Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Carmile Struga Jastrzębie
Catenaccio2 Tactiek Przemas III liga
51% Balbezit 49%
67% Spel op eigen helft 33%
2 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 7
52.8 gemiddelde waardering 56.2
solid Schieten excellent
good Passen excellent
excellent Verdedigen excellent


10e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Berlea trapt de bal weg van het doel. Grouwet kopt de bal weg. Hoàng Hiếu geeft een hoge lob. Raņķis krijgt zijn hoofd ertegen. Berlea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Kwiręg geeft een lange en hoge pass. Concepción kopt de bal weg. Raņķis is nu in balbezit. Raņķis haalt uit met een fantastische trap. Berlea werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Carmile - Struga Jastrzębie 0:1

26e minuut.
Laco met de inworp. Di Perna bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kwiręg. Kwiręg krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Miquelerena geeft een hoge lob. Grouwet bereikt de bal nog maar net als eerste. Grouwet passt de bal zonder na te denken. Hoàng Hiếu geeft de bal voor. Concepción maakt een snoekduik en kopt de bal. Berlea bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Carmile 70%, Struga Jastrzębie 30%.
FC Carmile - Struga Jastrzębie 0:1

48e minuut.
Fen passt de bal met de wreef. Hoàng Hiếu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Hiếu speelt de bal door. Raņķis is nu in balbezit. Raņķis haalt uit met een fantastische trap. Berlea bokst de bal weg.

51e minuut.
Hoàng Hiếu geeft de bal voor. Daar is Raņķis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Skapoullis is nu in balbezit. Raņķis verovert de bal door een tackle van achteren. Raņķis schiet op doel. Berlea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

58e minuut.
Berlea probeert naar een medespeler te passen. Guadarrama kopt de bal weg. Novičić is nu in balbezit. Fugui onderschept slim de pass. Fugui haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Boukouvalas geeft een hoge lob. Capellu is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Netto. Netto krijgt een gele kaart.

76e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Netto met een snelle inworp. Grouwet rent richting de bal. Grouwet geeft een lange en hoge pass. Concepción springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Grouwet geeft een hoge lob. Fernández Vinagre kopt de bal weg. Hoàng Hiếu speelt de bal door. Raņķis bereikt de bal nog maar net als eerste. Raņķis schiet op doel. Berlea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

86e minuut.
Grouwet geeft een lange en hoge pass. Onofraş heeft problemen om de bal te vangen. Raņķis bereikt de bal nog maar net als eerste. Raņķis draait met de bal, schiet en ... Berlea maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Carmile - Struga Jastrzębie 0:2

88e minuut.
Di Perna raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Madari komt het veld opgelopen.

88e minuut.
Fen onderschept slim de pass. Fen geeft een lange en hoge pass. Hoàng Hiếu kopt de bal weg. Raņķis bereikt de bal nog maar net als eerste. Raņķis haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Carmile 65%, Struga Jastrzębie 35%.
FC Carmile - Struga Jastrzębie 0:2