Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Warmianka AnMoKi
fff Tactiek 532McwLM
53% Balbezit 47%
38% Spel op eigen helft 62%
6 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
43.7 gemiddelde waardering 43
solid Schieten good
adequate Passen adequate
good Verdedigen good


1e minuut.
Saraiva bereikt de bal nog maar net als eerste. Saraiva met een sublieme pass. Radojević speelt de bal door. Kanarellis is nu in balbezit. Kanarellis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
László met de inworp. Saraiva is nu in balbezit. Grzybiński tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Saraiva raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Saraiva kan niet meer verder spelen. Grzybiński speelt de bal door. Kompała komt het veld opgelopen.

41e minuut.
Filip bereikt de bal nog maar net als eerste. László verovert de bal door een tackle van achteren. László probeert naar een medespeler te passen. Radojević is nu in balbezit. Radojević geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Warmianka 34%, AnMoKi 66%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fc Warmianka - AnMoKi 0:0

49e minuut.
Żygowski onderschept slim de pass. Żygowski met een sublieme pass. Klungelig pakt Garwoła de bal. Płomyk rent richting de bal. Płomyk geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Radojević geeft een lange en hoge pass. Czerbniak heeft problemen om de bal te vangen. Kanarellis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kanarellis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Warmianka - AnMoKi 1:0

67e minuut.
Jurubeba kopt de bal weg. Kanarellis is nu in balbezit. Met opzet legt Garwoła zijn tegenspeler op de grond. Garwoła krijgt een gele kaart. Kanarellis is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Nobel zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Manrique bereikt de bal nog maar net als eerste. Manrique geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kanarellis is nu in balbezit. Kanarellis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Warmianka - AnMoKi 2:0

70e minuut.
Inworp. Płomyk met een snelle inworp. Nobel controleert de bal met de borst. Rozmyślak is nu in balbezit. Rozmyślak schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Nobel is nu in balbezit. Nobel met een sublieme pass. Kanarellis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kanarellis schiet op doel. Danielczy probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Warmianka - AnMoKi 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Warmianka 43%, AnMoKi 57%.
Fc Warmianka - AnMoKi 3:0