Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-27 19:41
  • Bekerwedstrijd: Puchar Polski
  • Stadion: WW Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 21005
Wild Warriors EA.SKOWRONY.
132212 off Tactiek artur
44% Balbezit 56%
56% Spel op eigen helft 44%
3 Doelpogingen 23
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 4
49.5 gemiddelde waardering 56.6
solid Schieten incredible
solid Passen solid
good Verdedigen very good


1e minuut.
Kopa passt de bal zonder na te denken. Tatu bereikt de bal nog maar net als eerste. Stawczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Stawczyk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Wild Warriors - EA.SKOWRONY. 0:1

3e minuut.
Basler bereikt de bal nog maar net als eerste. Produkin is nu in balbezit. Półchłopek tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Półchłopek krijgt een gele kaart. Produkin is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bagrowski met een snel genomen vrije trap. Basler springt en kopt de bal. Majcherczyk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

6e minuut.
Poerio met een snelle inworp. Klungelig pakt Polakiewicz de bal. Polakiewicz probeert naar een medespeler te passen. Stawczyk rent richting de bal. Stawczyk draait met de bal, schiet en ... Neneman kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

7e minuut.
Iwancewicz is nu in balbezit. Iwancewicz haalt uit met een fantastische trap. Ríos heeft problemen om de bal te vangen. Stawczyk is nu in balbezit. Stawczyk haalt uit met een fantastische trap. Neneman kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Kumtepe de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kopa neemt de hoekschop. Stawczyk springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Poerio bereikt de bal nog maar net als eerste. Poerio geeft de bal voor. Stawczyk kopt de bal weg. Iwancewicz rent richting de bal. Iwancewicz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Produkin rent richting de bal. Masternak verovert de bal door een tackle van achteren. Atkın speelt de bal door. Basler bereikt de bal nog maar net als eerste. Basler haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Kopa passt de bal zonder na te denken. Poerio is nu in balbezit. Poerio probeert naar een medespeler te passen. Iwancewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Iwancewicz draait met de bal, schiet en ... Neneman probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Atkın bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczepek onderschept slim de pass. Szczepek geeft de bal voor. Iwancewicz is nu in balbezit. Iwancewicz haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Polakiewicz probeert naar een medespeler te passen. Kumtepe bereikt de bal nog maar net als eerste. Stawczyk onderschept slim de pass. Stawczyk haalt uit met een fantastische trap. Neneman probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Wild Warriors - EA.SKOWRONY. 0:2

37e minuut.
Zienkowicz komt het veld opgelopen.

41e minuut.
Poerio met een sublieme pass. Stawczyk is nu in balbezit. Stawczyk passt de bal zonder na te denken. Iwancewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Iwancewicz draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Poerio met een sublieme pass. Kumtepe verovert de bal door een tackle van achteren. Kopa is nu in balbezit. Kopa geeft de bal voor. Iwancewicz maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Pyda komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wild Warriors 54%, EA.SKOWRONY. 46%.
Wild Warriors - EA.SKOWRONY. 0:2

48e minuut.
Solecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Solecki probeert naar een medespeler te passen. Szłapka bereikt de bal nog maar net als eerste. Basler onderschept slim de pass. Basler schiet op doel. Majcherczyk bokst de bal weg.

48e minuut.
Niedorobek geeft een hoge lob. Kopa kopt de bal weg. Pyda bereikt de bal nog maar net als eerste. Pyda haalt uit met een fantastische trap. Neneman werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wild Warriors - EA.SKOWRONY. 0:3

54e minuut.
Polakiewicz geeft een hoge lob. Pyda is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kopa geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Iwancewicz springt en kopt de bal. Neneman bokst de bal weg.

59e minuut.
Atkın speelt de bal door. Produkin bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczepek maakt een afschuwelijke overtreding. Szczepek krijgt een gele kaart.

61e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Vencl komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Tatu speelt de bal door. Kopa bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopa passt de bal zonder na te denken. Pyda rent richting de bal. Pyda schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Iwancewicz rent richting de bal. Iwancewicz draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Kopa geeft de bal voor. Daar is Sieczka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Iwancewicz is nu in balbezit. Iwancewicz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Solecki rent richting de bal. Poerio verovert de bal door een tackle van achteren. Poerio geeft de bal voor. Iwancewicz maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wild Warriors - EA.SKOWRONY. 0:4

73e minuut.
Poerio verovert de bal door een tackle van achteren. Poerio met een sublieme pass. Pyda bereikt de bal nog maar net als eerste. Pyda draait met de bal, schiet en ... Neneman maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wild Warriors - EA.SKOWRONY. 0:5

82e minuut.
Ribas rent richting de bal. Pyda verovert de bal door een tackle van achteren. Pyda geeft een lange en hoge pass. Iwancewicz maakt een snoekduik en kopt de bal. Neneman probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wild Warriors 59%, EA.SKOWRONY. 41%.
Wild Warriors - EA.SKOWRONY. 0:5