Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Unia 2010 Leszno fc zarzew 78
5-3.2 Tactiek 6b
37% Balbezit 63%
73% Spel op eigen helft 27%
2 Doelpogingen 22
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
2 Buitenspel 1
41.9 gemiddelde waardering 59.5
redelijk Schieten formidabel
redelijk Passen uitstekend
goed Verdedigen zeer goed


4e minuut.
Shaffer geeft de bal voor. Inworp. Kos met een snelle inworp. Letsas rent richting de bal. Letsas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Wilkoszewski kan de bal niet met de borst controleren. Piotrkowczyk probeert naar een medespeler te passen. Kos is nu in balbezit. Kos geeft een lange en hoge pass. Szolomayer krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Piotrkowczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Piotrkowczyk passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Külyutmaz de bal. Külyutmaz geeft een hoge lob. Letsas krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Piotrkowczyk rent richting de bal. Piotrkowczyk passt de bal in één keer door. Kos bereikt de bal nog maar net als eerste. Kos geeft de bal voor. Letsas springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Letsas verovert de bal door een tackle van achteren. Letsas passt de bal in één keer door. Shaffer rent richting de bal. Szolomayer verovert de bal door een tackle van achteren. Szolomayer draait met de bal, schiet en ... Kozubek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

15e minuut.
Degregori passt de bal zonder na te denken. Kos met een sublieme pass. Letsas bereikt de bal nog maar net als eerste. Letsas schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Unia 2010 Leszno - fc zarzew 78 0:1

17e minuut.
Kos passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Külyutmaz de bal. Külyutmaz passt de bal met de wreef. Piotrkowczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Piotrkowczyk draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Quintelier speelt de bal door. Gümüşçü is nu in balbezit. Gümüşçü passt de bal in één keer door. Szolomayer rent richting de bal. Szolomayer haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Kos met een sublieme pass. Boldurescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Boldurescu geeft een lange en hoge pass. Szolomayer is nu in balbezit. Daar is Bojkiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Unia 2010 Leszno - fc zarzew 78 0:2

37e minuut.
Kos rent richting de bal. Kos geeft een lange en hoge pass. Szolomayer is nu in balbezit. Szolomayer schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Unia 2010 Leszno - fc zarzew 78 0:3

43e minuut.
Daroch geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kos zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Letsas bereikt de bal nog maar net als eerste. Letsas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Unia 2010 Leszno 74%, fc zarzew 78 26%.
KS Unia 2010 Leszno - fc zarzew 78 0:3

56e minuut.
Kos geeft een lange en hoge pass. Wilkoszewski heeft problemen om de bal te vangen. Szolomayer bereikt de bal nog maar net als eerste. Szolomayer schiet op doel. Kozubek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Unia 2010 Leszno - fc zarzew 78 0:4

57e minuut.
Rybiałek speelt de bal door. Szmek is nu in balbezit. Met opzet legt Szolomayer zijn tegenspeler op de grond. Szolomayer is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Szmek is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Quintelier zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Rybiałek maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Letsas heeft problemen om de bal te vangen. Pieniek rent richting de bal. Letsas tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Letsas krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Piotrkowczyk speelt de bal door. Külyutmaz rent richting de bal. Wilkoszewski begaat een overtreding. Wilkoszewski krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Külyutmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Piotrkowczyk is nu in balbezit. Piotrkowczyk passt de bal in één keer door. Letsas rent richting de bal. Letsas schiet op doel. Kozubek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

73e minuut.
Kos is nu in balbezit. Pieniek rent richting de bal. Kos onderschept slim de pass. Kos geeft de bal voor. Letsas springt en kopt de bal. Kozubek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Unia 2010 Leszno - fc zarzew 78 0:5

78e minuut.
Piotrkowczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Piotrkowczyk passt de bal met de wreef. Kos speelt de bal door. Piotrkowczyk is nu in balbezit. Piotrkowczyk draait met de bal, schiet en ... Paal!

80e minuut.
Kos geeft de bal voor. Bojkiewicz rent richting de bal. Letsas verovert de bal door een tackle van achteren. Letsas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Unia 2010 Leszno - fc zarzew 78 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Unia 2010 Leszno 71%, fc zarzew 78 29%.
KS Unia 2010 Leszno - fc zarzew 78 0:6