Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Blue Mountain State Victoria Świebodzin
Save The Rave Tactiek Klasyk
48% Balbezit 52%
55% Spel op eigen helft 45%
6 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
53.4 gemiddelde waardering 53.2
very good Schieten very good
good Passen very good
good Verdedigen solid


5e minuut.
Alibayiv geeft een lange en hoge pass. Stęplowski kopt de bal weg. Klungelig pakt Sołtykowski de bal. Lorenzi rent richting de bal. Lorenzi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

7e minuut.
Bustamante speelt de bal door. Cassera rent richting de bal. Tervomaa tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tervomaa krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Bustamante geeft de bal voor. El-Khadri onderschept slim de pass. Cassera rent richting de bal. Cassera draait met de bal, schiet en ... Tervomaa probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Inworp. Bustamante met de inworp. Villarroel bereikt de bal nog maar net als eerste. Villarroel geeft de bal voor. Teufel maakt een snoekduik en kopt de bal. Magarčić bokst de bal weg.

41e minuut.
El-Khadri passt de bal in één keer door. Gutemberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Gutemberg geeft een lange en hoge pass. Lorenzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Lorenzi draait met de bal, schiet en ... Arano verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blue Mountain State 50%, Victoria Świebodzin 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Blue Mountain State - Victoria Świebodzin 0:0

46e minuut.
Trałka komt het veld opgelopen. Pohl komt het veld opgelopen.

49e minuut.
El-Khadri met een snelle inworp. Alibayiv bereikt de bal nog maar net als eerste. Alibayiv geeft een hoge lob. Pohl is nu in balbezit. Pohl draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Bustamante passt de bal in één keer door. Dosedla rent richting de bal. Dosedla passt de bal in één keer door. Cassera is nu in balbezit. Cassera schiet op doel. Magarčić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

66e minuut.
Schmieder probeert naar een medespeler te passen. Cassera probeert naar een medespeler te passen. Gutemberg speelt de bal door. Pohl bereikt de bal nog maar net als eerste. Pohl draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Mountain State - Victoria Świebodzin 0:1

88e minuut.
Tervomaa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Alibayiv is nu in balbezit. Schmieder maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Schmieder moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Schmieder schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blue Mountain State 60%, Victoria Świebodzin 40%.
Blue Mountain State - Victoria Świebodzin 0:1