Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-27 19:43
  • Bekerwedstrijd: Puchar Polski
  • Stadion: marmar Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 13090
marmar Legia Warszawa
może tak? Tactiek krycha
52% Balbezit 48%
55% Spel op eigen helft 45%
10 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
3 Buitenspel 1
53.2 gemiddelde waardering 54.9
uitstekend Schieten formidabel
goed Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen solide


1e minuut.
Magcalas heeft problemen om de bal te vangen. Magcalas speelt de bal door. Giżycki is nu in balbezit. Giżycki haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Chwast geeft de bal voor. Arca Vázquez geeft een hoge lob. Băluş bereikt de bal nog maar net als eerste. Giżycki verovert de bal door een tackle van achteren. Giżycki schiet op doel. De bal raakt de paal. Zjawin probeert wanhopig de bal te grijpen. Stokowiec rent richting de bal. Stokowiec haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
marmar - Legia Warszawa 0:1

18e minuut.
Chwast speelt de bal door. Socki rent richting de bal. Ramos tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ramos krijgt een gele kaart.

19e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ramos zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Arca Vázquez geeft een lange en hoge pass. Stokowiec krijgt zijn hoofd ertegen. Zjawin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
marmar - Legia Warszawa 0:2

22e minuut.
Arca Vázquez probeert naar een medespeler te passen. Chwast is nu in balbezit. Chwast probeert naar een medespeler te passen. Barrado bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrado haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Magcalas rent richting de bal. Magcalas geeft de bal voor. Nacev bereikt de bal nog maar net als eerste. Giżycki verovert de bal door een tackle van achteren. Giżycki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
marmar - Legia Warszawa 0:3

29e minuut.
Magcalas passt de bal in één keer door. Arca Vázquez heeft problemen om de bal te vangen. Arca Vázquez speelt de bal door. Stokowiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Stokowiec draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

31e minuut.
Broos met een sublieme pass. Wydro is nu in balbezit. Ramos tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ramos krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

39e minuut.
Wieruchowski met een sublieme pass. Stokowiec kopt de bal weg. Nacev heeft problemen om de bal te vangen. Giżycki rent richting de bal. Giżycki schiet op doel. Zjawin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Magcalas geeft een hoge lob. Giżycki kopt de bal weg. Arca Vázquez probeert de bal met de borst te controleren. Stokowiec onderschept slim de pass. Stokowiec draait met de bal, schiet en ... Zjawin bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: marmar 59%, Legia Warszawa 41%.
marmar - Legia Warszawa 0:3

47e minuut.
Stokowiec rent richting de bal. Giżycki rent richting de bal. Stokowiec rent richting de bal. Giżycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Giżycki schiet op doel. Zjawin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

51e minuut.
Arca Vázquez bereikt de bal nog maar net als eerste. Arca Vázquez passt de bal in één keer door. Magcalas rent richting de bal. Magcalas geeft een lange en hoge pass. Giżycki springt en kopt de bal. Zjawin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

56e minuut.
Chwast rent richting de bal. Chwast passt de bal zonder na te denken. Risdal is nu in balbezit. Risdal draait met de bal, schiet en ... Wieruchowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
marmar - Legia Warszawa 1:3

74e minuut.
Szczytniewski is nu in balbezit. Chwast verovert de bal door een tackle van achteren. Chwast probeert naar een medespeler te passen. Risdal bereikt de bal nog maar net als eerste. Risdal haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Arca Vázquez met een sublieme pass. Magcalas heeft problemen om de bal te vangen. Magcalas geeft een hoge lob. Giżycki krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
marmar - Legia Warszawa 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: marmar 52%, Legia Warszawa 48%.
marmar - Legia Warszawa 1:4