Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Prochownia SKS Szmacianka
4-1-4-1 Tactiek Krell
45% Balbezit 55%
56% Spel op eigen helft 44%
3 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 11
43.8 gemiddelde waardering 47.6
adequate Schieten very good
adequate Passen good
good Verdedigen good


10e minuut.
Pisarski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Machendanz speelt de bal door. Eraña bereikt de bal nog maar net als eerste. Gromko verovert de bal door een tackle van achteren. Gromko haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Fornasier rent richting de bal. Fornasier haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Prochownia - SKS Szmacianka 0:1

21e minuut.
Kawa geeft een lange en hoge pass. Inworp. Machendanz met de inworp. Pisarski is nu in balbezit. Pisarski geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Cerezo is nu in balbezit. Cerezo speelt de bal door. Dávila is nu in balbezit. Dávila haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Prochownia - SKS Szmacianka 0:2

35e minuut.
Makelele rent richting de bal. Makelele speelt de bal door. Dávila rent richting de bal. Dávila geeft een lange en hoge pass. Gromko springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Eraña geeft de bal voor. Gromko probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Fornasier rent richting de bal. Fornasier haalt uit met een fantastische trap. Lasota probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal. Fornasier bereikt de bal nog maar net als eerste. Fornasier haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Prochownia - SKS Szmacianka 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Prochownia 50%, SKS Szmacianka 50%.
Fc Prochownia - SKS Szmacianka 0:3

46e minuut.
Wcześniak komt het veld opgelopen. Rękawek komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Pospieszalski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cerezo rent richting de bal. Cerezo passt de bal in één keer door. Dávila bereikt de bal nog maar net als eerste. Dávila haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Rudzki speelt de bal door. Makelele rent richting de bal. Pisarski begaat een overtreding. Pisarski krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Buitenspel voor Fornasier. Goede buitenspelval van de verdediging. Codina maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Velásquez bereikt de bal nog maar net als eerste. Velásquez haalt uit met een fantastische trap. Pakiotis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Prochownia - SKS Szmacianka 1:3

72e minuut.
Pacha onderschept slim de pass. Pacha geeft een hoge lob. Gromko bereikt de bal nog maar net als eerste. Gromko draait met de bal, schiet en ... Rękawek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Prochownia - SKS Szmacianka 1:4

74e minuut.
Codina geeft een hoge lob. Buitenspel voor Wcześniak. Goede buitenspelval van de verdediging. Kawa neemt vlug de vrije trap. Daar is Cerezo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cerezo passt de bal zonder na te denken. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Wcześniak stond buitenspel. Seniūnas komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Rudzki bereikt de bal nog maar net als eerste. Rudzki geeft een hoge lob. Wcześniak kopt de bal weg. Velásquez bereikt de bal nog maar net als eerste. Velásquez draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Prochownia 61%, SKS Szmacianka 39%.
Fc Prochownia - SKS Szmacianka 1:4