus geeft de bal voor. Dróżdż verovert de bal door een tackle van achteren.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Carroll kopt de bal weg. Klungelig pakt Placido de bal. Chumpitaz begaat een overtreding. Chumpitaz krijgt een gele kaart. Placido is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Placido met een snel genomen vrije trap. Podbrożny krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Krajanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dróżdż verovert de bal door een tackle van achteren. Dróżdż met een sublieme pass. Klungelig pakt Podbrożny de bal. Podbrożny draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Bieniecki probeert naar een medespeler te passen. Krajanowski is nu in balbezit. Kukrika probeert naar een medespeler te passen. Podbrożny bereikt de bal nog maar net als eerste. Podbrożny schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Podbrożny verovert de bal door een tackle van achteren. Fazilet legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Podbrożny is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Podbrożny legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
wiki team - F.C. KURAK 0:1

39e minuut.
Podbrożny kopt de bal weg. Prieto speelt de bal door. Klungelig pakt Placido de bal. Prieto geeft een lange en hoge pass. Podbrożny is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
wiki team - F.C. KURAK 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: wiki team 61%, F.C. KURAK 39%.
wiki team - F.C. KURAK 0:2

49e minuut.
Day verovert de bal door een tackle van achteren. Day passt de bal zonder na te denken. Podbrożny is nu in balbezit. Podbrożny schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
wiki team - F.C. KURAK 0:3

51e minuut.
Prieto kopt de bal weg. Podbrożny heeft problemen om de bal te vangen. Met opzet legt Bieniecki zijn tegenspeler op de grond. Bieniecki krijgt een gele kaart.

52e minuut.
Placido speelt de bal door. Kukrika is nu in balbezit. Kukrika passt de bal zonder na te denken. Daar is Podbrożny, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Podbrożny schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Kukrika geeft de bal voor. Fazilet kopt de bal weg. Daar is Placido, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Podbrożny is nu in balbezit. Podbrożny draait met de bal, schiet en ... Agorreta kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
wiki team - F.C. KURAK 0:4

55e minuut.
Daar is Jevtić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kukrika bereikt de bal nog maar net als eerste. Kukrika passt de bal zonder na te denken. Podbrożny is nu in balbezit. Podbrożny draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Krajanowski rent richting de bal. Kukrika verovert de bal door een tackle van achteren. Kukrika met een sublieme pass. Podbrożny rent richting de bal. Podbrożny schiet op doel. Agorreta kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Prieto met een sublieme pass. Podbrożny rent richting de bal. Podbrożny draait met de bal, schiet en ... Agorreta kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

63e minuut.
Tremoulinas speelt de bal door. Carroll rent richting de bal. Carroll passt de bal met de wreef. Podbrożny rent richting de bal. Podbrożny draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
wiki team - F.C. KURAK 0:5

78e minuut.
Carroll verovert de bal door een tackle van achteren. Carroll geeft een hoge lob. Klungelig pakt Fazilet de bal. Podbrożny bereikt de bal nog maar net als eerste. Podbrożny draait met de bal, schiet en ... Agorreta bokst de bal weg.

80e minuut.
Carroll geeft de bal voor. Bieniecki controleert de bal met de borst. Carroll met een sublieme pass. Podbrożny bereikt de bal nog maar net als eerste. Podbrożny haalt uit met een fantastische trap. Agorreta bokst de bal weg.

88e minuut.
Holman geeft een hoge lob. Kukrika rent richting de bal. Kukrika geeft de bal voor. Podbrożny is nu in balbezit. Podbrożny schiet op doel. Agorreta kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: wiki team 65%, F.C. KURAK 35%.
wiki team - F.C. KURAK 0:5