Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Ipswich Town PAKA DEBESCIAKA
igła3testing Tactiek ZmijesFZPop
43% Balbezit 57%
76% Spel op eigen helft 24%
3 Doelpogingen 22
1 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
49.4 gemiddelde waardering 65.3
solid Schieten formidable
good Passen excellent
solid Verdedigen incredible


11e minuut.
Konno kopt de bal weg. Klungelig pakt Magginas de bal. Magginas passt de bal in één keer door. Cambedda rent richting de bal. Cambedda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ipswich Town - PAKA DEBESCIAKA 0:1

17e minuut.
Pawlica met een sublieme pass. Pośpiech is nu in balbezit. Pośpiech speelt de bal door. Kiełpiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiełpiński draait met de bal, schiet en ... Tracz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Stefaniszyn passt de bal met de wreef. Faragli Gigli bereikt de bal nog maar net als eerste. Cambedda verovert de bal door een tackle van achteren. Cambedda haalt uit met een fantastische trap. Piwo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ipswich Town - PAKA DEBESCIAKA 0:2

24e minuut.
Sedef rent richting de bal. Sedef geeft de bal voor. Blečić bereikt de bal nog maar net als eerste. Fusti verovert de bal door een tackle van achteren. Fusti schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Suwak probeert naar een medespeler te passen. Pośpiech met een sublieme pass. Kiełpiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiełpiński haalt uit met een fantastische trap. Tracz maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ipswich Town - PAKA DEBESCIAKA 1:2

40e minuut.
Cambedda rent richting de bal. Cambedda passt de bal zonder na te denken. Magginas bereikt de bal nog maar net als eerste. Magginas geeft de bal voor. Fusti springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ipswich Town - PAKA DEBESCIAKA 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Ipswich Town 77%, PAKA DEBESCIAKA 23%.
FC Ipswich Town - PAKA DEBESCIAKA 1:3

47e minuut.
Faragli Gigli rent richting de bal. Fusti is nu in balbezit. Blečić rent richting de bal. Fusti verovert de bal door een tackle van achteren. Fusti draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Magginas geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

49e minuut.
Faragli Gigli geeft een lange en hoge pass. Inworp. Stefaniszyn met een snelle inworp. Magginas rent richting de bal. Magginas geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Blečić bereikt de bal nog maar net als eerste. Konno verovert de bal door een tackle van achteren. Magginas is nu in balbezit. Magginas geeft een lange en hoge pass. Cambedda maakt een snoekduik en kopt de bal. Piwo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Michalikowski probeert naar een medespeler te passen. Stefaniszyn is nu in balbezit. Stefaniszyn passt de bal zonder na te denken. Cambedda bereikt de bal nog maar net als eerste. Cambedda draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Campo komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Campo passt de bal in één keer door. Magginas is nu in balbezit. Magginas met een sublieme pass. Cambedda bereikt de bal nog maar net als eerste. Cambedda draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Michalikowski met de inworp. Magginas is nu in balbezit. Magginas geeft een hoge lob. Cambedda krijgt zijn hoofd ertegen. Piwo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Blečić rent richting de bal. Blečić geeft een hoge lob. Campo rent richting de bal. Campo draait met de bal, schiet en ... Piwo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ipswich Town - PAKA DEBESCIAKA 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Ipswich Town 74%, PAKA DEBESCIAKA 26%.
FC Ipswich Town - PAKA DEBESCIAKA 1:4