Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Profil zawieszony GB Packers
labado Tactiek ekstraNapad
48% Balbezit 52%
69% Spel op eigen helft 31%
0 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 7
54.5 gemiddelde waardering 57.6
solide Schieten zeer goed
goed Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen uitmuntend


1e minuut.
Wyczesany geeft een hoge lob. van Basten rent richting de bal. Met opzet legt Żmuda zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Żmuda naar de kleedkamers voor een vroege douche.

12e minuut.
Kokoszka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kokoszka geeft een hoge lob. Rasche kopt de bal weg. Topka is nu in balbezit. Topka draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Rasche is nu in balbezit. Rasche probeert naar een medespeler te passen. Menkauskas bereikt de bal nog maar net als eerste. Menkauskas haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

20e minuut.
Bertrand onderschept slim de pass. Bertrand geeft een hoge lob. Rasche is nu in balbezit. Rasche haalt uit met een fantastische trap. Rovito probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Profil zawieszony - GB Packers 0:1

27e minuut.
Terjék bereikt de bal nog maar net als eerste. Raat onderschept slim de pass. Raat met een sublieme pass. Topka bereikt de bal nog maar net als eerste. Topka schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Kokoszka geeft een hoge lob. Rasche rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Moysidis. Moysidis krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Profil zawieszony 64%, GB Packers 36%.
Profil zawieszony - GB Packers 0:1

46e minuut.
Topan komt het veld opgelopen. Danielewicz komt het veld opgelopen. Kuraev komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Beliczky passt de bal met de wreef. Daar is Danielewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Beliczky. Beliczky krijgt een gele kaart.

55e minuut.
Rasche rent richting de bal. Fiček bereikt de bal nog maar net als eerste. Fiček passt de bal zonder na te denken. Danielewicz rent richting de bal. Danielewicz draait met de bal, schiet en ... Rovito bokst de bal weg. Rasche rent richting de bal. Rasche draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Profil zawieszony 74%, GB Packers 26%.
Profil zawieszony - GB Packers 0:1