Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Wierzchosławice ZKTD Legnica
sicario 2 Tactiek 5-3-2 D
50% Balbezit 50%
59% Spel op eigen helft 41%
12 Doelpogingen 17
3 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
56.6 gemiddelde waardering 59
uitstekend Schieten formidabel
zeer goed Passen formidabel
solide Verdedigen uitstekend


4e minuut.
Klungelig pakt Durleci de bal. Gościnika verovert de bal door een tackle van achteren. Łaski is nu in balbezit. Dombauer onderschept slim de pass. Dombauer haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Tsavan raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. benhalal komt het veld opgelopen.

8e minuut.
Tristán kopt de bal weg. Taborski bereikt de bal nog maar net als eerste. benhalal tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. benhalal krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Stępień kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Gościnika de bal onder controle te krijgen. Durleci rent richting de bal. Durleci schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Wierzchosławice - ZKTD Legnica 1:0

14e minuut.
Dombauer speelt de bal door. Presezzi is nu in balbezit. Presezzi passt de bal met de wreef. Dombauer bereikt de bal nog maar net als eerste. Dombauer draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Wierzchosławice - ZKTD Legnica 2:0

18e minuut.
Stufano speelt de bal door. Dombauer bereikt de bal nog maar net als eerste. Çalışkaner tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Çalışkaner krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Durleci is nu in balbezit. Çalışkaner onderschept slim de pass. Çalışkaner met een sublieme pass. Taborski rent richting de bal. Taborski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Tepić raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Woodin komt het veld opgelopen.

24e minuut.
Rosenberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosenberg geeft een hoge lob. Nicefori kopt de bal weg. Durleci rent richting de bal. Durleci haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Tristán passt de bal met de wreef. Flauer rent richting de bal. Flauer speelt de bal door. Taborski bereikt de bal nog maar net als eerste. Taborski haalt uit met een fantastische trap. Butlewski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

31e minuut.
Lhermine probeert naar een medespeler te passen. Presezzi rent richting de bal. Presezzi passt de bal in één keer door. Durleci is nu in balbezit. Durleci haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Wierzchosławice - ZKTD Legnica 3:0

32e minuut.
Taborski met een sublieme pass. Tristán bereikt de bal nog maar net als eerste. Durleci schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Durleci krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Çalışkaner passt de bal met de wreef. Flauer probeert naar een medespeler te passen. Tristán is nu in balbezit. Tristán haalt uit met een fantastische trap. Butlewski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Wierzchosławice 60%, ZKTD Legnica 40%.
FC Wierzchosławice - ZKTD Legnica 3:0

48e minuut.
Çalışkaner passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Charles de bal. Charles passt de bal zonder na te denken. Tristán bereikt de bal nog maar net als eerste. Tristán schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

51e minuut.
Łaski geeft een hoge lob. Dombauer rent richting de bal. Łaski onderschept slim de pass. Durleci bereikt de bal nog maar net als eerste. Durleci haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Lhermine bereikt de bal nog maar net als eerste. Lhermine passt de bal in één keer door. Durleci rent richting de bal. Durleci schiet op doel. Facio maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Wierzchosławice - ZKTD Legnica 4:0

57e minuut.
Stufano met een sublieme pass. Klungelig pakt Lhermine de bal. Lhermine passt de bal zonder na te denken. Labra rent richting de bal. Durleci verovert de bal door een tackle van achteren.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
benhalal verovert de bal door een tackle van achteren. benhalal passt de bal met de wreef. Nicefori probeert naar een medespeler te passen. Durleci is nu in balbezit. Durleci schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Lhermine bereikt de bal nog maar net als eerste. Lhermine schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Wierzchosławice - ZKTD Legnica 5:0

75e minuut.
Daar is Tristán, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Çalışkaner speelt de bal door. Charles met een sublieme pass. Taborski rent richting de bal. Taborski draait met de bal, schiet en ... Butlewski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

78e minuut.
Rosenberg speelt de bal door. Nicefori rent richting de bal. Nicefori passt de bal in één keer door. Durleci bereikt de bal nog maar net als eerste. Durleci haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Butlewski probeert naar een medespeler te passen. Charles kopt de bal weg. Taborski bereikt de bal nog maar net als eerste. Taborski schiet op doel. Butlewski probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal. Çalışkaner is nu in balbezit. Çalışkaner passt de bal met de wreef. Taborski bereikt de bal nog maar net als eerste. Taborski haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Butlewski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

89e minuut.
Presezzi passt de bal in één keer door. Durleci is nu in balbezit. Gościnika begaat een overtreding. Gościnika krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Wierzchosławice 58%, ZKTD Legnica 42%.
FC Wierzchosławice - ZKTD Legnica 5:0