Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LKS Szumy Orion Koszary
taktyka Tactiek zbyszek
46% Balbezit 54%
76% Spel op eigen helft 24%
0 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
12 Buitenspel 0
52.6 gemiddelde waardering 60.5
solid Schieten excellent
good Passen very good
formidable Verdedigen solid


11e minuut.
Daar is Stazu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pabis met een sublieme pass. Haughton rent richting de bal. Haughton draait met de bal, schiet en ... Astiazarain probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Szumy - Orion Koszary 0:1

22e minuut.
Pacheco maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Daar is Ociepa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Haughton rent richting de bal. Haughton haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Szumy - Orion Koszary 0:2

28e minuut.
Durkan is nu in balbezit. Durkan geeft een lange en hoge pass. Daar is Vellutini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stazu rent richting de bal. Stazu haalt uit met een fantastische trap. Astiazarain kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Haughton kopt de bal weg. Klungelig pakt Ociepa de bal. Stazu is nu in balbezit. Stazu schiet op doel. Astiazarain werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Szumy - Orion Koszary 0:3

32e minuut.
Krysiński geeft een hoge lob. Mijić kopt de bal weg. Klungelig pakt Ociepa de bal. Haughton rent richting de bal. Haughton draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Mijić bereikt de bal nog maar net als eerste. Mijić met een sublieme pass. Mircea rent richting de bal. Mircea geeft een hoge lob. Stazu springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Szumy - Orion Koszary 0:4

40e minuut.
Mijić met een sublieme pass. Haughton is nu in balbezit. Haughton probeert naar een medespeler te passen. Stazu is nu in balbezit. Stazu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LKS Szumy 77%, Orion Koszary 23%.
LKS Szumy - Orion Koszary 0:4

70e minuut.
Mircea met een snelle inworp. Daar is Mijić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mijić geeft een lange en hoge pass. Haughton bereikt de bal nog maar net als eerste. Haughton haalt uit met een fantastische trap. Astiazarain bokst de bal weg.

74e minuut.
Pabis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Durkan rent richting de bal. Durkan geeft de bal voor. Haughton springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Szumy - Orion Koszary 0:5

82e minuut.
Viitanen met een sublieme pass. Pabis met een sublieme pass. Durkan is nu in balbezit. Durkan geeft een hoge lob. Mircea krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Viitanen passt de bal zonder na te denken. Stazu heeft problemen om de bal te vangen. Nam Trung begaat een overtreding. Nam Trung krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LKS Szumy 75%, Orion Koszary 25%.
LKS Szumy - Orion Koszary 0:5