Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Białe Zagłębie Vodka Squad
stand Tactiek 433M
48% Balbezit 52%
59% Spel op eigen helft 41%
3 Doelpogingen 28
3 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
53 gemiddelde waardering 60.1
solid Schieten outstanding
good Passen very good
excellent Verdedigen very good


1e minuut.
Pożegowiak geeft een hoge lob. Machado kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Covaci de bal onder controle te krijgen. Benitez is nu in balbezit. Benitez draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Koşaralp geeft een lange en hoge pass. Benitez is nu in balbezit. Macía bereikt de bal nog maar net als eerste. Benitez bereikt de bal nog maar net als eerste. Benitez schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

7e minuut.
Pożegowiak speelt de bal door. Machado rent richting de bal. Machado passt de bal in één keer door. Benitez bereikt de bal nog maar net als eerste. Benitez haalt uit met een fantastische trap. Kiciak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Białe Zagłębie - Vodka Squad 0:1

14e minuut.
Adamek kopt de bal weg. Afonso probeert de bal aan de voet te houden. Macía is nu in balbezit. Macía draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Białe Zagłębie - Vodka Squad 0:2

17e minuut.
Lippke passt de bal zonder na te denken. Macía rent richting de bal. Macía passt de bal in één keer door. Benitez is nu in balbezit. Benitez schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

21e minuut.
Radan rent richting de bal. Radan passt de bal in één keer door. Benitez is nu in balbezit. Benitez haalt uit met een fantastische trap. Kiciak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Białe Zagłębie - Vodka Squad 0:3

26e minuut.
Gujdár geeft een hoge lob. Macía bereikt de bal nog maar net als eerste. Afonso begaat een overtreding. Afonso krijgt een gele kaart. Macía raakt geblesseerd tijdens het duel. Linkoaho zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Machado maakt een snoekduik en kopt de bal. Kiciak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Białe Zagłębie - Vodka Squad 0:4

27e minuut.
Pożegowiak rent richting de bal. Pożegowiak geeft de bal voor. Machado is nu in balbezit. Machado schiet op doel. Adamek probeert de bal aan de voet te houden. Kiciak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Lippke geeft een lange en hoge pass. Benitez bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Linkoaho geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Machado maakt een snoekduik en kopt de bal. Kiciak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Adamek probeert de bal aan de voet te houden. Linkoaho geeft een hoge lob. Benitez springt en kopt de bal. Kiciak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Białe Zagłębie - Vodka Squad 0:5

41e minuut.
Sĩ Hoàng probeert naar een medespeler te passen. Lang rent richting de bal. Lang passt de bal in één keer door. Sĩ Hoàng bereikt de bal nog maar net als eerste. Sĩ Hoàng geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Klungelig pakt Drakulović de bal. Radan verovert de bal door een tackle van achteren. Radan met een sublieme pass. Benitez rent richting de bal. Benitez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Białe Zagłębie - Vodka Squad 0:6

45e minuut.
Linkoaho met een sublieme pass. Klungelig pakt Benitez de bal. Dmitrović begaat een overtreding. Benitez raakt geblesseerd tijdens het duel. Lippke komt bij de bal en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Benitez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Benitez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Białe Zagłębie - Vodka Squad 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Białe Zagłębie 56%, Vodka Squad 44%.
Białe Zagłębie - Vodka Squad 0:7

52e minuut.
Drakulović is nu in balbezit. Radan verovert de bal door een tackle van achteren. Radan probeert naar een medespeler te passen. Machado rent richting de bal. Machado haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Kurşun probeert naar een medespeler te passen. Radan rent richting de bal. Radan speelt de bal door. Benitez rent richting de bal. Benitez haalt uit met een fantastische trap. Kiciak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Macía rent richting de bal. Macía schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

57e minuut.
Radan rent richting de bal. Radan geeft de bal voor. Machado kopt de bal weg. Lippke geeft een hoge lob. Macía maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
Benitez is nu in balbezit. Adamek onderschept slim de pass. Adamek speelt de bal door. Macía rent richting de bal. Macía draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Gujdár met een sublieme pass. Linkoaho controleert de bal met de borst. Linkoaho passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Macía de bal. Macía schiet op doel. Kiciak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Machado bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Rivero probeert naar een medespeler te passen. Macía bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dmitrović. Dmitrović krijgt een gele kaart. Macía is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Lippke zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Macía is nu in balbezit. Macía geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Lippke passt de bal met de wreef. Machado is nu in balbezit. Adamek is nu in balbezit. Machado onderschept slim de pass. Machado geeft een hoge lob. Kiciak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Machado rent richting de bal. Machado haalt uit met een fantastische trap. Kiciak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Białe Zagłębie - Vodka Squad 0:8

83e minuut.
Adamek probeert naar een medespeler te passen. Machado controleert de bal met de borst. Šutalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Machado onderschept slim de pass. Machado draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Prazeres passt de bal zonder na te denken. Daar is Elias, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Prazeres speelt de bal door. Lang is nu in balbezit. Lang schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Machado bereikt de bal nog maar net als eerste. Radan rent richting de bal. Radan met een sublieme pass. Machado rent richting de bal. Machado haalt uit met een fantastische trap. Kiciak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Białe Zagłębie 63%, Vodka Squad 37%.
Białe Zagłębie - Vodka Squad 0:8