Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zagłębie Sosnowiec SSA LECHIA GDAŃSK
T4nowa Tactiek OGIEŃ RURA
52% Balbezit 48%
46% Spel op eigen helft 54%
10 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
60.4 gemiddelde waardering 62
very good Schieten excellent
very good Passen excellent
formidable Verdedigen excellent


16e minuut.
Kanesh kopt de bal weg. Ruíz heeft problemen om de bal te vangen. Ruíz passt de bal in één keer door. Genesio is nu in balbezit. Genesio draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Genesio verovert de bal door een tackle van achteren. Genesio geeft de bal voor. Grzegórzecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Lindenboim verovert de bal door een tackle van achteren. Lindenboim schiet op doel. Landshammer kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Pettorossi passt de bal zonder na te denken. Brychczy is nu in balbezit. Brychczy geeft een hoge lob. Masztalski maakt een snoekduik en kopt de bal. Stopka maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zagłębie Sosnowiec SSA - LECHIA GDAŃSK 0:1

33e minuut.
Genesio speelt de bal door. Ruíz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruíz passt de bal in één keer door. Lindenboim rent richting de bal. Lindenboim schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Brychczy passt de bal zonder na te denken. Nagore Arbizu speelt de bal door. Jałkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Jałkiewicz geeft een hoge lob. Masztalski krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.

42e minuut.
Pettorossi kopt de bal weg. Carqueja rent richting de bal. Preda geeft een hoge lob. Lindenboim bereikt de bal nog maar net als eerste. Lindenboim haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zagłębie Sosnowiec SSA 42%, LECHIA GDAŃSK 58%.
Zagłębie Sosnowiec SSA - LECHIA GDAŃSK 0:1

46e minuut.
Əlioğlu komt het veld opgelopen. Dojaś komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Trzonek geeft een hoge lob. Heffernan bereikt de bal nog maar net als eerste. Masztalski onderschept slim de pass. Masztalski draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

62e minuut.
Dojaś met een sublieme pass. Kanesh heeft problemen om de bal te vangen. Kanesh probeert naar een medespeler te passen. Əlioğlu is nu in balbezit. Əlioğlu haalt uit met een fantastische trap. Landshammer probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Gămălie, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nõmme rent richting de bal. Nõmme schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Wroński komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Carqueja is nu in balbezit. Piskuła speelt de bal door. Nõmme bereikt de bal nog maar net als eerste. Nõmme geeft een hoge lob. Əlioğlu krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

65e minuut.
Fausto is nu in balbezit. Fausto geeft een hoge lob. Əlioğlu rent richting de bal. Əlioğlu draait met de bal, schiet en ... Landshammer werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

72e minuut.
Jałkiewicz is nu in balbezit. Jałkiewicz passt de bal zonder na te denken. Wroński speelt de bal door. Brychczy bereikt de bal nog maar net als eerste. Brychczy geeft een lange en hoge pass. Stopka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

77e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Masztalski stond buitenspel. Klawon komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Nõmme bereikt de bal nog maar net als eerste. Gămălie begaat een overtreding. Nõmme is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Nõmme met een snel genomen vrije trap. Daar is Kanesh, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Əlioğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Əlioğlu schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Carqueja is nu in balbezit. Klawon verovert de bal door een tackle van achteren. Klawon passt de bal in één keer door. Masztalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Masztalski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zagłębie Sosnowiec SSA 51%, LECHIA GDAŃSK 49%.
Zagłębie Sosnowiec SSA - LECHIA GDAŃSK 0:1