Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Trąbki FC drim time
Martino Tactiek Lp3
54% Balbezit 46%
38% Spel op eigen helft 62%
11 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 3
58.5 gemiddelde waardering 63
uitstekend Schieten uitstekend
goed Passen zeer goed
formidabel Verdedigen zeer goed


4e minuut.
Topolus rent richting de bal. Ioanin onderschept slim de pass. Megleski is nu in balbezit. Megleski passt de bal in één keer door. Urbańczyk verovert de bal door een tackle van achteren.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Brueren geeft de bal voor. Gorzelak kopt de bal weg. Kufa bereikt de bal nog maar net als eerste. Tejchert bereikt de bal nog maar net als eerste. Tejchert haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Popovici passt de bal in één keer door. Megleski is nu in balbezit. Megleski passt de bal in één keer door. Topolus is nu in balbezit. Topolus haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Tejchert kopt de bal weg. Pintea is nu in balbezit. Kufa begaat een overtreding. Kufa krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Gorzelak is nu in balbezit. Pintea verovert de bal door een tackle van achteren. Pintea speelt de bal door. Popovici bereikt de bal nog maar net als eerste. Popovici geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Trąbki FC 39%, drim time 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Trąbki FC - drim time 0:0

55e minuut.
Pejičić met een sublieme pass. Daar is Hagi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ioanin is nu in balbezit. Prutton onderschept slim de pass. Prutton draait met de bal, schiet en ... Maślanka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Popovici rent richting de bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Popovici met een snelle inworp. Megleski rent richting de bal. Megleski geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Urbańczyk geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Megleski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Popovici rent richting de bal. Popovici geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Pejičić speelt de bal door. Prutton rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ioanin. Ioanin krijgt een gele kaart. Prutton is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Prutton zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Topolus krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Ioanin geeft een hoge lob. Klag kopt de bal weg. Kufa is nu in balbezit. Kufa draait met de bal, schiet en ... Chorco maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Gorzelak is nu in balbezit. Gorzelak draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

87e minuut.
Hagi passt de bal met de wreef. Brueren bereikt de bal nog maar net als eerste. Brueren passt de bal zonder na te denken. Kufa heeft problemen om de bal te vangen. Kufa schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Gorzelak is nu in balbezit. Gorzelak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Trąbki FC - drim time 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Trąbki FC 37%, drim time 63%.
Trąbki FC - drim time 0:1