Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
VincentVan.org Moherowe Berety
nova5 Tactiek The Special One
47% Balbezit 53%
33% Spel op eigen helft 67%
15 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 4
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 7
65.7 gemiddelde waardering 65.4
excellent Schieten very good
very good Passen very good
outstanding Verdedigen outstanding


2e minuut.
Kryszak kopt de bal weg. Pachelski is nu in balbezit. Pachelski passt de bal in één keer door. Jaroszyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaroszyński haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

15e minuut.
Łobos rent richting de bal. Łobos geeft een lange en hoge pass. Arınç is nu in balbezit. Arınç haalt uit met een fantastische trap. Sueur probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
VincentVan.org - Moherowe Berety 0:1

18e minuut.
Łobos geeft de bal voor. Montaño kopt de bal weg. Jandl is nu in balbezit. Montaño is nu in balbezit. Montaño draait met de bal, schiet en ... Sueur kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
Tetiker met een sublieme pass. Rhode speelt de bal door. San Sebastián probeert naar een medespeler te passen. Jaroszyński is nu in balbezit. Jaroszyński haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Tetiker geeft de bal voor. Inworp. San Sebastián met een snelle inworp. Jaroszyński is nu in balbezit. Jaroszyński haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Waligóra geeft een hoge lob. Inworp. Rhode met de inworp. Jaroszyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaroszyński draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Yiğitsoy onderschept slim de pass. Barral Torres bereikt de bal nog maar net als eerste. Barral Torres passt de bal zonder na te denken. Pachelski is nu in balbezit. Pachelski haalt uit met een fantastische trap. Buraczek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Tetiker geeft een lange en hoge pass. Coroianu rent richting de bal. Barral Torres begaat een overtreding. Barral Torres krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: VincentVan.org 32%, Moherowe Berety 68%.
VincentVan.org - Moherowe Berety 0:1

47e minuut.
Kryszak geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Barral Torres met een snelle inworp. Pachelski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pachelski schiet op doel. Buraczek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

54e minuut.
Jandl kopt de bal weg. Arınç heeft problemen om de bal te vangen. Baszkowski maakt een afschuwelijke overtreding. Baszkowski krijgt een gele kaart.

55e minuut.
Arınç rent richting de bal. Jandl rent richting de bal. Arınç is nu in balbezit. Jandl rent richting de bal. Jandl draait met de bal, schiet en ... Sueur probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
Tetiker passt de bal in één keer door. Van Hese rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Saidon. Van Hese raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Van Hese met een snel genomen vrije trap. Pachelski krijgt zijn hoofd ertegen. Buraczek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

62e minuut.
Daar is Toloza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Coroianu verovert de bal door een tackle van achteren. Coroianu geeft de bal voor. Arınç is nu in balbezit. Arınç schiet op doel. Sueur probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Saidon rent richting de bal. Saidon schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Rhode bereikt de bal nog maar net als eerste. Rhode probeert naar een medespeler te passen. Jaroszyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaroszyński draait met de bal, schiet en ... Buraczek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
VincentVan.org - Moherowe Berety 1:1

70e minuut.
Daar is Coroianu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barral Torres rent richting de bal. Coroianu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Barral Torres raakt geblesseerd tijdens het duel. Barral Torres komt bij de bal en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
VincentVan.org - Moherowe Berety 2:1

74e minuut.
Mientus geeft een hoge lob. Rhode rent richting de bal. Rhode passt de bal in één keer door. Jaroszyński rent richting de bal. Jaroszyński schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

78e minuut.
Mientus geeft een lange en hoge pass. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Jaroszyński stond buitenspel. Kryszak maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Arınç rent richting de bal. Arınç haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Rhode probeert naar een medespeler te passen. Jaroszyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Kryszak zijn tegenspeler op de grond. Kryszak krijgt een gele kaart. Jaroszyński raakt geblesseerd tijdens het duel. San Sebastián wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Barral Torres passt de bal in één keer door. San Sebastián probeert naar een medespeler te passen. Pachelski is nu in balbezit. Pachelski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: VincentVan.org 35%, Moherowe Berety 65%.
VincentVan.org - Moherowe Berety 2:1