Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gorgona Comand 2005
Smirnoff Gold Tactiek mkwnzd 1
49% Balbezit 51%
56% Spel op eigen helft 44%
14 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
56.3 gemiddelde waardering 58.9
uitstekend Schieten goed
solide Passen uitmuntend
zeer goed Verdedigen redelijk


4e minuut.
Nedeljkov is nu in balbezit. Buhoiu onderschept slim de pass. Buhoiu geeft de bal voor. Daar is Maqomayev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maqomayev schiet op doel. Marty verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Mihu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Veronesi is nu in balbezit. Veronesi probeert naar een medespeler te passen. Warać bereikt de bal nog maar net als eerste. Warać haalt uit met een fantastische trap. Aczél kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Ioanid heeft problemen om de bal te vangen. Cahill rent richting de bal. Cahill passt de bal zonder na te denken. Maqomayev is nu in balbezit. Maqomayev schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Åsenheim bereikt de bal nog maar net als eerste. Åsenheim met een sublieme pass. Veronesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Veronesi schiet op doel. Aczél werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gorgona - Comand 2005 1:0

20e minuut.
Cahill rent richting de bal. Cahill speelt de bal door. Maqomayev is nu in balbezit. Lippo rent richting de bal. Lippo schiet op doel. Marty bokst de bal weg.

24e minuut.
Warać met een sublieme pass. Polet rent richting de bal. Paciaciak tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Polet is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Alilović wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Buhoiu passt de bal in één keer door. Lippo is nu in balbezit. Nedeljkov begaat een overtreding. Lippo is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Lippo neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Veronesi passt de bal zonder na te denken. Warać heeft problemen om de bal te vangen. Polet bereikt de bal nog maar net als eerste. Polet haalt uit met een fantastische trap. Aczél probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

41e minuut.
Moha geeft de bal voor. Grznár kopt de bal weg. Alilović probeert naar een medespeler te passen. Veronesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Veronesi draait met de bal, schiet en ... Aczél verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Maqomayev rent richting de bal. Nedeljkov verovert de bal door een tackle van achteren. Nedeljkov geeft de bal voor. Polet is nu in balbezit. Polet haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gorgona 61%, Comand 2005 39%.
Gorgona - Comand 2005 1:0

46e minuut.
Maqomayev bereikt de bal nog maar net als eerste. Warać bereikt de bal nog maar net als eerste. Alilović met een sublieme pass. Klungelig pakt Polet de bal. Polet haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Cahill kan de bal niet met de borst controleren. Åsenheim rent richting de bal. Åsenheim passt de bal in één keer door. Polet bereikt de bal nog maar net als eerste. Polet haalt uit met een fantastische trap. Aczél verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

55e minuut.
Mihu raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Gheorghiţă komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Buhoiu speelt de bal door. Lippo is nu in balbezit. Nedeljkov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Nedeljkov krijgt een gele kaart. Lippo is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Buhoiu met een snel genomen vrije trap. Lippo maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Polet is nu in balbezit. Warać is nu in balbezit. Veronesi is nu in balbezit. Veronesi draait met de bal, schiet en ... Aczél probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gorgona - Comand 2005 2:0

61e minuut.
Maqomayev onderschept slim de pass. Nedeljkov is nu in balbezit. Nedeljkov geeft een lange en hoge pass. Warać is nu in balbezit. Warać schiet op doel. Aczél verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

63e minuut.
Åsenheim geeft een hoge lob. Warać kopt de bal weg. Klungelig pakt Polet de bal. Veronesi rent richting de bal. Veronesi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Gheorghiţă passt de bal met de wreef. Buhoiu probeert naar een medespeler te passen. Cahill heeft problemen om de bal te vangen. Cahill geeft een hoge lob. Lippo krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Lippo bereikt de bal nog maar net als eerste. Nedeljkov rent richting de bal. Lippo verovert de bal door een tackle van achteren. Maqomayev rent richting de bal. Maqomayev draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Veronesi is nu in balbezit. Veronesi geeft een lange en hoge pass. Söllinger kopt de bal weg. Polet bereikt de bal nog maar net als eerste. Polet draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

90e minuut.
Inworp. Åsenheim met een snelle inworp. Veronesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Veronesi draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert De Bruyn de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gorgona 51%, Comand 2005 49%.
Gorgona - Comand 2005 2:0