Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-27 19:40
  • Bekerwedstrijd: Puchar Polski
  • Stadion: Pod lasem
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 22000
Sebaki SPARTA JANOWIEC
rossi Tactiek 532def
49% Balbezit 51%
55% Spel op eigen helft 45%
5 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 1
57.5 gemiddelde waardering 59.8
excellent Schieten excellent
good Passen solid
formidable Verdedigen excellent


22e minuut.
Torzewski rent richting de bal. Burger is nu in balbezit. Burger passt de bal in één keer door. Barski rent richting de bal. Barski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Starší bereikt de bal nog maar net als eerste. Starší passt de bal zonder na te denken. Rozner bereikt de bal nog maar net als eerste. Rozner draait met de bal, schiet en ... Abajo probeert de bal aan de voet te houden. Os probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Cojocaru speelt de bal door. Eerdekens heeft problemen om de bal te vangen. Abajo verovert de bal door een tackle van achteren. Rozner rent richting de bal. Rozner draait met de bal, schiet en ... Os bokst de bal weg.

38e minuut.
Riglos passt de bal zonder na te denken. Torzewski is nu in balbezit. Dworzyński is nu in balbezit. Dworzyński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sebaki - SPARTA JANOWIEC 1:0

44e minuut.
Starší rent richting de bal. Starší met een sublieme pass. Cojocaru rent richting de bal. Cojocaru geeft een hoge lob. Rozner springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sebaki 59%, SPARTA JANOWIEC 41%.
Sebaki - SPARTA JANOWIEC 1:0

46e minuut.
Djemeşdjuan komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Cojocaru speelt de bal door. Chacín is nu in balbezit. Chacín speelt de bal door. Riglos is nu in balbezit. Riglos geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Riglos is nu in balbezit. Riglos geeft een lange en hoge pass. Tiuryn bereikt de bal nog maar net als eerste. Tiuryn draait met de bal, schiet en ... Zelkowski probeert de bal aan de voet te houden. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

77e minuut.
Southin kopt de bal weg. Daar is Starší, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Riglos met een sublieme pass. Dworzyński rent richting de bal. Dworzyński schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Cojocaru passt de bal zonder na te denken. Stasiulionis heeft problemen om de bal te vangen. Barski bereikt de bal nog maar net als eerste. Barski draait met de bal, schiet en ... Os maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sebaki 51%, SPARTA JANOWIEC 49%.
Sebaki - SPARTA JANOWIEC 1:0