Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BałtykGdyniaFan baroni
ddd Tactiek 5-3-2
43% Balbezit 57%
60% Spel op eigen helft 40%
1 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 9
51.2 gemiddelde waardering 62.3
very good Schieten formidable
good Passen outstanding
formidable Verdedigen very good


35e minuut.
Poniedziałek kopt de bal weg. Szambelan bereikt de bal nog maar net als eerste. Szambelan passt de bal in één keer door. Baixauli rent richting de bal. Baixauli haalt uit met een fantastische trap. Peladeiro bokst de bal weg.

42e minuut.
Bielecki speelt de bal door. Biggioggero is nu in balbezit. Baixauli tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Baixauli krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BałtykGdyniaFan 56%, baroni 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
BałtykGdyniaFan - baroni 0:0

46e minuut.
Hrnčár komt het veld opgelopen. Sielicki komt het veld opgelopen. Mihnea komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Lətifov speelt de bal door. Tragarz rent richting de bal. Toñanez verovert de bal door een tackle van achteren. Sielicki onderschept slim de pass. Sielicki haalt uit met een fantastische trap. Sudrowicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

60e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Sielicki stond buitenspel. Toporek komt het veld opgelopen. Wichert komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Toporek rent richting de bal. Toñanez rent richting de bal. Toporek onderschept slim de pass. Toporek schiet op doel. Sudrowicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BałtykGdyniaFan - baroni 0:1

67e minuut.
Peladeiro speelt de bal door. Szalai kopt de bal weg. Klungelig pakt Poniedziałek de bal. Wichert rent richting de bal. Wichert haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

75e minuut.
Wichert bereikt de bal nog maar net als eerste. Wichert passt de bal zonder na te denken. Toporek rent richting de bal. Toporek passt de bal met de wreef. Lətifov geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Kocot geeft een lange en hoge pass. Inworp. Toporek met de inworp. Lətifov geeft de bal voor. Sielicki maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Toporek speelt de bal door. Wichert bereikt de bal nog maar net als eerste. Sielicki rent richting de bal. Sielicki schiet op doel. Sudrowicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
BałtykGdyniaFan - baroni 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BałtykGdyniaFan 63%, baroni 37%.
BałtykGdyniaFan - baroni 0:2