Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Binarowskie Legendy K.S. Pogoń Łapy
moja Tactiek 123
51% Balbezit 49%
63% Spel op eigen helft 37%
6 Doelpogingen 12
4 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 4
56.6 gemiddelde waardering 57.8
solid Schieten very good
excellent Passen very good
excellent Verdedigen formidable


5e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Skrzek met de inworp. Sanabria bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanabria draait met de bal, schiet en ... Rogoveanu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Binarowskie Legendy - K.S. Pogoń Łapy 0:1

38e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Skrzek zal de hoekschop nemen. Cieśla kopt de bal weg. Felsztyński rent richting de bal. Felsztyński haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Skrzek speelt de bal door. Pałkowski rent richting de bal. Pałkowski geeft de bal voor. Magowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Magowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Binarowskie Legendy 58%, K.S. Pogoń Łapy 42%.
Binarowskie Legendy - K.S. Pogoń Łapy 0:1

50e minuut.
Răscanu verovert de bal door een tackle van achteren. Strujac is nu in balbezit. Strujac passt de bal met de wreef. Välitalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Välitalo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Välitalo speelt de bal door. Magowski bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Joormann geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Magowski krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Buitenspel voor Sanabria. Goede buitenspelval van de verdediging. Comodino komt het veld opgelopen. Daco komt het veld opgelopen. Komosa komt het veld opgelopen. Depta komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Comodino bereikt de bal nog maar net als eerste. Alcaide tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Comodino raakt geblesseerd tijdens het duel. Komosa zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Cieśla rent richting de bal. Felsztyński onderschept slim de pass. Felsztyński haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Stvorić geeft een hoge lob. Komosa kopt de bal weg. Ruhi kan de bal niet met de borst controleren. Sanabria is nu in balbezit. Sanabria draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Sanabria bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanabria geeft de bal voor. Cieśla probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Felsztyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Felsztyński haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

81e minuut.
Sanabria raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Wnuk komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Cieśla verovert de bal door een tackle van achteren. Wnuk verovert de bal door een tackle van achteren. Stvorić onderschept slim de pass. Felsztyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Felsztyński draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Comodino rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Alcaide. Comodino raakt geblesseerd tijdens het duel. Comodino met een snel genomen vrije trap. Wnuk maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. Rogoveanu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Binarowskie Legendy 68%, K.S. Pogoń Łapy 32%.
Binarowskie Legendy - K.S. Pogoń Łapy 0:1