Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-27 19:38
  • Bekerwedstrijd: Puchar Polski
  • Stadion: Wujki Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 9123
Wujki SVS24.pl
Nowa v2 Tactiek 3
55% Balbezit 45%
49% Spel op eigen helft 51%
3 Doelpogingen 11
5 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
55.3 gemiddelde waardering 57
zeer goed Schieten formidabel
zeer goed Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen zeer goed


13e minuut.
Kiepski probeert naar een medespeler te passen. Żuraw probeert de bal aan de voet te houden. Lombrea geeft een lange en hoge pass. Nowakowski is nu in balbezit. Nowakowski draait met de bal, schiet en ... Esqueda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Nowakowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Lombrea is nu in balbezit. Kapinos legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kapinos krijgt een gele kaart. Lombrea is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Nowakowski neemt zijn aanloop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Wujki - SVS24.pl 0:1

33e minuut.
Klungelig pakt Sochacki de bal. Nowakowski is nu in balbezit. Sochacki begaat een overtreding. Nowakowski moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Nowakowski kan niet meer verder spelen. Berényi komt het veld opgelopen.

37e minuut.
Berényi rent richting de bal. Semitoje maakt een afschuwelijke overtreding. Berényi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Romstedt komt bij de bal en schiet. Na een snelle pass probeert Paes de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Bogoescu is nu in balbezit. Bogoescu passt de bal zonder na te denken. Kapinos probeert naar een medespeler te passen. Kiciak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiciak geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Lombrea rent richting de bal. Lombrea passt de bal in één keer door. Berényi bereikt de bal nog maar net als eerste. Berényi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Wujki - SVS24.pl 0:2

40e minuut.
Merdivenci probeert naar een medespeler te passen. Montenegro is nu in balbezit. Montenegro passt de bal in één keer door. Vandecauter bereikt de bal nog maar net als eerste. Vandecauter haalt uit met een fantastische trap. Shaoqiu bokst de bal weg.

45e minuut.
Berényi rent richting de bal. Sochacki tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Berényi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Holmes komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wujki 50%, SVS24.pl 50%.
Wujki - SVS24.pl 0:2

47e minuut.
Kapinos verovert de bal door een tackle van achteren. Kapinos met een sublieme pass. Holmes is nu in balbezit. Lombrea onderschept slim de pass. Lombrea met een sublieme pass. Esqueda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Berényi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Berényi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Wujki - SVS24.pl 0:3

54e minuut.
Budassi probeert naar een medespeler te passen. Romstedt rent richting de bal. Romstedt passt de bal met de wreef. Paes bereikt de bal nog maar net als eerste. Paes haalt uit met een fantastische trap. Esqueda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

56e minuut.
Montenegro is nu in balbezit. Montenegro met een sublieme pass. Merdivenci rent richting de bal. Merdivenci geeft de bal voor. Vandecauter krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. García Pescador komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Romstedt is nu in balbezit. Romstedt passt de bal met de wreef. Budassi speelt de bal door. Berényi bereikt de bal nog maar net als eerste. Berényi schiet op doel. Esqueda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

65e minuut.
Domański heeft problemen om de bal te vangen. Sahetapy begaat een overtreding. Domański is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Zanni komt het veld opgelopen. Zatorski komt het veld opgelopen. Pelizzaro komt het veld opgelopen. Kone komt het veld opgelopen. Rodríguez Soria komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Romstedt passt de bal zonder na te denken. Budassi bereikt de bal nog maar net als eerste. Semitoje begaat een overtreding. Semitoje krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Holmes passt de bal zonder na te denken. Cordeanu onderschept slim de pass. Sahetapy geeft een lange en hoge pass. Berényi is nu in balbezit. Berényi schiet op doel. Rodríguez Soria kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

80e minuut.
Paes controleert de bal met de borst. Semitoje rent richting de bal. Paes onderschept slim de pass. Paes geeft de bal voor. Budassi krijgt zijn hoofd ertegen. Rodríguez Soria probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Berényi is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Wujki - SVS24.pl 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wujki 47%, SVS24.pl 53%.
Wujki - SVS24.pl 0:4