Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mokry w Natalce Tsubasa Squad
Kocham Natalke Tactiek nie moja
38% Balbezit 62%
83% Spel op eigen helft 17%
0 Doelpogingen 32
5 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 6
37.5 gemiddelde waardering 60.2
average Schieten outstanding
average Passen outstanding
good Verdedigen very good


1e minuut.
Krochmal bereikt de bal nog maar net als eerste. Krusiński tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Krochmal is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Paroháč zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Jakimowicz springt en kopt de bal. Syrek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Mokry w Natalce - Tsubasa Squad 0:1

5e minuut.
Paroháč geeft een lange en hoge pass. Jakimowicz kopt de bal weg. Daar is Christoffersson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krochmal is nu in balbezit. Krochmal draait met de bal, schiet en ... Syrek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

5e minuut.
Ask geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jaworski met de inworp. Paroháč geeft de bal voor. Krochmal maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Sönmezateş rent richting de bal. Bezecný rent richting de bal. Bezecný geeft de bal voor. Jakimowicz krijgt zijn hoofd ertegen. Syrek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mokry w Natalce - Tsubasa Squad 0:2

12e minuut.
Jakimowicz is nu in balbezit. Krusiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Jakimowicz onderschept slim de pass. Jakimowicz haalt uit met een fantastische trap. Syrek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mokry w Natalce - Tsubasa Squad 0:3

13e minuut.
Jaworski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Paroháč speelt de bal door. Bezecný bereikt de bal nog maar net als eerste. Bezecný geeft een hoge lob. Krochmal springt en kopt de bal. Syrek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Paroháč bereikt de bal nog maar net als eerste. Sönmezateş rent richting de bal. Paroháč geeft een lange en hoge pass. Jakimowicz rent richting de bal. Jakimowicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mokry w Natalce - Tsubasa Squad 0:4

19e minuut.
Paroháč met een sublieme pass. Bezecný is nu in balbezit. Bezecný geeft de bal voor. Jakimowicz springt en kopt de bal. Syrek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mokry w Natalce - Tsubasa Squad 0:5

22e minuut.
Jaworski is nu in balbezit. Jaworski passt de bal met de wreef. Krochmal is nu in balbezit. Krochmal haalt uit met een fantastische trap. Syrek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mokry w Natalce - Tsubasa Squad 0:6

29e minuut.
Bezecný passt de bal zonder na te denken. Jaworski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaworski passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Krochmal de bal. Krochmal schiet op doel. Syrek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Jakimowicz rent richting de bal. Jakimowicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mokry w Natalce - Tsubasa Squad 0:7

32e minuut.
Bezecný geeft de bal voor. Krochmal bereikt de bal nog maar net als eerste. Ask legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ask krijgt een gele kaart. Krochmal is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Jakimowicz legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Syrek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mokry w Natalce - Tsubasa Squad 0:8

34e minuut.
Bezecný rent richting de bal. Bezecný passt de bal zonder na te denken. Jakimowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Jakimowicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mokry w Natalce - Tsubasa Squad 0:9

36e minuut.
Jaworski is nu in balbezit. Jaworski passt de bal in één keer door. Krochmal rent richting de bal. Krochmal haalt uit met een fantastische trap. Syrek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mokry w Natalce - Tsubasa Squad 0:10

39e minuut.
Brizuela probeert naar een medespeler te passen. Bezecný rent richting de bal. Bezecný probeert naar een medespeler te passen. Krochmal rent richting de bal. Krochmal schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Syrek met een harde bal richting middenveld. Draganov is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Fröberg. Fröberg krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Jaworski met een snelle inworp. Paroháč speelt de bal door. Bezecný bereikt de bal nog maar net als eerste. Bezecný geeft een lange en hoge pass. Jakimowicz krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Krochmal is nu in balbezit. Krochmal passt de bal in één keer door. Jakimowicz is nu in balbezit. Jakimowicz schiet op doel. Syrek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mokry w Natalce - Tsubasa Squad 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mokry w Natalce 86%, Tsubasa Squad 14%.
Mokry w Natalce - Tsubasa Squad 0:11

46e minuut.
Krochmal is nu in balbezit. Christoffersson is nu in balbezit. Krochmal verovert de bal door een tackle van achteren. Krochmal schiet op doel. Syrek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mokry w Natalce - Tsubasa Squad 0:12

56e minuut.
Sönmezateş speelt de bal door. Jaworski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaworski passt de bal met de wreef. Jakimowicz is nu in balbezit. Jakimowicz haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.

63e minuut.
Buitenspel voor Qvarnström. Goede buitenspelval van de verdediging. Gruszczyński maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Daar is Ask, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jakimowicz is nu in balbezit. Jakimowicz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Bezecný probeert naar een medespeler te passen. Sönmezateş is nu in balbezit. Sönmezateş speelt de bal door. Krochmal bereikt de bal nog maar net als eerste. Krochmal geeft de bal voor. Syrek bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Jaworski rent richting de bal. Jaworski passt de bal met de wreef. Sönmezateş probeert naar een medespeler te passen. Paroháč is nu in balbezit. Paroháč haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Krochmal rent richting de bal. Jakimowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ask verovert de bal door een tackle van achteren. Ask geeft een lange en hoge pass. Brizuela geeft een hoge lob. Syrek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Fröberg heeft problemen om de bal te vangen. Brizuela rent richting de bal. Fröberg schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Fröberg naar de kleedkamers voor een vroege douche.

74e minuut.
Kentsson passt de bal zonder na te denken. Ask is nu in balbezit. Ask geeft de bal voor. Jaworski controleert de bal met de borst. Jaworski haalt uit met een fantastische trap. Syrek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Jakimowicz rent richting de bal. Jaworski probeert naar een medespeler te passen. Daar is Krochmal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krochmal draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mokry w Natalce - Tsubasa Squad 0:13

76e minuut.
Bezecný bereikt de bal nog maar net als eerste. Bezecný geeft een hoge lob. Jakimowicz is nu in balbezit. Jakimowicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mokry w Natalce - Tsubasa Squad 0:14

82e minuut.
Krusiński probeert naar een medespeler te passen. Paroháč speelt de bal door. Daar is Krochmal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krochmal haalt uit met een fantastische trap. Syrek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mokry w Natalce - Tsubasa Squad 0:15

86e minuut.
Jaworski heeft problemen om de bal te vangen. Jaworski geeft de bal voor. Krusiński probeert naar een medespeler te passen. Krochmal is nu in balbezit. Krochmal draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Jakimowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Jakimowicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mokry w Natalce - Tsubasa Squad 0:16

90e minuut.
Paroháč bereikt de bal nog maar net als eerste. Krusiński tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Paroháč is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Sönmezateş zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Krochmal krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mokry w Natalce 80%, Tsubasa Squad 20%.
Mokry w Natalce - Tsubasa Squad 0:16