Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc SlamSY klawy_team
ziomek Tactiek antynormal
51% Balbezit 49%
55% Spel op eigen helft 45%
6 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
54.4 gemiddelde waardering 58.5
zeer goed Schieten uitstekend
zeer goed Passen uitstekend
zeer goed Verdedigen uitstekend


6e minuut.
de Maesschalck rent richting de bal. de Maesschalck geeft de bal voor. Daar is Đalović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Koník rent richting de bal. Koník haalt uit met een fantastische trap. Krachmarov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Đalović kopt de bal weg. Daar is Kempa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kempa probeert naar een medespeler te passen. Cepero rent richting de bal. Cepero schiet op doel. Lipiński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Löwe is nu in balbezit. Meerschaut bereikt de bal nog maar net als eerste. Luengas maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Luengas moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Luengas schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Meerschaut is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Castañeda wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Er-Rai raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. McPherson komt het veld opgelopen.

28e minuut.
Pologn bereikt de bal nog maar net als eerste. Pologn geeft een hoge lob. Knežić onderschept slim de pass. Castañeda rent richting de bal. Castañeda geeft de bal voor. Lipiński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

36e minuut.
de Maesschalck bereikt de bal nog maar net als eerste. de Maesschalck geeft de bal voor. Klungelig pakt Castañeda de bal. Todorovski geeft een lange en hoge pass. Koník springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Kempa met een sublieme pass. Pologn met een sublieme pass. Löwe rent richting de bal. Cepero is nu in balbezit. Cepero haalt uit met een fantastische trap. Lipiński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc SlamSY 48%, klawy_team 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fc SlamSY - klawy_team 0:0

50e minuut.
Meerschaut passt de bal in één keer door. Pologn heeft problemen om de bal te vangen. Pologn met een sublieme pass. Cepero heeft problemen om de bal te vangen. Cepero draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Todorovski met een sublieme pass. de Maesschalck is nu in balbezit. de Maesschalck passt de bal zonder na te denken. Koník bereikt de bal nog maar net als eerste. Koník haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Đalović verovert de bal door een tackle van achteren. Đalović geeft een lange en hoge pass. Löwe rent richting de bal. Löwe geeft de bal voor. Cepero kopt de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Pologn is nu in balbezit. Pologn passt de bal zonder na te denken. Cepero rent richting de bal. Cepero schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc SlamSY - klawy_team 0:1

68e minuut.
Mamoru geeft een lange en hoge pass. de Maesschalck is nu in balbezit. de Maesschalck geeft een hoge lob. Koník bereikt de bal nog maar net als eerste. Koník haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Inworp. Kempa met de inworp. Meerschaut speelt de bal door. Pologn bereikt de bal nog maar net als eerste. Pologn draait met de bal, schiet en ... Lipiński bokst de bal weg.

74e minuut.
Knežić geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Castañeda zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Meerschaut rent richting de bal. Meerschaut geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat. Lipiński maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Cepero is nu in balbezit. Cepero schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc SlamSY - klawy_team 0:2

78e minuut.
Makridakis is nu in balbezit. Pologn onderschept slim de pass. Pologn passt de bal in één keer door. Löwe is nu in balbezit. Löwe draait met de bal, schiet en ... Lipiński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc SlamSY - klawy_team 0:3

84e minuut.
Makridakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Pologn onderschept slim de pass. Pologn met een sublieme pass. Löwe is nu in balbezit. Löwe draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Pologn probeert naar een medespeler te passen. Löwe speelt de bal door. Pologn probeert naar een medespeler te passen. Löwe bereikt de bal nog maar net als eerste. Löwe haalt uit met een fantastische trap. Lipiński bokst de bal weg.

86e minuut.
Ötzmann verovert de bal door een tackle van achteren. Ötzmann met een sublieme pass. Cepero is nu in balbezit. Cepero schiet op doel. Na een snelle pass probeert Mamoru de bal onder controle te krijgen. Lipiński bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc SlamSY 62%, klawy_team 38%.
Fc SlamSY - klawy_team 0:3